Cicha23 Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Na prośbę pewnej osoby, postawiłam karty. Pytanie jakie zadała ta osoba >"Co o mnie myśli ojciec mojego narzeczonego?" Rycerz pucharów, 4 puchary, 7 buław Co prawda jeszcze jej nie odpowiedziałam, bo tu nie jestem pewna. Więc, może ją odbierać jako osobę zakochaną (żyjącą tylko miłością) ale mało poważną jeśli miałaby stanąć przed czymś ważnym w życiu. Może też jako nieodpowiedzialna osobę? Jest nią rozczarowany, niezadowolony. Nie taką synową chce, wolałby inną. Nie docenia jej. Co do 7 buław kojarzy mi się z chęcią posiadania (w tym przypadku synowej) na widok której otoczenie lub rodzina padnie z zawiści. A na pewno nie jest nią ona (wg niego).Być może chce aby ten związek się zakończył lecz musi się godzić z tym co jest, bo nie ma niego na niego wpływu? Co Wy sądzicie? Później poproszę ją o weryfikacje, w sensie takim co od niego, jak do tej pory czuła na zewnątrz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Myślę tak: albo on chce się odgrodzić od niej/nich i nie dostrzega wyciągniętej ręki, a rycerz to on, podchodzi do tego zbyt emocjonalnie, albo to on ją tak widzi, czyli jako osobę zbyt uczuciową, która chce się trzymać z dala od niego. Może jedno z nich jest zazdrosne? Może czeka ich walka - metaforycznie. Edytowane 1 Października 2013 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 "Co o mnie myśli ojciec mojego narzeczonego?" rycerz pucharów, 4 pucharów, 7 buław-> wisielec XII narazie nie traktuje jej poważnie (choć chyba powinien), myślę,że może mieć do niej jakieś zastrzeżenia ewnetlanie może mieć jakieś odmienne zdanie,ale nie podejmuje w tej kwestii żadnych działań. Myślę,że jest raczej osobą milczącą, obserwatorem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi