SacralNirvana Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Jako ze nie zawsze mam czas... tak tez nieco wczesniej robie ten rozklad i wrzucam tutaj. 1. Co trzeba odpuscic - 0 Glupiec + 9 Monet, IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Powiedzialabym, zeby nie rzucac sie od razu na nic nowego teraz... tylko dlatego, ze poczuje, ze jestem sama, rozwod juz w biegu... Zeby spojrzec na wszystko realnie i no nie przyspieszac nic. Kierowac sie sercem, ale tez nie angazowac sie w nic pochopnie, np. tylko dlatego, zeby nie byc samej. 2. Co trzymac jak najblizej - 6 Bulaw + 9 Bulaw, Paz Mieczy ---> XXI Swiat, HB XV Diabel i VI Kochankowie Przede wszystkim skupic sie na tym, co wazne, dzialac, walczyc o swoje, pokonywac ewentualne przeszkody. Nie dac sie jednym slowem. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Kielichow + As Bulaw, VI Kochankowie ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Moje dzieci, ale jakby i jakies uczucie pojawialo sie gdzies w tle, ewentualnie jakas mozliwosc w tym temacie. Po podsumach tez, jakby po prostu cos mialo sie pojawic. Na zasadzie, ze co ma byc to i tak bedzie. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + V Papiez, As Kielichow ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie Powiedzialabym, ze otwieram sie na nowe. Wychodze poza to, co znam. Poza wlasne dotychczasowe ramy. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 Bulaw + 6 Mieczy, XIV Umiarkowanie ---> I Mag, HB V Papiez Do glowy przychodza mi dwie opcje. Pierwsza to jakas podroz. Druga to, ze towarzystwo swoje, rozmowy jakies, moze netowe, znajomosc, przyjazn. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 8 Kielichow + Krolowa Mieczy, III Cesarzowa ---> VII Rydwan, HB XI Pasja i II Kaplanka Naja... pierwsze co, przychodza mi do glowy sprawy rozwodowe. Hmm... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - XIX Slonce, 7 Monet, Krol Mieczy ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc Nie wiem. Ogolnie byc wytrwalym, nie oczekiwac wynikow swoich dzialan od razu. Cierpliwie, na luzie... i spokojnie... Jednoczesnie patrzec, kiedy zadzialac. Uwaznosc jednym slowem. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 (edytowane) 1. Co trzeba odpuscic - 0 Glupiec + 9 Monet, IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz rozpoczyna się chyba jakiś nowy etap w Twoim życiu. Nadchodzi czas stabilizacji i większego dobrobytu ws tego co było. Nie szukaj już niczego innego, nie wahaj się. Jesteś teraz silniejsza, pewniejsza siebie i masz to co cenne. 2. Co trzymac jak najblizej - 6 Bulaw + 9 Bulaw, Paz Mieczy ---> XXI Swiat, HB XV Diabel i VI Kochankowie nadejdzie jakieś zwycięstwo. To co sobie zaplanowałaś na pewno się spełni. I teraz mam dwie wersje-albo odtworzą się nowe, większe możliwosci dla Ciebie i będziesz sie ich mocno trzymać albo sprawa rozwodowa ruszy do przodu. Otwierająca karta świat, po niej diabeł i kochankowie w połączeniu te dwie karty mogą oznaczać rozwód albo separację. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Kielichow + As Bulaw, VI Kochankowie ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Radość z tego,że możesz uwolnić się od męża, zacząć od nowa. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + V Papiez, As Kielichow ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie chyba otworzysz się bardziej na świat, wiele rzeczy da Ci do myślenia,ale to na Ciebie wpłynie bardzo pozytywnie. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 Bulaw + 6 Mieczy, XIV Umiarkowanie ---> I Mag, HB V Papiez otwórz się na ludzi, wychodź z domu, nie zamykaj się w sobie. To,że wyjdziesz w reszcie poza mury domu i otworzysz się na innych powinno doprowadzić Cię do równowagi. Możesz też się dzielić swoją mądrością i doświadczeniami z innymi ludźmi... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 8 Kielichow + Krolowa Mieczy, III Cesarzowa ---> VII Rydwan, HB XI Pasja i II Kaplanka satniesz się wolną kobietą, trochę Cię to na początku kosztować emocjonalnie,ale później Cię wyzwoli 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - XIX Slonce, 7 Monet, Krol Mieczy ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc na pewne efekty trzeba będzie poczekać, pomyśleć dojrzale i racjonalnie. Cierpliwość się opłaci! Edytowane 2 Października 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Dziekuje panno.marto... Tez mysle, ze sprawy rozwodowe w tym m-cu beda sie wyraznie zaznaczac juz. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Maestro Napisano 3 Października 2013 (edytowane) 1. Co trzeba odpuscic - 0 Glupiec + 9 Monet, IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz skupianie się na sobie, siedzenie w domu i zajmowanie wszystkim i niczym, samotność, izolację od otoczenia, to nie ten czas, masz teraz moment, żeby wyjść do ludzi, pokazać się im 2. Co trzymac jak najblizej - 6 Bulaw + 9 Bulaw, Paz Mieczy ---> XXI Swiat, HB XV Diabel i VI Kochankowie pewność siebie, wyjście do ludzi (6 buław), ale i pewną ostrożność w wypowiadaniu swoich myśli, czyli takie trzymanie języka za zebami 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Kielichow + As Bulaw, VI Kochankowie ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag miły i radosny czas, możliwe, ze i szansa na uczucie 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + V Papiez, As Kielichow ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie wpływa miło i intensywnie, widac Twój zapał, Twoje otwarcie się na innych, niewykluczone, że tu się zaznacza też wpływ mężczyzny:) 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 Bulaw + 6 Mieczy, XIV Umiarkowanie ---> I Mag, HB V Papiez może wskaż im możliwości do osiągnięcia harmonii z sobą, być może jesteś potrzebna do łagodzenia sporów, wyciszania ogarniętych nadmiernym afektem osób itp. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 8 Kielichow + Krolowa Mieczy, III Cesarzowa ---> VII Rydwan, HB XI Pasja i II Kaplanka możliwe, że okres, gdy pozostawisz całkowicie za sobą to, co było i Ci nie służyło,jeszcze może być czas, gdy będziesz leczyła swoje rany, ale widać, ze dzięki cierpliwości i samozaparciu dojdziesz do ładu z sobą 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - XIX Slonce, 7 Monet, Krol Mieczy ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc naucz się cierpliwości, zajmij tym co kochasz, a to, co ma przyjść i tak przyjdzie, tak naprawdę to mam skojarzenie ze spokojnym wyczekiwaniem na mężczyznę swojego życia:) Edytowane 3 Października 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 1. Co trzeba odpuscic? 0 Glupiec + 9 Monet, IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz odpuścić własne dążenia i pragnienia, ponieważ trzeba będzie poświęcić czas w najbliższm miesiąca na sprawy, ktore odchodzą z Twego życia. Pustelnik kojarzy mi się tu z rozliczaniem przeszłości, która jeszcze może stawać na drodze do nowego (głupiec) (9 monet) (Kochankoie) (cesarz). 2. Co trzymac jak najblizej? 6 Bulaw + 9 Bulaw, Paz Mieczy ---> XXI Swiat, HB XV Diabel i VI Kochankowie przy sobie trzymać wiarę w siebie, ale także własną odśrodkową siłę, która może popychać CIę do nowych działań. Ogólnie to nic złego i przydatne emocje, ale w najbliższym czasie widocznie trzeba będzie skupić się na uregulowaniu tego co ma odejść (diabeł) (kochankowie) (paź mieczy), a wtedy jednocześnie poczujesz,że możesz otworzyć się na coś nowego np. pozwolić sobie na zakochanie. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem? 3 Kielichow + As Bulaw, VI Kochankowie ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag najwazniejszym nabytkiem może być otwarte serce i pobudzenie się w Tobie uczuć, wygląda na to, że emocjonalnie i psychicznie jest gotowość i chęć na związek, jednak jeszcze trzeba rozliczyć coś (sąd) by móc realizować się. Dzieci też mogą tu być osóbkami, które dają Ci wiele radości (3 kielichy), dzięki nim czuć możesz bezwarunkową miłość. Mogą to być znajomości i sympatie albo może poznałaś kogoś ciekawego i może się to ładnie rozwinąć i to powinno się trzymać ) 4. Jak swiat wplywa na mnie? Rycerz Bulaw + V Papiez, As Kielichow ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie pobudza Cię do działania, jednak masz swoje własne zasady, stałe poglądy a może to kwestia rodzinna,która hamuje energie odważnego temperammentnego Rycerza buław kierującego się w stronę Kielicha czyli uczuć. Ogólnie wpływa bardzo pozytywnie, daje Ci wiele radości i szczęścia. Czasem może nawet czujesz motylki w brzuchu 5. Co mozesz i musisz dac innym? 3 Bulaw + 6 Mieczy, XIV Umiarkowanie ---> I Mag, HB V Papiez możesz dodawać wiary i odwagi innym, sprawiać by wyzbywali się wątpliwości czy mentliku w głowie na rzecz poczucia spokoju wewnętrznego i ukojenia. