joana_o Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Rydwan, Cesarz, Giermek Pucharów suma Cesarzowa jutro prawdopodobnie czeka mnie miły gest ze strony jakiegoś pana a może czeka mnie małe zwycięsto ( w sferze zawodowej), które da satysfakcję Cytuj
panna.marta Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Widzę,że praca jest dużą częścią Twojego życia a jeśli chodzi o karty, to wydaje mi się, że nawiążesz miły lekko flirtujący kontakt z jakimś mężczyzną. Poczujesz się doceniona Cytuj
joana_o Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Widzę,że praca jest dużą częścią Twojego życia Trudno mi się z Tobą nie zgodzić biorąc pod uwagę fakt, że spędzam tam minimum 8 godzin dziennie;) Cytuj
panna.marta Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 he he no w korpo to można nawet łóżko sobie wstawić Cytuj
joana_o Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 aż tak źle nie jest udaje mi się zachować odpowiednie proporcje czasu na pracę i czasu dla siebie/rodziny/przyjaciół/zainteresowań i jeszcze kilku innych spraw;) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 dostaniesz dobrą wiadomość, może nawet propozycję spotkania? Cytuj
joana_o Napisano 2 Października 2013 Autor Napisano 2 Października 2013 Weryfikacja Zastanawiam się co mogły pokazać powyższe karty i chyba najbardziej pasuje to, że dziś rano pewien zupełnie obcy Pan zasypał mnie komplementami i próbował nawiązać dłuższą pogawędkę, a miejsce gdzie go spotkałam też dziwne bo była to stacja benzynowa, na którą wpadłam w tzw przelocie oczywiście uzupełnić bak, bo jeździłam już na oparach. Tak czy inaczej ów jegomość wprowadził mnie w dobry nastrój na dalszą część dnia:) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 no to się sprawdziło rydwan-stacja, cesarz-pan, giermek buław-nawiązanie kontaktu, cesarzowa ty:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi