zakretka23 Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 To jest: As Kielichów - myślę, że oboje mamy do siebie ogromny sentyment ..byliśmy parą jako nastolatkowie teraz "wpadliśmy" na siebie po 15 latach nie widzenia się To dochodzi do tego: 8 Denarów -oboje jesteśmy bardzo zajętymi, zapracowanymi osobami To będzie rozpoznane: 5 monet (odpowiedź), tło: Cesarzowa, 5 mieczy, 3 puchary - mam wrażenie, że on ma jakieś poważne problemy w życiu osobistym ..prawdopodobnie związane z żoną To będzie wyczuwane: Królowa Buław (odpowiedź), tło: 2 miecze, 5 buław, giermek mieczy - na pewno bardzo go pociągam, będzie mnie usilnie próbował do czegoś przekonać To odchodzi: As mieczy - rozsądek To nadchodzi: Król pucharów - uczucie ze strony Pana Tak widzę to ja: Królowa pucharów - liczę na życzliwość ze strony Pana i ciepłe uczucie Otoczenie: 6 buław - pozytywie podchodzi do naszej znajomości Moje nadzieje/ obawy: 6 monet - mam nadziej na fajna koleżeńska relacje, gdzie obydwoje będziemy mogli na siebie liczyć Do tego to prowadzi: 4 puchary (odpowiedź), tło: 9 monet, Król monet, Słońce - znudzę się tą relacją, gdyż Pan jest dosyć egoistyczny i bardziej niż na przyjaźń liczy na romans ze mną Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 To jest: As Kielichów - jest szansa na uczucie To dochodzi do tego: 8 Denarów -jednak każde z Was jest skupione dośc mocno na realizowaniu siebie, na pracy To będzie rozpoznane: 5 monet (odpowiedź), tło: Cesarzowa, 5 mieczy, 3 puchary - może będzie poczucie braku czasu jakby złej pory na rozwój tej relacji, chyba będą zbyt spore różnice tego jak relacja miałaby wyglądać to może Was od siebie odmagnesowywać. Tobie może zależeć na czymś konkretnym, a jemu na przygodzie i mile spędzonym czasie w tajemnicy. To będzie wyczuwane: Królowa Buław (odpowiedź), tło: 2 miecze, 5 buław, giermek mieczy - będziesz podobać sie mu, działać na niego seksualnie, co będzie popychać go do podejmowania działań by coś się zadzialo między wami. Jednak chyba nie będziesz zbyt skora do tego bo ( 2mieczy). Może będzie zbyt nahalny czy coś To odchodzi: As mieczy - odchodzi stanowczość, racjonalność i inteligentne argumenty odrzucające w 2 sekundy haha To nadchodzi: Król pucharów - nadchodzi adorator, wielbiący swą Krolowa buław atrakcyjną... nie zdziwialabym sie gdyby wręcz chciał Cię na rękach nosić, no ale wiadomo do czego to będzie zmierzać (3 kielichy ,5 mieczy->suma ksieżyc) Tak widzę to ja: Królowa pucharów - a no widać, że może podobać Ci się fakt, że on Cię adoruje, pewnie będzie w tym dobry więc skutek odniesie, ale umysłem odrzucić to co będzie proponował zdaje się (2 mieczy) Otoczenie: 6 buław - otoczenie widzi, że facet szuka przygód. Zwłaszcza jesli wiedzą, że zajęty. Moje nadzieje/ obawy: 6 monet - nadzieja na fajną znajomość opartą na wzajemności i tych samych dążeniach. Obawa, że będzie różnica pranień np.jedno chce związku, drugie tylko seksu. Do tego to prowadzi: 4 puchary (odpowiedź), tło: 9 monet, Król monet, Słońce poczujesz,że facet na usrania Ci wchodzi w tyłek, co z jednej strony miłe, ale z drugiej nadmiar powoduje niesmak, torsje...w Słoneczku wyszłaś Ty,która odpuszcza sobie Pana bufonadę i pokazy kogucie i skupisz sie na tym co Ciebie cieszy ) Cytuj
zakretka23 Napisano 2 Października 2013 Autor Napisano 2 Października 2013 Myślę, że bardzo trafna interpretacja ) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 To jest: As Kielichów -> tylko uczucia To dochodzi do tego: 8 Denarów -> praca, praca, praca... To będzie rozpoznane: 5 monet (odpowiedź), tło: Cesarzowa, 5 mieczy, 3 puchary -> pewnego rodzaju ubóstwo, ktoś ma lepiej/gorzej od nas, Cesarzowa to Ty, potyczki słowne i zadowolenie To będzie wyczuwane: Królowa Buław (odpowiedź), tło: 2 miecze, 5 buław, giermek mieczy -> możesz mu się podobać albo będzie między wami kobieta(jego żona) w rozmowach, możliwe, że on nie chce o tym mówić, może być tym niezadowolony To odchodzi: As mieczy -> topór wojenny To nadchodzi: Król pucharów -> pan, który kieruje się emocjami Tak widzę to ja: Królowa pucharów -> myślę, że podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie Otoczenie: 6 buław -> ludzie mogą go uważać za zdobywcę, może nic się nie zmienił od szkoły średniej... Moje nadzieje/ obawy: 6 monet -> może być tak, że spodziewasz się więcej, niż będzie na spotkaniu albo odwrotnie Do tego to prowadzi: 4 puchary (odpowiedź), tło: 9 monet, Król monet, Słońce -> jak dla mnie to tło przedstawia jego, ustabilizowany materialnie, pogodny. Do niczego to spotkanie nie doprowadzi. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 (edytowane) To jest: As Kielichów - za pewne jest tu szansa na jakieś uczucie To dochodzi do tego: 8 Denarów -oboje pracujecie nad tą relacją To będzie rozpoznane: 5 monet (odpowiedź), tło: Cesarzowa, 5 mieczy, 3 puchary -> świat XXI - mam wrażenie,że na początku będzie jakaś niepwność. Pojawia się energia kobiety, może jakaś inna kobieta się pojawi, która niekoniecznie dobrze życzy,ale myślę,że jest to do pokonania To będzie wyczuwane: Królowa Buław (odpowiedź), tło: 2 miecze, 5 buław, giermek mieczy - znowu pojawia się jakaś kobieta, bardzo charyzmatyczna, gotowa do działania, może się pojawić jakaś walka, konkurencja, ktoś będzie nie pewny To odchodzi: As mieczy -konieczność podjęcia racjonalnej decyzji To nadchodzi: Król pucharów - K.P jest serdeczny, on nigdy sam z siebie nie rani jeśli by zranił to z czyjejś winy ale jedna karta to za mało Tak widzę to ja: Królowa pucharów - liczę na życzliwość ze strony Pana i ciepłe uczucie Otoczenie: 6 buław - póki co otoczenie jest dprzyjające Moje nadzieje/ obawy: 6 monet - że odtrzymasz od niego tyle samo ile sama mu dasz:) Do tego to prowadzi: 4 puchary (odpowiedź), tło: 9 monet, Król monet, Słońce -> śmierć XIII. Mogą pojawić się sytuacje dzięki którym możesz sobie coś odpuścić lub przegapić, ale wydaje mi się,że jednak dobro zwycięży spotkasz się z nim nawet nie raz, będziesz zadowolona, pan także. Zacznie się coś na nowo Edytowane 2 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
zakretka23 Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Witam ! A wiec mogę zweryfikować rozkład do spotkania doszło w sobotę z inicjatywy Pana. Zaprosił mnie do restauracji, było dużo wspominania, trochę o naszych oczekiwaniach i żalach z tamtych czasów. Zaczęliśmy poznawać się na nowo, że zawsze mieliśmy do siebie słabość, a jako nastolatkowie nie skonsumowaliśmy relacji teraz rzuciliśmy się na siebie. Jak dla mnie było cudownie i znowu poczułam motylki w brzuchu nie wiem tylko jak to wygląd z jego strony ..zawsze byl bardzo skryty i oszczędny w okazywaniu uczuć, ale tej nocy było zupełnie inaczej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi