Maestro Inez2503 Napisano 1 Października 2013 Maestro Napisano 1 Października 2013 Postanowiłam powrócić do tematu karty dnia, tak jak czynią to Sacralka i Caliel:) Moja dzisiejsza karta to Moc tło : 6 mieczy Cesarzowa 7 denarów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan dzisiaj chyba będę hamowała nadmiar moich emocji, pokażę się od strony cierpliwej kobiety, której byle co nie rusza Cytuj
x-latek Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Moja dzisiejsza karta to Moc tło : 6 mieczy Cesarzowa 7 denarów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan A no myślałem myślałem i wymyślałem... hehehe Mi to wygląda na sprawy związane z Twoją pracą. Okażesz się twemu szefowstwu (może samej szefowej jeśli to jest kobieta - Cesarzowa) osobą mądrą, dojrzałą, godną zaufania. Może i konkretnie czymś zabłyśniesz dzisiaj w pracy. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 A ja powiedzialabym, ze bedziesz konkretna, uparta i wymagajaca. Nieustepliwa rowniez. Jak cos bedzie musialo byc zrobione to chocby sie walilo, palilo, tupniesz noga, ale bedzie musialo byc osiagniete. Cytuj
Madiie Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Dziś możesz być zachowawcza, opanowana, ale pewna siebie, dokładnie będziesz znać reakcje ludzi, zaplanujesz swój dzień i pójdzie on dokładnie wg. planu który sobie ustaliłaś. Inez ten dzień będzie Twój i tylko od Ciebie zależy czy będzie on dobry czy idealny! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Października 2013 Autor Maestro Napisano 1 Października 2013 Póki co, to w tej Mocy pokazało mi się zadowolenie z siebie, dziś mam dzień, gdy się sobie podobam, po ostatnich dwóch, gdy miałam odwrotny stosunek do samej siebie:)) Co dalej, czas pokaże:) Cytuj
werona Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Poczucie siły, mocy i pewności siebie. Panowanie nad sobą i swoimi emocjami. Nie wiem czy nie dowiesz się, że coś odpłynie od Ciebie związanego ze sprawami zawodowo-finansowymi, jakaś kasa, awans na który trzeba będzie poczekać albo w drugą stronę - coś na co czekasz pojawi się... Cytuj
emilr Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Myśle, ze z czyms bedziesz sie zmagać. Moc tak mi się kojarzy, z opanowaniem czegoś, trochę wiec siły, czy raczej sprytu, swojej mądrości, umiejętności bedzie od Ciebie ten dzień wymagał. jakieś decyzje od Ciebie będą zależne lub Ty bedziesz musiałą podjąć. Efekt - bedziesz z siebie zadowolonae Cytuj
slawa Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Inez calkiem dobre karty. :-)) Sila wiadomo karta mowiaca o zmaganiach nie tylko z samym soba. W tle karty mowiace o przezwyciezeniu trudnosci,koniecznosci dzialania aby nie zmarnowac szansy aby spokojnie isc dalej Wieza w podsumach moze wskazywac,ze cos runie z hukiem,ale majac Sile jako karte dnia mozesz spokojnie pokazywac pazury jezeli potrzeba. Wszystko co stanie ci na drodze spiewajaco przezwyciezysz.Bedziesz tez postrzegana dzisiaj jakobardzo atrakcyjna osobka. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Października 2013 Autor Maestro Napisano 1 Października 2013 Postanowiłam powrócić do tematu karty dnia, tak jak czynią to Sacralka i Caliel:) Moja dzisiejsza karta to Moc tło : 6 mieczy Cesarzowa 7 denarów suma Cesarz HB Wieża/Rydwan dzisiaj chyba będę hamowała nadmiar moich emocji, pokażę się od strony cierpliwej kobiety, której byle co nie rusza Więc tak...czułam się dzisiaj faktycznie jakas atrakcyjniejsza (mam dni,gdy uważam,że jestem brzydka i takie, gdy bywam ładna:)), dzień był tez przyzwoity, rano jeden lekarz był nerwowy (chciałoby się rzec, że jak kobieta co miesiąc), ale opanowałam to, w sumie nie ruszyło mnie to, pacjenci nawet mili byli, trochę żartowaliśmy (zreszta zawsze mi jakis żarcik do głowy wpadnie), w domu zrobiłam lekcje ze smarkiem i go do pionu ustawiłam, teraz odpoczywam..Ogólnie dzień fajny i spokojny:) Cytuj
emilr Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Więc tak...czułam się dzisiaj faktycznie jakas atrakcyjniejsza (mam dni,gdy uważam,że jestem brzydka i takie, gdy bywam ładna:)), Też tak mam dzień był tez przyzwoity, rano jeden lekarz był nerwowy (chciałoby się rzec, że jak kobieta co miesiąc), moze jego druga połowa miała okres ale opanowałam to, w sumie nie ruszyło mnie to, pacjenci nawet mili byli, trochę żartowaliśmy (zreszta zawsze mi jakis żarcik do głowy wpadnie), w domu zrobiłam lekcje ze smarkiem i go do pionu ustawiłam, teraz odpoczywam..Ogólnie dzień fajny i spokojny:) dzięki za weryfikację. Czyli moc to prdzenie sobe z ŁATWOŚCIĄ i wdziękiem z drobnymi przeszkodami. I ogólnie na plus. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Października 2013 Autor Maestro Napisano 1 Października 2013 Też tak mam moze jego druga połowa miała okres dzięki za weryfikację. Czyli moc to prdzenie sobe z ŁATWOŚCIĄ i wdziękiem z drobnymi przeszkodami. I ogólnie na plus. Ta 7 monet może pokazała mi też długą rozmowę telefoniczną z koleżanką, ktorej dawno nie widziałam... Cytuj
emilr Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 ooo, 7 denarów tez kiedys mi pokazała rozmowę, której wyczekiwałam I 10 monet też, ale tej akurat nie chciałam. Taką z koniecznosci, obowiązku. Paź monet też - niespodziwaną, miłą. Cytuj
x-latek Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Więc tak...czułam się dzisiaj faktycznie jakas atrakcyjniejsza (mam dni,gdy uważam,że jestem brzydka i takie, gdy bywam ładna:)), dzień był tez przyzwoity, rano jeden lekarz był nerwowy (chciałoby się rzec, że jak kobieta co miesiąc), ale opanowałam to, w sumie nie ruszyło mnie to, pacjenci nawet mili byli, trochę żartowaliśmy (zreszta zawsze mi jakis żarcik do głowy wpadnie), w domu zrobiłam lekcje ze smarkiem i go do pionu ustawiłam, teraz odpoczywam..Ogólnie dzień fajny i spokojny:) Więc okazało się że zignorowałem jedną z mych ulubionych interpretacji Cesarzowej. Tj. Cesarzowa jako piękna kobieta, w ogóle kobieca uroda. I właśnie też z tym związany ten przyjemny komfort psychiczny kobiety, która czuje się dobrze/wspaniale co do swego wyglądu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Października 2013 Autor Maestro Napisano 2 Października 2013 Karta dnia na 02.10.2013 r. Kapłan tło: Kapłanka Król Buław 9 denarów suma Głupiec HB Siła/Kapłanka suma całości Kapłan HB Wieża/Rydwan Dzien stateczny, spokojny, wrózyć nie będę, bo w pracy siedzę, na ezo bywam codziennie, więc nie sądzę, zeby Kapłanka akurat mi ezo pokazała, w królu buław może objawi się jakiś konkretny facet, może szef łaskawie wpadnie do pracy, bo rzadko bywa mi omówię z nim pewne sprawy.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Autor Maestro Napisano 3 Października 2013 Karta dnia na 02.10.2013 r. Kapłan tło: Kapłanka Król Buław 9 denarów suma Głupiec HB Siła/Kapłanka suma całości Kapłan HB Wieża/Rydwan Dzien stateczny, spokojny, wrózyć nie będę, bo w pracy siedzę, na ezo bywam codziennie, więc nie sądzę, zeby Kapłanka akurat mi ezo pokazała, w królu buław może objawi się jakiś konkretny facet, może szef łaskawie wpadnie do pracy, bo rzadko bywa mi omówię z nim pewne sprawy.. Nikt mi nie pomógł, ale zweryfikuję. Dzień był dosyć męczący w pracy, duzo roszczeniowych osób, ale dałam radę, karty tak naprawdę pokazały mi pana, który ujawnił się w necie,ale milczał, zresztą wyciągając je dzień wcześniej od razu sobie o tym pomyślałam... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2013 Autor Maestro Napisano 7 Października 2013 Karta dnia na dziś: 7 mieczy tło 4 denarów paź mieczy Księżyc suma Wieża HB Głupiec/Cesarz same plotki, kłamstwa, niepewne sytuacje, okropne karty....awantura jakaś, może coś na jaw wyjdzie niemiłego, albo będzie jakieś potężne zaskoczenie Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Cos trzeba bedzie wyjasnic. Moze cos, co nawarstwialo sie juz przez jakis czas a teraz zwyczajnie wybuchnie. Tak czy siak, trzeba byc przy tym sprytnym i dzialac z wyczuciem. Kaplan tez mowi, zeby sluchac drugiej strony, nie zawieszac sie na swoim zdaniu. Byc elastycznym. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2013 Autor Maestro Napisano 7 Października 2013 Cos trzeba bedzie wyjasnic. Moze cos, co nawarstwialo sie juz przez jakis czas a teraz zwyczajnie wybuchnie. Tak czy siak, trzeba byc przy tym sprytnym i dzialac z wyczuciem. Kaplan tez mowi, zeby sluchac drugiej strony, nie zawieszac sie na swoim zdaniu. Byc elastycznym. Ale ja nie mam Kapłana, tylko Księżyc...))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Tak, Ksiezyc wiem, ze masz... takze wszystko tak czy siak, jak pierwej. Tego Papieza to nie wiem, skad wytrzasnelam... Chyba z rekawa. PS. Moze cos wyjsc na swiatlo dzienne i wprowadzic Ciebie w niepewnosc. Tu i Ksiezyc mowi o tej niepewnosci i Wieza o potrzasnieniu (podstawami, gruntem). Glupiec z Cesarzem mowia o chaosie takim, ktory dopiero z czasem przyniesie cos stabilniejszego. Wiec jak pierwotnie, mysle, ze cos bedziesz dzis wyjasnic, moze jakas rozmowa na jakis wazny temat. Edytowane 7 Października 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2013 Autor Maestro Napisano 7 Października 2013 Tak, Ksiezyc wiem, ze masz... takze wszystko tak czy siak, jak pierwej.Tego Papieza to nie wiem, skad wytrzasnelam... Chyba z rekawa. PS. Moze cos wyjsc na swiatlo dzienne i wprowadzic Ciebie w niepewnosc. Tu i Ksiezyc mowi o tej niepewnosci i Wieza o potrzasnieniu (podstawami, gruntem). Glupiec z Cesarzem mowia o chaosie takim, ktory dopiero z czasem przyniesie cos stabilniejszego. Wiec jak pierwotnie, mysle, ze cos bedziesz dzis wyjasnic, moze jakas rozmowa na jakis wazny temat. Za dużo rozmów o Papieżu, stąd karta:lol::lol: Już jest chaos w pracy u mnie:) I zakulisowe działania dwóch pracownic, ale co dalej, to wieczorem przy weryfikacji napiszę Cytuj
x-latek Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Jakieś podchody, nieformalne działania. Może jakaś materialna strata, to też możliwe. Nie będziesz świadoma do końca tego co się będzie dziać. Jakiś chaos tu trochę widać. Czy to tylko w pracy, czy w domu? Nie wiem. Może dojdzie do jakiejś trefnej transakcji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2013 Autor Maestro Napisano 7 Października 2013 Karta dnia na dziś: 7 mieczy tło 4 denarów paź mieczy Księżyc suma Wieża HB Głupiec/Cesarz same plotki, kłamstwa, niepewne sytuacje, okropne karty....awantura jakaś, może coś na jaw wyjdzie niemiłego, albo będzie jakieś potężne zaskoczenie Więc tak...wpływ pewnej kwoty na konto - 4 monet, pewien pan chyba coś kombinował (tzn. znajomy poznany przez pracę),najpierw dzwonił, potem wpadł po wynik badania, strasznie sie czerwienił jak ze mna gadał (Ksiezyc), szybko się zwinął, aby za pół godziny zadzwonić i spytac mnie o jakąś bzdurę. Poza tym zakulisowe działania pewnej pacjentki (chce nas w prasie opisac - a niech sobie opisuje, skoro głupia i niestety, ale racja jest po naszej stronie w tym wypadku) i moja nieufnośc dot. dzieciaka (musiałam sprawdzic u koleżanki,czy naprawde nie ma nic zadane z przyrody). Dziekuję za pomoc:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2013 Autor Maestro Napisano 7 Października 2013 Karta dnia na wtorek 08.10.2013 r. 2 monet tło : 4 mieczy 6 monet Cesarzowa suma Mag HB Śmierć/Cesarz dzien zmienny, może być wymiana kontaktów, może kupię płyte, ktorą zamówiłam i jutro ma niby być do odbioru,pod koniec powinnam czuć sie fajnie;) Cytuj
emilr Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Fajnie, spokojnie, troche krzątaniny, ale bez nerwów. Potem moze rzeczywiscie bedziesz miała tę płytę. Ułozysz sie wygodnie jak Pan w 4 mieczy bedziesz pieścić swoje zmysły Cytuj
x-latek Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Karta dnia na wtorek 08.10.2013 r. 2 monet tło : 4 mieczy 6 monet Cesarzowa suma Mag HB Śmierć/Cesarz Poza tą płytą to jeszcze moje wersje. Będziesz starała się uregulować coś w sprawach finansowych i powinno to okazać Ci się pomyślne. A może pozwolisz jutro sobie na jakąś zachciankę - wydasz pieniądze na coś tam. 2 Monety to nie jest karta dla dusigroszy! Lub w ogóle wydasz trochę więcej pieniędzy niż zwykle i będziesz przynajmniej przez moment czuć się jak ta bogata Cesarzowa. A może będziesz miała w pracy więcej luzu, przynajmniej z początku jeśli nie cały dzień. Może wyślą Cię z pracy na miasto załatwić coś tam, a Ty w międzyczasie i zrobisz sobie zakupy hahaha. Hm, a ciekawe czy w ogóle pójdziesz do pracy? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Października 2013 Autor Maestro Napisano 8 Października 2013 Poza tą płytą to jeszcze moje wersje. Będziesz starała się uregulować coś w sprawach finansowych i powinno to okazać Ci się pomyślne. A może pozwolisz jutro sobie na jakąś zachciankę - wydasz pieniądze na coś tam. 2 Monety to nie jest karta dla dusigroszy! Lub w ogóle wydasz trochę więcej pieniędzy niż zwykle i będziesz przynajmniej przez moment czuć się jak ta bogata Cesarzowa. A może będziesz miała w pracy więcej luzu, przynajmniej z początku jeśli nie cały dzień. Może wyślą Cię z pracy na miasto załatwić coś tam, a Ty w międzyczasie i zrobisz sobie zakupy hahaha. Hm, a ciekawe czy w ogóle pójdziesz do pracy? X - latku, jestem w pracy:) Rano winda stanęła między piętrami, wiec 4 mieczy - izolacja, 2 monet jako główna - przemieszczanie się między piętrami... Reszta wieczorem;)) Cytuj
x-latek Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Poczekaj poczekaj, dopiero co przecież dzionek się zaczął. Ale częściowo jednak sprawdziło się z mojej strony z tym zakłóceniem normalnego rytmu pracy hehe. EDIT: To tak jak za komuny mawiano "zakłócony normalny rytm pracy" zamiast użycia wprost słowa strajk, gdy jeszcze nie wszyscy ludzie świadomi byli co się dzieje. Znaczy się - rząd tak mówił. Edytowane 8 Października 2013 przez x-latek Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 jakieś wahania, analiza kupić coś dla siebie, czy nie kupić... wydać kasę, czy nie wydać........ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Października 2013 Autor Maestro Napisano 8 Października 2013 jakieś wahania, analiza kupić coś dla siebie, czy nie kupić... wydać kasę, czy nie wydać........ Moga być wahania odnosnie kasy, bo mam zebranie w szkole i jak zwykle nasza "bezpłatna" oświata zechce wydrzeć ze mnie moje cięzko zarobione pieniądze, przed czym się zawsze bronię. Dla siebie nic nie kupię, bo nie mam dziś czasu na sklepy. Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Moga być wahania odnosnie kasy, bo mam zebranie w szkole i jak zwykle nasza "bezpłatna" oświata zechce wydrzeć ze mnie moje cięzko zarobione pieniądze, przed czym się zawsze bronię. Dla siebie nic nie kupię, bo nie mam dziś czasu na sklepy. czyli cesarzowa jako matka się pokazała. taaak... ja też jak na zebranie idę, to tez muszę mieć pełny portfel... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Października 2013 Autor Maestro Napisano 8 Października 2013 Karta dnia na wtorek 08.10.2013 r. 2 monet tło : 4 mieczy 6 monet Cesarzowa suma Mag HB Śmierć/Cesarz dzien zmienny, może być wymiana kontaktów, może kupię płyte, ktorą zamówiłam i jutro ma niby być do odbioru,pod koniec powinnam czuć sie fajnie;) Dzień był w zasadzie ok, rano spokój w pracy,potem 6 monet pokazała, ze musiałam dać z siebie więcej, bo przyszło więcej osób do lekarza, karta pokazała mi też, że byłam doceniona, wyrazy sympatii od ludzi, usłyszałam komplement od jednej pani, że ja zawsze umiem rozbawiać wszystkich w przeciwieństwie do ponurych koleżanek (bo jakos tak naturalnie te zarty mi z ust wychodzą), telefony od pacjentów do mnie z błahymi problemami (część osób wmówiła sobie, że tylko ja umiem pewne rzeczy zrobić i tylko mi ufają), potem zebranie, nie pojechałam odebrac płyty, bo zapomniałam, teraz odpoczywam.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi