darek28 Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Witam cię i proszę o interpretacje snu ! Sam bardzo lubię sny i zastanawiać się nad tym co nasza podświadomość próbuje nam przekazać, ale czasami interpretacja innej osoby daje większe perspektywy i inne spojrzenie na sen, dlatego moja prośba do Ciebie auris81 ! napisze co zapamiętałem : Jechałem gdzieś ze swoim szwagrem samochodem, ale jechał jakoś wolno dlatego zaproponowałem że ja dalej pojadę bo będzie szybciej. Droga była prosta,pusta, lekko słoneczna, jakby w barwach złotej jesieni. Podczas zamiany miejscami znalazłem się na płocie po drugiej strony ulicy. Wychylając się za płotu widziałem tą samą drogę i zauważyłem że na płocie rośnie biały winogron, który zacząłem jeść prosto z krzaków. Dalsza część snu - to Kupowanie nowego domu. Śniłem że zostajemy zaproszeni razem z żoną do środka przez ,,gospodarzy - sprzedających,,. po wejściu do domu zauważyłem po lewej stronie zamknięte drzwi i nie podobało mi się ich obrobienie, nie odpowiedni kolor na dole futryny. Pomyślałem że to nie jest problem bo da się to przemalować i zmienić kolor. Dalej weszliśmy do kuchni i jadalni - połączone razem. Jasne kolory chyba nawet biel,okno, przejrzyście - podobało mi się. Zauważyłem że przebywa w tym domu cala rodzina razem z dzieciakami i jeżeli kupię ten dom będą musieli się wyprowadzić z niego nie spędzając w nim ani jednej nocy. Zaproponowałem że mogą spędzić tutaj noc bo to jest ich pierwszy dzień w nowym domu,a ja go kupuję i nie będą mieli więcej okazji. to wszystko co udało mi się zapamiętać - z góry dziękuję za odpowiedź i spojrzenie na sen ! Cytuj
auris81 Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Witam Widac ewidentnie,ze bierzesz swoje zycie w swoje rece i sam chcesz nim pokierowac i robisz to.Sen dotyczy najpewniej chwili terazniejszej.Wnioskuje to,poniewaz pogoda byla we snie wczesnojesienna,mniej wiecej jak obecnie.Ten dom,to symbol Twojego umyslu.Przechodzisz obecnie naplyw energii i chceci do dzialania.Plany,ktore chcesz realizowac,najpweniej sie powioda ( dziko rosnace winogrona-dar od losu).Pewne rzeczy z przeszlosci zostana jeszcze troche w Twoim zyciu (to ta rodzinka),a potem tylko dopracowanie planu i bedzie prawie idealnie.Powodzenia. Pozdrawiam Cytuj
darek28 Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Dziękuje bardzo za odpowiedź i interpretacje snu !!! mam pytanie - z jakich form korzystasz do interpretacji snów? senniki , doświadczenie, chciałbym lepiej zrozumieć swoje sny. (muszę przyznać że nie wpadłbym na to że winogrona były dzikie ) jeszcze raz podziękowania!!! Cytuj
auris81 Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Przede wszystkim znajomosc symboliki i archetypow,doswiadczenie i wolne skojarzenia.Senniki sa zbyt ogolne.Im wiecej interpretujesz,tym wieksza masz wprawe.Tak jak kazda umiejetnosc,trzeba cwiczyc i cwiczyc Cytuj
darek28 Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Dziękuję za informacje i jeszcze raz dziękuje za interpretacje snu. Mam nadzieję że będę mógł się jeszcze do Ciebie zgłosić w sprawie snów Pozdrawiam Darek Cytuj
auris81 Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Jasne.Ciesze sie,ze moglam pomoc.Pozdrawiam Cytuj
darek28 Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 A ja się cieszę że Cię znalazłem ! powodzenia !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi