Skocz do zawartości

finanse na 3 miesiące

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak będą wyglądały moje sprawy finansowe w ciągu 3 najbliższych miesięcy.

Październik:

Król denarów, 3 pucharów, rycerz denarów-> kapłan V

Widać w tych kartach straszny rozsądek w planowaniu wydatków szczególnie w rycerzu denarów i kapłanie.

Listopad:

3 pucharów, as mieczy, świat XXI-> śmierć XIII

no i tu mam zagwozdkę, bo karty są sprzeczne. Coś mi się wydaje,że będę musiała ograniczyć wydatki na rozrywki.

Grudzień:

Gwiazda XVII, 9 bulaw, krolowa bulaw-> kochankowie VI

tu też jakieś sprzeczne, ogólnie to chyba sytuacja lepsza ws poprzednie miesiące.

Jeśli ktoś chciałby spojrzeć i napisac parę słów to będę wdzięczna.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

październik - bardzo stabilny finansowo, może wydasz trochę kasy na rozrywki, ale będziesz miała z czego i nie zbiedniejesz za bardzo;

listopad - w listopadzie będzie trzeba trochę ukrócić rozrywki i skończyć z beztroskim podejściem do spraw finansowych, jeśli to zrobisz powinno być ok, patrząc jeszcze na zestawienie as mieczy i świat skojarzyło mi się, że będziesz musiała zapłacić za jakiś kurs

grudzień - tu widać ograniczenia i twoje kombinowanie co zrobić by więcej było monet, a jeszcze lepiej papierków w portfelu.

Napisano

ooo myślisz,że zdecyduję się na jakiś kurs w listopadzie?:D

Napisano (edytowane)

myślę o kursie nawet językowym, ale nie wiem właśnie czy mi wystarczy tak na to wszystko ;/ ciekawe skojarzenie- wezmę pod uwagę.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Październik bardzo ładnie zaplanowany, większość wydatków masz rozplanowane na dłuższy okres, żadnych niespodziewanych wydatków nie widać, ale w razie gdyby "coś" to jesteś na to przygotowana, powiedziałabym, że w październiku jesteś mistrzem planowania finansów-proszę mistrzu ucz mnie! U mnie kaplica;p W październiku jakaś większa impreza, urodziny, rocznica, ale nawet to nie nadszarpnie wydatków

Listopad- Myślisz nad wyjazdem, wakacjami? Trochę relaksu i przyjemności, oczywiście wydanie na pieniędzy na przyjemności, co może trochę nadszarpnąć budżet, ale będzie to związane z domem rodzinnym również. Może być małe zapotrzebowanie na wsparcie pieniężne ze strony rodziny.

Grudzień- Uważaj, żeby Cię ktoś za bardzo nie namawiał na wydawanie pieniędzy, takie wyciąganie na siłe " no co będziesz sobie żałować"

Napisano

BiałaSowa dziękuję :* Oj tak, jestem w szoku-każdą złotówkę liczę, bo chcę być trochę rozsądniejsza niż do tej pory :)