Skocz do zawartości

Pod jakim znakiem odbędzie sie wyjazd?

Aphar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, pierwszy raz wypowiadam się na forum ale bywam tu już od długiego czasu!

Mam prośbę o poradę. Na tytułowe pytanie wyszły mi trzy karty: paź denarów, rycerz pucharów i król denarów.

Ale żadna z osób obecnych na wyjeździe nie pasuje do charakterów kart.

Macie jakies pomysły co to może jeszcze oznaczać?

Napisano

Wybacz, nie za bardzo rozumie, o co chodzi.

Opis sytuacji.

Konkretny rozklad.

Konkretna interpretacja.

I wtedy ktos moze Ci pomoc.

Tu nie za bardzo wiadomo, o co chodzi. O jaki znak. Sa trzy karty, zupelnie niezinterpretowanie i prosba o interpretacje.

Prosze, zrob cos z tym, w przeciwnym razie zamykam dyskusje.

Napisano

Caffarde mysle,ze chodzi ci o atmosfere tegowyjazdu.

Zacznij te karty opisywac z tego poziomu.

Jezeli nie podasz swojej interpretacjii nikt tego za ciebie

nie zrobi.Dopiero potem mozna cos dodac lub ujac.

Pozdrowienia:brum:

Napisano

A przepraszam już dopisuje.

Wyjeżdzam do człowieka z którym miałam romans a który obecnie mieszka z przyjaciółką z którą jest związany emocjonalnie.

Myśle że Paź denarów to ta przyjaciółka, związująca go ze sobą potrzebą pomocy i ona zdominuje wyjazd, rycerz pucharów to mężczyzna do którego jadę i jego powinnam się obawiać? A król denarów- najwiecej sprawił mi trudnosci, oznacza, że rządzą nad nami pieniadze, możliwości finansowe i to one będa miały największy wpływ na wydarzenia.

Napisano

jak dla mnie karty pokazały same osoby. Spróbuj rozkład zrobić jeszcze raz :)

A o sytuacji może mówić tyle, że król denarów panuje nad paziem monet, zaś ktoś w roli rycerza kielichów zmierza do władcy.

Ewentualnie sytuacja może być stabilna, a od czasu do czasu wkroczyć emocje(w końcu nie jesteśmy maszynami :) ), ale mimo to rozłożyłabym karty jeszcze raz.

Napisano
A przepraszam już dopisuje.

Wyjeżdzam do człowieka z którym miałam romans a który obecnie mieszka z przyjaciółką z którą jest związany emocjonalnie.

Myśle że Paź denarów to ta przyjaciółka, związująca go ze sobą potrzebą pomocy i ona zdominuje wyjazd, rycerz pucharów to mężczyzna do którego jadę i jego powinnam się obawiać? A król denarów- najwiecej sprawił mi trudnosci, oznacza, że rządzą nad nami pieniadze, możliwości finansowe i to one będa miały największy wpływ na wydarzenia.

Dziekuje, ale nadal nie rozumiem pytania. O jaki znak chodzi? Chodzi o atmosfere tego wyjazdu czy jak? Pokazaly sie karty dworskie, ktore owszem, moga pokazywac konkretne osoby, ale i atmosfere wlasnie.

Paz Monet, Rycerz Kielichow, Krol Monet ---> IV Cesarz

Nie wiem... przede wszystkim pytanie, kto byl inicjatorem tego wyjazdu? Ta przyjaciolka czy mezczyzna, z ktorym mialas romans?

Ogolnie Paz Monet to tu moze byc wlasnie gest z jego strony, w postaci tego zaproszenia. Ewentualnie ogolnie to zaproszenie. Rycerz Kielichow... mozliwe, ze ma cieple uczucia jeszcze do Ciebie, ewentualnie wlasnie one spowodowaly, ze wyszedl z tym gestem. Krol Monet to moze byc on. Moze dlatego, bo jest dosc mocno stapajacym po ziemi panem, takim praktycznym. Stad wlasnie ten gest ze spotkaniem sie... a moze, bo jest spod jakiegos ziemnego znaku (Byk, Panna lub Koziorozec).

Ogolnie nie gdybaj tu za duzo. Cesarz to raczej praktyk, wiec co masz zrobic, zrob... Chcesz jechac, patrz na to realnie, rozgladaj tam, co bedzie sie dzialo i tyle... Rob swoje i rob wg siebie.

Nie dopatrywalabym sie tu nic wiecej.. nie szperala w jakis zaleznosciach miedzy nim a kims tam itd. Wg mnie po prostu gest byl w Twoja strone. Bierz to jak jest.

Interpretacja wg Twojego opisu sytuacji. Jezeli nie trafilam z czyms... sorrki.

Napisano

Powinnaś być zadowolona z wyjazdu, entizjastycnzie nastawiona i serdeczna, Pan tu może wieść prym i opiekowac się Toba podczas wyjazdu chyba, że wyszedł jako organizator równiez :). Miło spędzony czas dla CIebie będziesz otwarta na różne neispodzianki czy wydrazenia jakie Pan zaproponuje :)

Napisano

Cóż... dopiero zaczynam odkrywanie Tarota i dlatego tak niejasno wyszło.

Najbardziej chodziło mi o atmosferę, chciałam rozkład ogólny bo nie wiem czego się spodziewać, stąd i pytanie mało konkterne.

Ale bardzo dziękuję za pomoc. Dużo mi podpowiedziałyście a zwłaszcza Ty, SacralNirvana :icon_smile: Twoja interpretacja trafiona to on mnie zaprosił... a i czuję podobnie, nie powinnam analizować tylko działać tak jak się da.

Powinnaś być zadowolona z wyjazdu, entizjastycnzie nastawiona i serdeczna, Pan tu może wieść prym i opiekowac się Toba podczas wyjazdu chyba, że wyszedł jako organizator równiez :). Miło spędzony czas dla CIebie będziesz otwarta na różne neispodzianki czy wydrazenia jakie Pan zaproponuje :)

Daffne chciałabym żeby tak wyszło! :icon_smile:

Jeszcze raz dziękuję!

Napisano

Daffne chciałabym żeby tak wyszło! :icon_smile:

Jeszcze raz dziękuję!

i tego Ci życzę :)))