Gość Euterpe Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 (edytowane) praca: XXI Świat, X mieczy, Giermek(Paź) pucharów -> paź może oznaczać mnie(osoba młoda, ucząca się), pracę znajdę, będę musiała wykazać się w niej intelektem albo dostanę po łapach, może też być to praca rutynowa finanse: V pucharów, X pucharów, Giermek(Paź) buław -> zakładając, że paź to znowu ja powiedziałabym, że przyjdzie zmiana i to na lepsze, chociaż na początku(5 pucharów) może to wszystko nie wyglądać kolorowo uczucia: I Mag, IV Cesarz, XX Sąd -> same duże arkana... Dwie pierwsze karty mówią ładnie, ale ten Sąd, tak jakby miało się coś odrodzić, a Mag to coś nowego... A może kogoś spotkam i wreszcie sama się obudzę Dołożyłam jeszcze(pierwszy raz wyszły mi same duże arkana i trochę się zgubiłam): II denary, XXI Świat, V Kapłan, Giermek pucharów -> powiedziałabym, ze w ogólnym rozrachunku październik może się okazać bardzo interesujący Spotkam kogoś, kto mi się bardzo spodoba z wzajemnością. zdrowie: V buław, Giermek mieczy, XX Sąd i dociągnęłam II puchary -> walka z chorobami(w końcu mamy jesień, a mnie już dopada przeziębienie), paź to ja, Sąd powrót do zdrowia(powoli), a dwa puchary powiedziałabym, że symbolizują w tym przypadku harmonię. Czyli podsumowując: dobre zdrowie Gdy wyskoczyły mi Duże Arkana w uczuciach, poczułam się nagle bardzo przytłoczona Ciężko mi się zrobiło. A tak, to co oznacza ogólnie gdy wyskoczą same duże arkana? Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 praca: XXI Świat, 10 mieczy, Giermek(Paź) pucharów- jeśli szukasz pracy,to myślę,że ruszysz za poszukiwaniem pracy gdzieś dalej. Albo inne miasto albo może gdzoeś za granicę. Widać,że będziesz robiłą wszystko,aby ją otrzymać. Użyjesz całego swojego wdzięku i postawisz na sprawną komunikację z otoczeniem. finanse: 5 pucharów, 10 pucharów, Giermek(Paź) buław -może być Ci troszkę ciężko jeśli chodzi o sytuację finansową, może poprosisz kogoś o wsparcie? uczucia: I Mag, IV Cesarz, XX Sąd -> csarzowa powinnaś nawiązać jakaś nową relację. Z kimś kogo jeszcze nie znasz, będzie to ktoś starszy, bardzo męski. Powinnaś być bardzo zadowolona z tego co Cię spotkało. Dołożyłam jeszcze(pierwszy raz wyszły mi same duże arkana i trochę się zgubiłam): 2 denary, Świat XXI, V Kapłan, Giermek pucharów- jeśli to dotyczy uczuć, to możliwe,że spotkasz go gdzieś w podróży lub z daleka od miejsca zamieszkania. Może to być też ktoś poznany za pomocą internetu. zdrowie: 5 buław, Giermek mieczy, XX Sąd i dociągnęłam 2 pucharów - niestety nie bardzo się znam na zdrowiu w tarocie ,więc ominę ten punkt. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 (edytowane) Skąd się wzięła Cesarzowa? Dodałaś I(Mag)+IV(Cesarz)+XX(Sąd)=III(Cesarzowa)? Co do pracy i finansów(finanse pod warunkiem, że praca wypali) mogę się zgodzić Fajnie by było, aby te uczucia wypaliły Edytowane 30 Września 2013 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 praca: XXI Świat, 10 mieczy, Giermek(Paź) pucharów- jeśli szukasz pracy,to myślę,że ruszysz za poszukiwaniem pracy gdzieś dalej. Albo inne miasto albo może gdzoeś za granicę. Widać,że będziesz robiłą wszystko,aby ją otrzymać. Użyjesz całego swojego wdzięku i postawisz na sprawną komunikację z otoczeniem. Zgadza się Pracy jednak brak, ale działałam finanse: 5 pucharów, 10 pucharów, Giermek(Paź) buław -może być Ci troszkę ciężko jeśli chodzi o sytuację finansową, może poprosisz kogoś o wsparcie? o! było dużo wydatków, ale ze wsparciem poradziłam sobie nieźle uczucia: I Mag, IV Cesarz, XX Sąd -> csarzowa powinnaś nawiązać jakaś nową relację. Z kimś kogo jeszcze nie znasz, będzie to ktoś starszy, bardzo męski. Powinnaś być bardzo zadowolona z tego co Cię spotkało. Właściwie wróciłam do starej relacji. ale tak jest starszy i z wyglądu bardzo męski. Jestem zadowolona:) Dołożyłam jeszcze(pierwszy raz wyszły mi same duże arkana i trochę się zgubiłam): 2 denary, Świat XXI, V Kapłan, Giermek pucharów- jeśli to dotyczy uczuć, to możliwe,że spotkasz go gdzieś w podróży lub z daleka od miejsca zamieszkania. Może to być też ktoś poznany za pomocą internetu. Spotykamy się daleko od mojego miejsca zamieszkania, przez co komunikujemy się częściej przez komórkę/internet zdrowie: 5 buław, Giermek mieczy, XX Sąd i dociągnęłam 2 pucharów - niestety nie bardzo się znam na zdrowiu w tarocie ,więc ominę ten punkt. Jak choroba się szybko pojawiła tak i znikła Na szczęście to tylko przeziębienie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi