Skocz do zawartości

Jaki będę miała jutro (02.10.2013) dzień?

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rydwan, Cesarz, Giermek Pucharów suma Cesarzowa

jutro prawdopodobnie czeka mnie miły gest ze strony jakiegoś pana

a może czeka mnie małe zwycięsto ( w sferze zawodowej), które da satysfakcję

Napisano

Widzę,że praca jest dużą częścią Twojego życia ;) a jeśli chodzi o karty, to wydaje mi się, że nawiążesz miły lekko flirtujący kontakt z jakimś mężczyzną. Poczujesz się doceniona :)

Napisano
Widzę,że praca jest dużą częścią Twojego życia ;)

Trudno mi się z Tobą nie zgodzić biorąc pod uwagę fakt, że spędzam tam minimum 8 godzin dziennie;)

Napisano

aż tak źle nie jest udaje mi się zachować odpowiednie proporcje czasu na pracę i czasu dla siebie/rodziny/przyjaciół/zainteresowań i jeszcze kilku innych spraw;)

Napisano

dostaniesz dobrą wiadomość, może nawet propozycję spotkania?

Napisano

Weryfikacja

Zastanawiam się co mogły pokazać powyższe karty i chyba najbardziej pasuje to, że dziś rano pewien zupełnie obcy Pan zasypał mnie komplementami i próbował nawiązać dłuższą pogawędkę, a miejsce gdzie go spotkałam też dziwne bo była to stacja benzynowa, na którą wpadłam w tzw przelocie oczywiście uzupełnić bak, bo jeździłam już na oparach. Tak czy inaczej ów jegomość wprowadził mnie w dobry nastrój na dalszą część dnia:)

Napisano

no to się sprawdziło rydwan-stacja, cesarz-pan, giermek buław-nawiązanie kontaktu, cesarzowa ty:D