piekielko Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Niedawno zakonczyłam związek ze swoim długoletnim partnerem i poznałam nowego Pana...problem w tym że rozważam powrót do starego partnera...stąd moja prośba o waszą pomoc. Postawiłam dwa rozkłady na nowego i starego partnera Pierwsze moje pytanie brzmiało "Jak będzie wygladał mój związek kiedy wróce do starego partnera?" o to co wyszło: król mieczy- 6 kielichów- 5 buław Drugie moje pytanie brzmiało " Jak bedzie wygladał mój związek z nowym panem?" o to co wyszło: Królowa denarów-królowa mieczy- 7 kielichów W pierwszej interpretacji wydaje mi się że to oznacza chłodny związek w drugiej zaś na odwrót, nie wiem jak mam to interpretować. Proszę o pomoc kochani, może karty pomogą mi w podjęciu decyzji... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Października 2013 Maestro Napisano 2 Października 2013 Jak wrócisz do byłego masz powtórkę z rozrywki, znowu tarcia i spory, przy drugim albo druga kobieta się pojawi, albo sama go zakończysz na rzecz innego..Wydaje mi się jednak, ze TY i tak do byłego wrócisz.. Cytuj
Madiie Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Powrót do byłego despotycznego partnera jak z bicza strzelił plus dodatkowe wahania, czy aby dobrze zrobiłaś, a z drugiej strony sentyment do niego. Co do związku z nowym partnerem to będzie on taki dosyć rachunkowy, intelektualny, mało uczuć, a jak juz to takie bycie razem, bo sie dobrze dogadujemy. Sama nie wiesz czego chcesz i czy na pewno chcesz innego partnera. Z Twojej strony widze chłodna kalkulacje na nowego. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Pierwsze moje pytanie brzmiało "Jak będzie wygladał mój związek kiedy wróce do starego partnera?" o to co wyszło: król mieczy- 6 kielichów- 5 buław->suma Sprawiedliwość; HB - Siła początkowo możliwe, że eks starałby się i dbał o relacje wspólną, czyniłby miłe gesty, ale czułabyś mimo to jego pewien rodzaj zamnięcia się w sobie częściowy i nie dopuszczanie CIę w pełni do samego siebie. Może oddać ciało i czas, ale całego serca nie odda na stałe. Relacja opierałaby się na dobrych wspomnieniach i próbach reanimacji tamtych dobrych czasów,który trwałby jakis czas, po czym jedno z Was (partner) poczułby dysonans pomiędzy rzeczywistością i tym jako to aktualnie wygląda, a tym co zostało wyidealizowane z przeszłości. Może też tu pokazywać się pragnienie wolności, przezywania zmienności wtedy może być nerwowy i zły, a na końcu widać, że ta siłą emocji wręcz narastałaby, aż w końcu odeszedł by niespodziewanie, a może spodzieanie psując to co budował na początku. Drugie moje pytanie brzmiało " Jak bedzie wygladał mój związek z nowym panem?" o to co wyszło: Królowa denarów-królowa mieczy- 7 kielichów -> suma Świat/Cesarzowa; HB - Rydwan Nowy Pan sprawiłby, że w życiu codziennym czułabyś, że masz kogoś u swego boku, kto wesprze, pomoże, troszkę to zagrawałoby na związek z wygody czy rosądku byle by nie być samą bo widać, że nie ma tu uczuć do nowego Pana tylko praktyczność i potrzebę bycia z kimś. W każdym razie oczekiwania Pan spełni początkowo, ale po pewnym czasie będzie brakowało Ci czegoś ważnego dla Ciebie co dawał Ci Eks. Uczucia, romantyzmu, sentymentalizmu.Posiadasz duszę romantyczną i pragniesz czułości, radości i pieknych wspólnych chwil z wzajemną przyjmenością. Z powodu tęksnoty serca , duszy za takim uczuciem zaczniesz marzyć o tym co pieknego przeżyłaś, piekne slowa, czułę gesty...relacja nowa zacznie być w tym momencie farsą bo serce będzie ciągnąć za poprzednim partnerem i nie będziesz czuła się szczęśliwa. NIe zazdroszczę sytuacji szczerze mówiąc... z byłym parrnerem łączyło Cię bardzo dużo i myslę, że będziesz darzyć go uczuciem do końca życia czy tego będziesz chcieć czy nie bo to jakby niezależne od Ciebie. Mogłabyś uczynić wszystko by w sobie zdusić uczucia, ale i tak coś tam wciąź wbrew Tobie będzie się tlić. Stary Pan okaże się porażką bo będzie powtarzać wciąż ten sam schemat relacji jaki już pewnie przerobiliście. Z kolei nowy Pan nie będzie w stanie Cię uszczęśliwić pod katem przeżywania gębszej wspólnej miłości dopóki nie zapomnisz przeszlości. wszystkeigo dobrego Edytowane 2 Października 2013 przez Daffne Cytuj
zakretka23 Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 (edytowane) W przypadku pierwszej opcji powrót z rozrywki, nic się nie zmieni, nadal będzie dużo konfliktów. Druga opcja to poczucie bezpieczeństwa, więcej tu rozsądku i rozmyślanie jakby to było gdybym wróciła do poprzedniego partnera. Edytowane 2 Października 2013 przez zakretka23 Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 król mieczy- 6 kielichów- 5 buław ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XI Pasja i II Kaplanka Przede wszystkim tu powrot bedzie realny tylko wtedy, jezeli dacie sobie zupelnie nowa baze. Musicie byc ze soba szczerzy i pewne rzeczy zwyczajnie sobie wyjasnic. Tu widac, ze checi bylyby nawet i chyba lgniesz mocno do niego. Nie jest Ci obojetny. Jednak... przeszlosc moze Wam nie dac spokoju. Bedzie wylazic, jak sloma z butow. Dlatego wazna ta baza... i dopiero potem na tym budowac. Królowa denarów-królowa mieczy- 7 kielichów ---> XXI Swiat, HB VII Rydwan Tu niby wszystko fajnie, ale bedziesz wspominac bylego i myslec, co by bylo, gdyby. Tylko, jezeli jestes w stanie 100% zapomniec przeszlosc i zajac sie nowym partnerem, mialoby to szanse powodzenie. W przeciwnym razie wahania i szarpanie w te i we w ten, bedzie niepotrzebnie obciazac zwiazek. Cytuj
slawa Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Do interpretcji poprzedniczek nie mam nic do dodania ani ujecia. Zycze powodzenia:bukiet_na: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Po co tworzyć coś nowego, gdy jeszcze się tkwi w czymś starym? Najpierw musiałabyś się odciąć od exa, aby móc spróbować zbudować coś trwalszego z kimś innym. Póki będziesz myślami związana z poprzednim, nie ma sensu starać się o kogoś innego. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Niedawno zakonczyłam związek ze swoim długoletnim partnerem i poznałam nowego Pana...problem w tym że rozważam powrót do starego partnera...stąd moja prośba o waszą pomoc. Postawiłam dwa rozkłady na nowego i starego partnera Pierwsze moje pytanie brzmiało "Jak będzie wygladał mój związek kiedy wróce do starego partnera?" o to co wyszło: król mieczy- 6 kielichów- 5 buław-> sprawiedliwość XI Jest to mężczyzna dość srogi i krytyczny, zdolny do konfliktów, powróci taka atmosfera jak była przy rozstaniu, może Cię to troszkę kosztować. Jeśli jesteś w stanie przebić ten mur i zacząć wsyzstko odnowa może być tu jakaś szansa, ale czy warto to już zależy od Ciebie. Drugie moje pytanie brzmiało " Jak bedzie wygladał mój związek z nowym panem?" o to co wyszło: Królowa denarów-królowa mieczy- 7 kielichów-> świat XXI Z pewnością poczujesz się bardziej pewna siebie i atrakcyjna. Wydaje mi się,że królowa mieczy pokazuje dalej Twoje nastawienie do tej relacji i jej przyszłości. Wniesiesz tutaj troche swojego chłodu i doświadczenia z poprzedniego związku. Zaczniesz o czymś marzyć i robic plany. Wydaje mi się,że z tego może powstać związek. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Niedawno zakończyła związek, jeszcze jej poprzedni partner nie wyparował z głowy. A póki się nie oczyści, nie stworzy nic nowego. Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Niedawno zakonczyłam związek ze swoim długoletnim partnerem i poznałam nowego Pana...problem w tym że rozważam powrót do starego partnera...stąd moja prośba o waszą pomoc. Postawiłam dwa rozkłady na nowego i starego partnera Pierwsze moje pytanie brzmiało "Jak będzie wygladał mój związek kiedy wróce do starego partnera?" o to co wyszło: król mieczy- 6 kielichów- 5 buław Drugie moje pytanie brzmiało " Jak bedzie wygladał mój związek z nowym panem?" o to co wyszło: Królowa denarów-królowa mieczy- 7 kielichów W pierwszej interpretacji wydaje mi się że to oznacza chłodny związek w drugiej zaś na odwrót, nie wiem jak mam to interpretować. Proszę o pomoc kochani, może karty pomogą mi w podjęciu decyzji... Witaj, Skupilam sie na tym drugim panu i zaniepokoila mnie karta 7 kielichow. Bo ta karta moze oznaczac jakas iluzje, rozczarowanie ta relacja, albo z powodu tego, ze jakas twoja wizja nie wyjdzie, albo ze relacja z tym drugim wcale moze nie wygladac tak rozowo, jak ci sie wydawalo. Na karcie mamy osobe (talia rider waite), ktora patrzy w niego i wyobraza sobie rzeczy nierealne, np: zamek ze zlota. Na innej talii, nie pamietam nazwy, kobieta na karcie ma swoja wizje, ze jest z danym mezczyzna, szczesliwa, a to jest jej tylko iluzja, piekne marzenie. To moze sie roznie przejawic ta karta, albo nierealne oczekiwania, nierealne marzenia, albo np: jakby z tego jakis zwiazek powstal to sie moze okazac, ze wcale nie tak dobrze bedzie w tym nowym zwiazku, iz twoje wyobrazenie, moze nie miec nic wspolnego z rzeczywistoscia. Karta 7 kielichow, ktora przynosi najczesniej zludzenie, falszywe nadzieje, albo zwiazki w wyobrazni, badz wyobrazenie o zwiazku idealnym, osobe ponosi wyobraznia, pomysli nie dozrealizowania, myslenie zyczeniowe. I nawet jesli np: twoje marzenia beda typowe jak u wielu kobiet, np: bycie z dana osoba, to ta karta czesto zapowiada ze to moze sie nie udac. Przytocze jeden przyklad: Pewna kobieta zakochala sie, w pewnym mezczyznie, on byl samotny, ona takze. Ona chciala z nim po prostu byc, ale on nie mogl spelnic jej marzenia, czyli 7 kielichow, rozczarowanie, zwiazek w sferze marzen. Inna kobieta, ktora takze byla w zwiazku z pewnym panem, poczatkowo gdy go poznala, jej sie wydawalo ze to bedzie wspaniala milosc, wspanialy czlowiek, gdy juz ze soba byli, bardzo sie rozczarowala ta osoba (7kielichow). Pozdrawiam. Cytuj
bridaa Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 związek z nowym panem - iluzja, nie przyniesie oczekiwanego przez Ciebie rezultatu, możesz się rozczarować powrot do "byłego" - mogą tu byc dalsze spięcia, ale bardzo możliwe że własnie taką decyzję podejmiesz Cytuj
joana_o Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 wg mnie ani jeden a ni drugi nie zapowiada związku idealnego, ale jak powszechnie wiadomo cudne jest nudne;), więc nie ma co nastawiać się na sielankę w pierwszym widać ścieranie się 2 podobnych biegunów może nawet rywalizacje kto będzie wiódł prym w drugim wydaję się, że związek pozostanie w sferze marzeń, a jeśli się mylę i będziecie razem to może okazać się, że nie spełni twoich oczekiwań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi