Skocz do zawartości

Rozkład na październik(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

praca: XXI Świat, X mieczy, Giermek(Paź) pucharów -> paź może oznaczać mnie(osoba młoda, ucząca się), pracę znajdę, będę musiała wykazać się w niej intelektem albo dostanę po łapach, może też być to praca rutynowa

finanse: V pucharów, X pucharów, Giermek(Paź) buław -> zakładając, że paź to znowu ja powiedziałabym, że przyjdzie zmiana i to na lepsze, chociaż na początku(5 pucharów) może to wszystko nie wyglądać kolorowo

uczucia: I Mag, IV Cesarz, XX Sąd -> same duże arkana... Dwie pierwsze karty mówią ładnie, ale ten Sąd, tak jakby miało się coś odrodzić, a Mag to coś nowego... A może kogoś spotkam i wreszcie sama się obudzę :)

Dołożyłam jeszcze(pierwszy raz wyszły mi same duże arkana i trochę się zgubiłam): II denary, XXI Świat, V Kapłan, Giermek pucharów -> powiedziałabym, ze w ogólnym rozrachunku październik może się okazać bardzo interesujący :D Spotkam kogoś, kto mi się bardzo spodoba z wzajemnością.

zdrowie: V buław, Giermek mieczy, XX Sąd i dociągnęłam II puchary -> walka z chorobami(w końcu mamy jesień, a mnie już dopada przeziębienie), paź to ja, Sąd powrót do zdrowia(powoli), a dwa puchary powiedziałabym, że symbolizują w tym przypadku harmonię. Czyli podsumowując: dobre zdrowie :)

Gdy wyskoczyły mi Duże Arkana w uczuciach, poczułam się nagle bardzo przytłoczona :( Ciężko mi się zrobiło.

A tak, to co oznacza ogólnie gdy wyskoczą same duże arkana?

Edytowane przez Euterpe
Napisano

praca: XXI Świat, 10 mieczy, Giermek(Paź) pucharów- jeśli szukasz pracy,to myślę,że ruszysz za poszukiwaniem pracy gdzieś dalej. Albo inne miasto albo może gdzoeś za granicę. Widać,że będziesz robiłą wszystko,aby ją otrzymać. Użyjesz całego swojego wdzięku i postawisz na sprawną komunikację z otoczeniem.

finanse: 5 pucharów, 10 pucharów, Giermek(Paź) buław -może być Ci troszkę ciężko jeśli chodzi o sytuację finansową, może poprosisz kogoś o wsparcie?

uczucia: I Mag, IV Cesarz, XX Sąd -> csarzowa powinnaś nawiązać jakaś nową relację. Z kimś kogo jeszcze nie znasz, będzie to ktoś starszy, bardzo męski. Powinnaś być bardzo zadowolona z tego co Cię spotkało.

Dołożyłam jeszcze(pierwszy raz wyszły mi same duże arkana i trochę się zgubiłam): 2 denary, Świat XXI, V Kapłan, Giermek pucharów- jeśli to dotyczy uczuć, to możliwe,że spotkasz go gdzieś w podróży lub z daleka od miejsca zamieszkania. Może to być też ktoś poznany za pomocą internetu.

zdrowie: 5 buław, Giermek mieczy, XX Sąd i dociągnęłam 2 pucharów - niestety nie bardzo się znam na zdrowiu w tarocie ,więc ominę ten punkt.

Napisano (edytowane)

Skąd się wzięła Cesarzowa? Dodałaś I(Mag)+IV(Cesarz)+XX(Sąd)=III(Cesarzowa)?

Co do pracy i finansów(finanse pod warunkiem, że praca wypali) mogę się zgodzić :)

Fajnie by było, aby te uczucia wypaliły :)

Edytowane przez Euterpe
  • 4 tygodnie później...
Napisano
praca: XXI Świat, 10 mieczy, Giermek(Paź) pucharów- jeśli szukasz pracy,to myślę,że ruszysz za poszukiwaniem pracy gdzieś dalej. Albo inne miasto albo może gdzoeś za granicę. Widać,że będziesz robiłą wszystko,aby ją otrzymać. Użyjesz całego swojego wdzięku i postawisz na sprawną komunikację z otoczeniem.

Zgadza się :) Pracy jednak brak, ale działałam :)

finanse: 5 pucharów, 10 pucharów, Giermek(Paź) buław -może być Ci troszkę ciężko jeśli chodzi o sytuację finansową, może poprosisz kogoś o wsparcie?

o! było dużo wydatków, ale ze wsparciem poradziłam sobie nieźle :)

uczucia: I Mag, IV Cesarz, XX Sąd -> csarzowa powinnaś nawiązać jakaś nową relację. Z kimś kogo jeszcze nie znasz, będzie to ktoś starszy, bardzo męski. Powinnaś być bardzo zadowolona z tego co Cię spotkało.

Właściwie wróciłam do starej relacji. ale tak jest starszy i z wyglądu bardzo męski. Jestem zadowolona:)

Dołożyłam jeszcze(pierwszy raz wyszły mi same duże arkana i trochę się zgubiłam): 2 denary, Świat XXI, V Kapłan, Giermek pucharów- jeśli to dotyczy uczuć, to możliwe,że spotkasz go gdzieś w podróży lub z daleka od miejsca zamieszkania. Może to być też ktoś poznany za pomocą internetu.

Spotykamy się daleko od mojego miejsca zamieszkania, przez co komunikujemy się częściej przez komórkę/internet

zdrowie: 5 buław, Giermek mieczy, XX Sąd i dociągnęłam 2 pucharów - niestety nie bardzo się znam na zdrowiu w tarocie ,więc ominę ten punkt.

Jak choroba się szybko pojawiła tak i znikła :) Na szczęście to tylko przeziębienie :)