Skocz do zawartości

Czy będę w związku do końca roku?

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo prosze o pomoc w interpretacji tego rozkladu, bo sama nie jestem obiektywna... :):prosi:

1. Pytający - Królowa Buław

Jestem osobą pewną siebie, stanowczą i dążącą do wyznaczonych celów.

2. Przeszkoda dla pytającego - Rycerz Buław

Hmm tu albo zbyt wysokie wymagania albo jakię facet przeszkodzi mi w stworzeniu związku.

3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 9 mieczy

Jestem trochę przybita tym, że nie wychodzi mi z facetami (?)

4. Przeszłość dla sprawy - Koło Fortuny, 10 Mieczy, 9 Denarów

Zakończyłam trudny związek, zostałam zraniona, ale idę dalej przed siebie i traktuję to jako przeszłość.

5. Stan obecny, który już mija - Gwiazda, 8 pucharów

Tak mi się skojarzyło, że zapominam już o swoim byłym partnerze.

6. Najbliższa przyszłość - Rycerz Mieczy

Pojawi się jakiś facet, ale może być to jakiś flirt, na pewno nie miłość. Druga opcja to taka, że jakiś facet będzie się starał o moje względy.

7. Moja aktualna pozycja życiowa - 3 Denarów

Ciągle nad sobą pracuję i wyciągam wnioski z każdej znajomości.

8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Cesarz

Tu znowu jakiś facet, najpierw pomyślałam o ojcu, że może chce mnie chronić...? Albo że spotkam starszego od siebie faceta, na którego będę mogła liczyć?

9. Moje obawy i nadzieje - As denarów

Mam nadzieję, że coś się ruszy, zmieni, boję się rozczarowania.

10. Ostateczny rezultat - Sąd, Giermek Denarów, 10 Denarów

Dla Sąd to zawsze jakiś nowy początek, nowa szansa... Tylko nie wiem czy tu chodzi o nowego faceta czy powrót byłego czy zastanowienie się nad sobą, jakiś bilans... Chociaż 10 denarów to też rodzina.

• Moderator
Napisano

Oj tutaj wygląda na to, że szykuje się powrót do byłego :)

Jesteś atrakcyjną kobietą, przeszkodą może być właśnie jakiś inny mężczyzna. Troszeczkę czarnowidzisz i martwisz się na zapas. Stan obecny,który już mija - powoli tracisz nadzieję, że nastąpi powrót relacji.

Pojawi się jakiś mężczyzna,który przewróci Ci życie do góry nogami, ale taki którego już znasz.

Dla mnie sąd to odnowienie relacji,która już była, powrót do przeszłości, ktoś może Cię prosić o drugą szansę :)

• Lubię to! 1
Napisano

Stały związek jest Ci pisany, o to się nie bój :) Odżyłaś jako kobieta, znasz swoją wartość i zdecydowanie przyciągasz uwagę panów pomimo tego, że swoje doświadczenia już masz i też w Tobie teraz pewne obawy, czy aby na pewno jest tam gdzieś ten twój men... Oj jest, ładnie wyszedł w Cesarzu :) To, co się wydarzyło, było dla Ciebie lekcją, tak miało być. Do końca roku pewien pan może namieszać trochę, wpaść i wypaść...może być nerwowo...może jakieś nieoczekiwane ruchy ze strony Twojego byłego? Patrząc na koronę rozkładu, myślę, że będzie to ustabilizowanie relacji z kimś z przeszłości, danie szansy...nie koniecznie wejście w związek, ale właśnie, danie szansy...

• Lubię to! 1
Napisano

1. Pytający - Królowa Buław

Jesteś pewna siebie, charyzmatyczna,optymistka pełną parą, wygląda na to,że jesteś też atrakcyjna

2. Przeszkoda dla pytającego - Rycerz Buław

Chyba troszkę za bardzo się starasz, za bardzo chcesz

3. Istota rzeczy, to co koronuje układ - 9 mieczy

Mimo charyzmy chyba zdarzają się ogromne smutki

4. Przeszłość dla sprawy - Koło Fortuny, 10 Mieczy, 9 Denarów

Z jakiejś przyczyny coś się rozpadło, ale nie zburzyło to poczucia Twojej wartości

5. Stan obecny, który już mija - Gwiazda, 8 pucharów

niby jest dobrze, ale coś Cię męczy, może właśnie samotność

6. Najbliższa przyszłość - Rycerz Mieczy

pojawi się jakiś mężczyzna, w średnim wieku, może być zodiakalnym bykiem ;)

7. Moja aktualna pozycja życiowa - 3 Denarów

Chyba już kogoś znasz i pracujesz nad tą znajomością

8. Otoczenie i to, na co mogę liczyć - Cesarz

W Twoim otoczeniu jest ktoś kto może Cię wesprzeć, ma dużą wiedzę i doświadczenie-rozejrzyj się, choć mam wrażenie,że to może być ktoś z rodziny

9. Moje obawy i nadzieje - As denarów

liczysz na jakiś związek a przynajmniej na nawiązanie jakiejś relacji

10. Ostateczny rezultat - Sąd, Giermek Denarów, 10 Denarów

na pewno będziesz w związku, będzie to ktoś nowy możeliwe,że już go troszkę znasz albo dopiero co poznałaś, ewentualnie może to być ktoś z pracy. Związek zapowiada się bardzo dobrze, szczęśliwie i harmonijnie :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję :) Nie planuję powrotu do byłego, ale cóż, nigdy nie wiadomo ;) Weryfikacja w styczniu :)

Napisano

1-atrakcyjna, świadoma siebie, elokwentna

2-moze za szybko byś chciała

3-jestes zrezygnowana

4-byłaś zraniona

5-Twoje przygnębienie związane z przeszłością

6-pojawi się ktoś nowy

7-ktoś jest w Twojej głowie

8-otoczenie chce Cię chronić

9-ze rozpocznie się nowa relacja

10-będzie ktoś i przywróci Ci stabilizację

Napisano
Ja w tych kartach związku nie widzę, ale życzę wszystkiego co najlepsze :)

A Sad nie odnosi sie do zwiazku / relacji? Z checia poznam inny punkt widzenia / interpretacji :)