panna.marta Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Planuję zorganizować pewien event, ale nie wiem czy to się uda. To trochę duże przedsięwzięcie. Zapytałam kart, czy powiedzie się mój plan? wieża XVI, moc VIII, król mieczy-> sprawiedliwość XI widać,że będę szukała wszelkich metod i sposobów by to zrealizować- wieża i moc, widać wiele starań i przedsięwzieć (tych aktywnych). I teraz się zastanawiam co ma oznaczać król mieczy. Czy to,że osiągnęłam to co zamierzałam czy to ,że komuś mój pomysł nieprzypadnie do gustu? Nie wiem czy pomimo szczerych chęci ktoś mi nie pozwoli na realizację tego planu. Proszę o wasze zdanie. Cytuj
slawa Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 :bukiet:Ja mysle,ze tu Krol Mieczy mowi o zachowaniu zdrowego dystansu i obiektywnego potraktowania sprawy. Podsumowanie(Sprawiedliwosc) podpowiada rowniez aby sprawe potraktowac bardzo trzezwo i rzeczowo a dopiero potem podjac decyzje i przejac odpowiedzialnosc za to co sie robi. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Września 2013 Autor Napisano 30 Września 2013 a jakie są szanse na to,że uda mi sie dopiąć swego przy tych kartach? Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 XVI Wieza, Moc (licze XI do podsumu), Krol Mieczy ---> XIV Umiarkowanie, HB IX Eremita Moim zdaniem ma jak najbardziej szanse sie udac, ale... swoje plany podstawowe, bedziesz musiala nieco zweryfikowac. Byc moze ktos tam bedzie mial nieco inna wizje (nie wiem, czy to moze miec wplyw na te plany), ale widac tu potrzebe przemyslenia wszystkiego od gruntu i pewnej dozy komrpomisu. Ogolnie szanse na zadowolenie i powodzenie sprawy sa jednak. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Ja bym jeszcze dołożyła kartę po królu mieczy. Może on wskazywać sytuację, osobę lub zachowanie. Zinterpretuję to tak: król mieczy to Ty, mag pokazuje jak się zachowasz( lub odwrotnie: mag-Ty, król mieczy-Twoje zachowanie w danej sytuacji), a wieża to ruina. Możliwe niepowodzenie albo, zakładając, że król mieczy to inna osoba, pomoc innej osoby przez co nie wszystko runie, ale wynik będzie taki sobie(umiarkowanie). Cytuj
panna.marta Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Ja bym jeszcze dołożyła kartę po królu mieczy. Może on wskazywać sytuację, osobę lub zachowanie. Zinterpretuję to tak: król mieczy to Ty, mag pokazuje jak się zachowasz( lub odwrotnie: mag-Ty, król mieczy-Twoje zachowanie w danej sytuacji), a wieża to ruina. Możliwe niepowodzenie albo, zakładając, że król mieczy to inna osoba, pomoc innej osoby przez co nie wszystko runie, ale wynik będzie taki sobie(umiarkowanie). tam nie ka karty mag. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Oj, pomyłka. Dzięki panna.marta W takim razie zmieniam interpretację. Powinno się udać Cytuj
slawa Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Potwierdzam,ze moze sie udac przy zachowaniu rozwaznym i przemyslanym, naturalnie moze idea(event)byc rowniez konsultowana i jak juz napisala Sacral...moze bedziesz musiala isc na kompromis.Powodzenia ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi