Skocz do zawartości

Znajomość z panem do końca roku... :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Niedawno poznałam na imprezie pewnego pana. Ponieważ kobieca intuicja podobni rzadko zawodzi ;), dopytałam karty o rozwój tej znajomości do końca roku...

Dziękuję Inez za karciochy :buziak::bukiet::slonko:

Jest 9 mieczy - Dużo myślenia, zastanawiania...zamartwiania, pan ma dosyć pesymistyczne podejście...

krzyzuje sie giermek buław - Chęć napisania, nawiązania kontaktu

nastawienie Krol Buław - wpadłas mu w oko i on bardzo chce

świadomośc Król Mieczy - pan próbuje sobie racjonalizować wszystko, podchodzić na zimno...

podświadomośc Moc zrobiłaś na nim wrażenie i on w sumie jest pewny tego, że vice versa:) Nie na darmo w Królu Buław wyszedł:) => zgodzę się :)

mija 7 buław -nerwy,on jest w tej chwili na etapie nerwów - oj, jest, było to wyczuwalne...

nadchodzi As buław - nadejdzie sms od niego:) - jakaś szansa na kontakt

obawy 10 mieczy że nic z tego nie będzie

nadzieje 6 monet że będzie między Wami fajna wymiana, ciekawa relacja

otoczenie 9 buław - myślę, że pan jest po rozstaniu i teraz się izoluje, dużo w nim emocji...

wynik :Jak się rozwinie Wasza relacja do końca 2013 r. 5 kielichów 8 monet Sprawiedliwośc 2 kielichów - Jakieś rozczarowanie na początku, może z powodu braku czasu, żeby się spotkać...jakiś kontakt może być, ale z czasem jego wyhamowanie... Mimo to ponowne spotkanie do końca roku jest możliwe :)

A Waszym zdaniem? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano

Jest 9 mieczy - możliwe,że ciągle o nim myślisz, non stop, bez opamiętania, dniami i nocami. Może też oznaczać noc, czyli imprezę, jako miejsce spotkania

krzyzuje sie giermek buław - chciałabyś z nim nawiązać kontakt

nastawienie Krol Buław - ktoś działa aktywnie

świadomośc Król Mieczy - pan może być w Twoich oczach kimś niezwykłym, autorytetem, męskim ideałem, marzeniem

podświadomośc Moc - jesteś pewna siebie i swojej atrakcyjności

mija 7 buław - mija czas bicia się z myślami, nadchodzi więcej zdecydowania

nadchodzi As buław - jest szansa na nawiązanie kontaktu, a także szansa na nawiązanie obiecującej relacji

obawy 10 mieczy - ze sięnie uda

nadzieje 6 monet że oboje włożycie tyle samo zaangażowania w tę znajomość

otoczenie 9 buław - blokady, brak ruchu i działania z czyjejś strony-może pana jeśli Ty jesteś zdecydowana

wynik :Jak się rozwinie Wasza relacja do końca 2013 r. 5 kielichów 8 monet Sprawiedliwośc 2 kielichów - > wisielec.Widać,że na rozwój tej relacji trzeba dać sobie czas. Na początku ktoś może nie być na to gotowy w związku z czym druga osoba poczuje sie nieco rozżalona. Jeśli ktoś z Was nie podda się i włoży w to trud, to oczywisćie zostanie to nagrodzone i jest szansa na pełen ciepła związek.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Zgadzam się właściwie w całości z pierwszą interpretacją z wyjątkiem ostatniego punktu. Jak wypada mi 5 kielichów, to niezależnie od dalszych kart, sytuacja od razu jest nieciekawa, ale nie zawsze. Zazwyczaj wymaga ona po prostu włożenia większego wysiłku, w tym przypadku może Twojej inicjatywy. Może to także być zwyczajne opóźnienie, czyli nastąpić nieco później niż na czas, o który pytasz. Jednym zdaniem szansa jest, ale przeszkody także, powinnaś trochę temu pomóc, może doprowadzić do kolejnego przypadkowego spotkania na jakiejś imprezie, to zależy od możliwości, jakie masz :)

Właściwie edytowałam post, bo dopatrzyłam się wisielca w podsumie, co by było potwierdzeniem mojego pomysłu o opóźnieniu i braku gotowości. Nie mniej jednak wpadłaś mu w oko, więc spróbuj sprzyjać losowi :tuptup: :smile:

Edytowane przez Geranium
  • Lubię to! 1
Napisano
Jest 9 mieczy

krzyzuje sie giermek buław

Tu powiedzialabym, chec nie tylko napisania jest. Duzo myslisz na temat tego pana. Duzo bardzo. Byc moze zajmuje Twoje mysli duzo czesciej niz jest to normalnie u Ciebie... i chcialabys moc go spotkac na zywo. Moze dotknac, pomacac. Podoba Ci sie takze. Jest miedzy Wami taki zar, rozmowy na pewno nie sa nudne a wlasnie takie... no, ze zycie w Was wstepuje. Jakby nie bylo tego monitora (prawie) miedzy Wami.

nastawienie Krol Buław -

świadomośc Król Mieczy - pan próbuje sobie racjonalizować wszystko, podchodzić na zimno...

podświadomośc Moc

Pan ogolnie jest takim bardzo inteligentnym, pelnym temperamentu mezczyzna. Lubi stawiac na swom, rzadzic, ale takze ma sklonnosci do zbytniego racjonalizowania wszystkiego. Takze czasem to moze nie sluzyc zblizeniu sie... do niego. Jednak jak widac, rownowazy to swoim, bardzo goracym, temperamentem.

mija 7 buław -

Powiedzialabym, ze albo tu zabieganie o kontakty z panem albo wyczekiwanie, az sie odezwie.

nadchodzi As buław -

Pan powinien przejac paleczke i czesciej sam inicjowac kontakt.

obawy 10 mieczy

nadzieje 6 monet

Z jednej strony boisz sie, ze to sprawa jednostronna i jak pan wyczuje, ze chcesz cos wieciej to zakonczy wszystko, z drugiej strony masz nadzieje na odwzajemnienie tego.

otoczenie 9 buław

Jest nieufne, ostrozne. Byc moze tez zwyczajnie zajete swoimi sprawami i nie miesza sie do tego.

wynik :Jak się rozwinie Wasza relacja do końca 2013 r. 5 kielichów 8 monet Sprawiedliwośc 2 kielichów ---> IX Eremita, HB V Papiez

Po tych kartach to byc moze czeka Was jakas rozmowa i postawienie jasnych granic w Waszej znajomosci. Nie powinno byc zle, bo widac, ze nadal bedziecie utrzymywac kontakt, o czym mowi dla mnie 2 Kielichow. Natomiast moze pojawic sie myslenie, co z tym dalej, czy wyjsc poza to, co jest, rozwazanie, watpliwosci, czy chce przekroczyc dotychczasowe ramy. I to po obu stronach.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Dziękuję, dziewczyny :uscisk: :uscisk: :uscisk::buziak::bukiet:

To prawda, są przeszkody...trochę wysiłku trzeba by było włożyć w rozwój tej relacji...bo to nie jedna z tych, która rozwijałaby się spontanicznie, przynajmniej nie na początku... Dobra strategia nie byłaby zła ;) Może jednak uda się jeszcze spotkać...

Pozdrawiam wszystkich :)

Edytowane przez maddie88