panna.marta Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 (edytowane) Jak będą wyglądały moje sprawy finansowe w ciągu 3 najbliższych miesięcy. Październik: Król denarów, 3 pucharów, rycerz denarów-> kapłan V Widać w tych kartach straszny rozsądek w planowaniu wydatków szczególnie w rycerzu denarów i kapłanie. Listopad: 3 pucharów, as mieczy, świat XXI-> śmierć XIII no i tu mam zagwozdkę, bo karty są sprzeczne. Coś mi się wydaje,że będę musiała ograniczyć wydatki na rozrywki. Grudzień: Gwiazda XVII, 9 bulaw, krolowa bulaw-> kochankowie VI tu też jakieś sprzeczne, ogólnie to chyba sytuacja lepsza ws poprzednie miesiące. Jeśli ktoś chciałby spojrzeć i napisac parę słów to będę wdzięczna. Edytowane 29 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
joana_o Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 październik - bardzo stabilny finansowo, może wydasz trochę kasy na rozrywki, ale będziesz miała z czego i nie zbiedniejesz za bardzo; listopad - w listopadzie będzie trzeba trochę ukrócić rozrywki i skończyć z beztroskim podejściem do spraw finansowych, jeśli to zrobisz powinno być ok, patrząc jeszcze na zestawienie as mieczy i świat skojarzyło mi się, że będziesz musiała zapłacić za jakiś kurs grudzień - tu widać ograniczenia i twoje kombinowanie co zrobić by więcej było monet, a jeszcze lepiej papierków w portfelu. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 ooo myślisz,że zdecyduję się na jakiś kurs w listopadzie? Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 (edytowane) myślę o kursie nawet językowym, ale nie wiem właśnie czy mi wystarczy tak na to wszystko ;/ ciekawe skojarzenie- wezmę pod uwagę. Edytowane 29 Września 2013 przez panna.marta Cytuj
Madiie Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Październik bardzo ładnie zaplanowany, większość wydatków masz rozplanowane na dłuższy okres, żadnych niespodziewanych wydatków nie widać, ale w razie gdyby "coś" to jesteś na to przygotowana, powiedziałabym, że w październiku jesteś mistrzem planowania finansów-proszę mistrzu ucz mnie! U mnie kaplica;p W październiku jakaś większa impreza, urodziny, rocznica, ale nawet to nie nadszarpnie wydatków Listopad- Myślisz nad wyjazdem, wakacjami? Trochę relaksu i przyjemności, oczywiście wydanie na pieniędzy na przyjemności, co może trochę nadszarpnąć budżet, ale będzie to związane z domem rodzinnym również. Może być małe zapotrzebowanie na wsparcie pieniężne ze strony rodziny. Grudzień- Uważaj, żeby Cię ktoś za bardzo nie namawiał na wydawanie pieniędzy, takie wyciąganie na siłe " no co będziesz sobie żałować" Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 BiałaSowa dziękuję :* Oj tak, jestem w szoku-każdą złotówkę liczę, bo chcę być trochę rozsądniejsza niż do tej pory Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 może ktoś jeszcze chciałby zinterpretować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi