Skocz do zawartości

3 rozkłady, które mnie już wykańczają... :) pomóżcie!

misiabetka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani, pomóżcie zinterpretować bo mi już mózg się lasuje...

Pierwsze pytanie:

1) czy osoba X jest obecnie w zmowie z osobą Y przeciwko osobie pytającej (czyli mnie). no mam podejrzenie, że mąż z którym jestem w trakcie rozwodu nasłał na mnie faceta w celach wiadomych :) A że między mną z osobą X zaczęło się super dziać, generalnie pełna rewelacja, fajna relacja itp. ale coś mi z tyłu głowy nie pasowało... no i zapytałam... a tu taki rozkład:

1) kochankowie

2) diabeł

3) osiem kielichów

z jednej strony można by uznać, że chodzi o romans i seks a mój jeszcze mąż na tym straci ale z drugiej strony... diabeł to nieszczerość i manipulacja.. więc być może odpowiedź jest twierdząca... że mają mnie załatwić....

Pytanie nr 2

Czego oczekuje osoba X (ta sama co powyżej) ode mnie?

1) królowa mieczy

2) król pucharów

3) trójka denarów

no i tutaj padłam.... facet chce żebym się rozwiodła i chce mi w tym pomóc?

Pytanie nr 3:

Jakie zamiary ma osoba X (ta sama co powyżej) wobec mnie?

1) wieża

2) sześć mieczy

3) papież

Chce mnie załatwić czy znowu chce żebym się rozwiodła?

No i tu właśnie mam dylemat...

Napisano (edytowane)

masz dziecko?

1. tak

2. zabawa

3. kierownictwo

Tylko tyle mi przyszło do głowy. Niech lepiej wypowie się ktoś jeszcze.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Dzięki,

nie nie mam, a co ma dziecko do tego?

i nie bardzo rozumiem Twoją odpowiedź w punkcie 3 : kierownictwo? W jakim sensie?

zaczęłam się jeśli chodzi o 3 rozkład nad czymś innym jeszcze zastanawiać.... rozwalić to co jest, żeby zbudować coś innego (wszak ostatni jest papież)

Napisano

1) czy osoba X jest obecnie w zmowie z osobą Y przeciwko osobie pytającej (czyli mnie):

kochankowie VI, diabeł XV, 8 kielichów-> gwiazda XVII

Wydaje mi się, że może być w zmowie. Ten ktoś może ma na celu rozkochać Cię lub wpaśćz Tobą w jakiś romans, oparty na seksie, diabeł to też karta perfidnego kłamstwa i obłudy. Karta 8 pucharów, to ogromne rozczarowanie.

Czego oczekuje osoba X (ta sama co powyżej) ode mnie?

królowa mieczy, król pucharów, 3 denarów -> koło fortuny X

Mam wrażenie,że królowa mieczy to ty, jako potencjalna rozwódka, król pucharów to często karta męża. Wydaje mi się,że ktoś chce się z tego rozliczyć, wyrównać rachunki, ale korzyścią dla siebie. Liczy na to,że to na co sie zdecydował ma szanse na powodzenie (los mu bd sprzyjał)

Jakie zamiary ma osoba X (ta sama co powyżej) wobec mnie?

wieża XVI, sześć mieczy, papież V-> papież V

ta osoba chce coś zakończyć, zrujnować, odciąć się i mieć święty spokój. decyzja była przemyślana

Napisano

no właśnie... czyli wszystkie 3 rozkłady tak naprawdę się uzupełniają/pokrywają. tego się właśnie obawiałam.pięknie.