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 Kielichow + Krolowa Mieczy, III Cesarzowa ---> VII Rydwan, HB XI Pasja i II Kaplanka Do połowy miesiąca będą różnego typu wątliwości wewnętrzne albo emocjonalne szykowanie się do tego co ma nadejść,może jakaś rozprawa czeka w drugiej połowie października albo inne rozliczenie, ktore wskazuje, że musisz być silna i stanowcza. Po tej sytuacji na przełomie października/listopada ogarnie Cię dobre samopoczucie, które doda Ci sił. Zajmiesz się wówczas dziećmi i własnymi pasjami 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow XIX Slonce, 7 Monet, Krol Mieczy ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc zadbaj o własne interesy domagając się tego co jest Ci potrzebne bez ustępowania komuś. Domagaj się sprawiedliwości i spełnienia własnych potrzeb. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Dziekuje Inez, dziekuje Daffne... Tak, pozostaje mi jeszcze pare spraw do uregulowania. Np. mezu JESZCZE widnieje mi w umowie mojej o mieszkanie. Takze musze go stamtad usunac, o co on tez bardzo naciska. I pare takich innych spraw, takze niejako porzadkowanie. Takze trzeba bedzie troche tu jeszcze zakasac rekawy i posprzatac w tych sprawach. Dziekuje slicznie Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Tak, pozostaje mi jeszcze pare spraw do uregulowania. Np. mezu JESZCZE widnieje mi w umowie mojej o mieszkanie. Takze musze go stamtad usunac, o co on tez bardzo naciska. Dziekuje slicznie Widać, że uporasz się z tym maksymalnie do 3 tygodni i potem będzie laba Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Dzieki kochana... PS. Ogromnie sie ciesze widzac Cie znowu wsrod modkow... Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Dzieki kochana... PS. Ogromnie sie ciesze widzac Cie znowu wsrod modkow... a nadano mi modka zżółciałego na pewien czas Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Na CALY CZAS, mam nadzieje. Ani waz mi sie gdzie uciekac... Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Na CALY CZAS, mam nadzieje. Ani waz mi sie gdzie uciekac... Kochana jesteś Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 I wzajemnie Daffne... Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Listopada 2013 Autor Napisano 2 Listopada 2013 WERYFIKUJE 0 Glupiec + 9 Monet, IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB IV Cesarz Tak, tu ewidentnie nowy sposob myslenia i patrzenia na swoja wlasna osobe. Pojawily sie takze dylematy sercowe. 2. Co trzymac jak najblizej - 6 Bulaw + 9 Bulaw, Paz Mieczy ---> XXI Swiat, HB XV Diabel i VI Kochankowie Tu mialam dosc powazna rozmowe, ktora byla na tyle wazna, zeby oczyscic pewne niedopowiedzenia. Balam sie tej rozmowy, ale nie dalo sie jej uniknac. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Kielichow + As Bulaw, VI Kochankowie ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Moje dzieci plus swiadomosc, ze mam czysta karte i moge w kazdej chwili zaczac od nowa. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Bulaw + V Papiez, As Kielichow ---> XIX Slonce, HB VI Kochankowie Czuje, ze powoli przyszla pora, zeby wyjsc ze swojej skorupy i pozwolic sobie zyc. Czuje sie, jak drzewo, gdy przychodzi wiosna i slonce powoli ogrzewajac ziemie sprawia, ze wszystko zaczyna znowu zyc i pojawiaja sie paki na drzewach, kwiaty. Cos takiego dzieje sie u mnie. Jakby ktos zapalil wewnetrzne sloneczko. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 3 Bulaw + 6 Mieczy, XIV Umiarkowanie ---> I Mag, HB V Papiez Znajomosc netowe przede wszystkim i wzajemne uslugi ezo. Wrozby, praktyki, znajomosc bardzo pozytywna. Magia i wiedza. Cos z deczka jak rozmowy z mistrzem... bardzo ciekawe... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - 8 Kielichow + Krolowa Mieczy, III Cesarzowa ---> VII Rydwan, HB XI Pasja i II Kaplanka Zaczelam dopuszczac do siebie mysl, ze rozwod nie zamyka mi zycia i nadal moge czuc sie Cesarzowa, a co za tym idzie, kochac. Co nie znaczy, ze juz mi z tym dobrze. Nadal tkwie w 8 Kielichow. Zmiany ida dosc stopniowo. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - XIX Slonce, 7 Monet, Krol Mieczy ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc Cieszyc sie tym, co jest i zrezygnowac z roszczen wobec Mieczowego (maz tu sie zamanifestowal). Czego nie dal po dobroci na sile tez nie wymusze. DZIEKUJE SERDECZNIE WSZYSTKIM interpretujacym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi