Skocz do zawartości

Winogrona, droga, kupno domu- Prośba o interpretacje snu do auris81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam cię i proszę o interpretacje snu !

Sam bardzo lubię sny i zastanawiać się nad tym co nasza podświadomość próbuje nam przekazać, ale czasami interpretacja innej osoby daje większe perspektywy i inne spojrzenie na sen, dlatego moja prośba do Ciebie auris81 !

napisze co zapamiętałem :

Jechałem gdzieś ze swoim szwagrem samochodem, ale jechał jakoś wolno dlatego zaproponowałem że ja dalej pojadę bo będzie szybciej.

Droga była prosta,pusta, lekko słoneczna, jakby w barwach złotej jesieni. Podczas zamiany miejscami znalazłem się na płocie po drugiej strony ulicy.

Wychylając się za płotu widziałem tą samą drogę i zauważyłem że na płocie rośnie biały winogron, który zacząłem jeść prosto z krzaków.

Dalsza część snu - to Kupowanie nowego domu.

Śniłem że zostajemy zaproszeni razem z żoną do środka przez ,,gospodarzy - sprzedających,,.

po wejściu do domu zauważyłem po lewej stronie zamknięte drzwi i nie podobało mi się ich obrobienie, nie odpowiedni kolor na dole futryny.

Pomyślałem że to nie jest problem bo da się to przemalować i zmienić kolor. Dalej weszliśmy do kuchni i jadalni - połączone razem. Jasne kolory chyba nawet biel,okno, przejrzyście - podobało mi się. Zauważyłem że przebywa w tym domu cala rodzina razem z dzieciakami i jeżeli kupię ten dom będą musieli się wyprowadzić z niego nie spędzając w nim ani jednej nocy.

Zaproponowałem że mogą spędzić tutaj noc bo to jest ich pierwszy dzień w nowym domu,a ja go kupuję i nie będą mieli więcej okazji.

to wszystko co udało mi się zapamiętać - z góry dziękuję za odpowiedź i spojrzenie na sen !

Napisano

Witam

Widac ewidentnie,ze bierzesz swoje zycie w swoje rece i sam chcesz nim pokierowac i robisz to.Sen dotyczy najpewniej chwili terazniejszej.Wnioskuje to,poniewaz pogoda byla we snie wczesnojesienna,mniej wiecej jak obecnie.Ten dom,to symbol Twojego umyslu.Przechodzisz obecnie naplyw energii i chceci do dzialania.Plany,ktore chcesz realizowac,najpweniej sie powioda ( dziko rosnace winogrona-dar od losu).Pewne rzeczy z przeszlosci zostana jeszcze troche w Twoim zyciu (to ta rodzinka),a potem tylko dopracowanie planu i bedzie prawie idealnie.Powodzenia.

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuje bardzo za odpowiedź i interpretacje snu !!!

mam pytanie - z jakich form korzystasz do interpretacji snów? senniki , doświadczenie, chciałbym lepiej zrozumieć swoje sny.

(muszę przyznać że nie wpadłbym na to że winogrona były dzikie )

jeszcze raz podziękowania!!!

Napisano

Przede wszystkim znajomosc symboliki i archetypow,doswiadczenie i wolne skojarzenia.Senniki sa zbyt ogolne.Im wiecej interpretujesz,tym wieksza masz wprawe.Tak jak kazda umiejetnosc,trzeba cwiczyc i cwiczyc

Napisano

Dziękuję za informacje i jeszcze raz dziękuje za interpretacje snu.

Mam nadzieję że będę mógł się jeszcze do Ciebie zgłosić w sprawie snów

Pozdrawiam Darek