Maestro Inez2503 Napisano 2 Października 2013 Maestro Napisano 2 Października 2013 Przełożenie : 9 buław Umiarkowanie Rycerz Kielichów - widać moje zdystansowanie sie do ludzi ogólnie, tzn. jestem ostrożna w ocenie, w podejściu,pragnę odpocząć, nie ma we mnie slinych i niepotrzebnych emocji, mam dystans do uwodzicieli;) 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik - czekanie na rozwiązanie jakichś spraw, które mnie meczą, powinnam się zastanowić,czy na pewno tego chcę, tego na co czekam, odizolować się nieco od społeczeństwa;) 2. Co trzymać jak najbliżej - 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik to, co kocham, co sprawia mi radość, kontakty z tymi, którzy są mi życzliwi 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie- może ktoś zawalczy o mnie, póki co milczenie owiec i zastój, ale licho wie co czai się za rogiem;) 4. Jak świat wpływa na mnie 2 mieczy 6 buław 10 kielichów suma Kochankowie HB Ksiezyc/Pustelnik daje wiele do myslenia, wywołuje wahania i wątpliwosci odnośnie tego co mam, co osiągnęłam 5. Co mozesz i musisz dac innym -As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan szansę na miłość 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan jakbym miała przyjąc chłodną postawe wobec mężczyzny, który zapragnie jakiegoś rozwoju i teraz albo zranię go i to go mocno zaboli, albo dając komuś szansę, skrzywdzę kogoś innego 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag zacznie się jakies mocne przyciąganie, lekcja będzie wyjśc z tego z głową, poradzić sobie z tym Dziwny ten nów.... Cytuj
maddie88 Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik - Wieczne wyczekiwanie na coś... Strasznie dużo rozmyślasz, tak jakbyś za bardzo tkwiła w przeszłości... 2. Co trzymać jak najbliżej - 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik - To, co daje Ci poczucie spełnienia i dostarcza atrakcji, sprawia, że się nie nudzisz, że cały czas coś się dzieje Przy 8 Buław i Księżycu powiedziałabym, że chodzi o pewną relację, przy której ożywasz Jest dreszczyk emocji 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie - To, że jesteś w centrum uwagi Panowie nie szczędzą miłych słów )) 4. Jak świat wpływa na mnie 2 mieczy 6 buław 10 kielichów suma Kochankowie HB Ksiezyc/Pustelnik - Stoisz przed wyborem, trudnym. Jest w Tobie dużo emocji, które niekoniecznie okazujesz... Ale wszystko powinno dobrze się ułożyć. 5. Co mozesz i musisz dac innym -As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan - dużo ciepła, wsparcia, zrozumienia... Umiesz słuchać innych i być dla nich wsparciem, dobrze doradzić. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan - Dużo racjonalizacji, myślenia na temat relacji z dwoma ważnymi w Twoim życiu panami... Może wiązać się to z bolesnymi decyzjami lub przekładaniem rozumu nad uczucia... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag - ...żeby się nie poddawać, przyjąć szerszy punkt widzenia, ale też właściwe ukierunkowywać swoją energię... Bardziej skierować się na przyszłość. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Przełożenie : 9 buław Umiarkowanie Rycerz Kielichów - Ostrożność i dystans, jeżeli chodzi o znajomości z panami lub jednym konkretnym, który wyszedł jako kielichowy. Oprócz tego jesteś nastawiona pogodnie, zdroworozsądkowo, nie przesadzasz w żadną stronę. 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik Czekanie na tego cudnego, to przeznaczone szczęście... Nie widzieć tego co jest obecnie, jako Ciebie unieszczęśliwiające czy denerwujące. Albo odpuścić czekanie na spotkanie z kimś, kto go unika. 2. Co trzymać jak najbliżej - 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik Kontakty i dobre stosunki z najbliższymi. Mieć z nimi swoje sekrety i polegać na ich radach, nie bać się mówić o problemach. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie Chęć do robienia wielu rzeczy naraz, do pokazania swoich pasji, do wyrażania poglądów, nawet kontrowersyjnych. Umiejętność tworzenia. Umiejętność opanowania emocji, kontrolowania ich. 4. Nic dodać, nic ująć. 5. Co mozesz i musisz dac innym -As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan Szansę...możliwość zaprezentowania siebie, ruszenia ze znajomością. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan Zmieni się Twoja chłodna, zdystansowana postawa wobec pana upartego, silnego z charakteru i trochę egoistycznego. Tak jakby relacja miała ruszyć albo on wykona ruch, który zatrze ślady zranienia i zaprezentuje się od strony znacznie cieplejszej. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag Chyba tak jak piszesz... będziesz musiała zastanowić się dobrze nad tym, co niesie z sobą jakieś posunięcie, przewidzieć jego skutki negatywne i spróbować się powstrzymać. Może też chodzi o to, żebyś nie trwała w uporze i dała szansę komuś, kto tego potrzebuje... Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Przełożenie : 9 buław Umiarkowanie Rycerz Kielichów masz potrzebę spokoju i wyciszenia, jednocześnie neutralizowania wpływów, które mogą powodować u Ciebie niestabilność np. błędni rycerze. 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik - trzeba odpuścić , uwolnić na okres tego nowiu nagromadzone w sobie emocje, które próbujesz ukoić,wyciszyć w sobie samej. Bardzo ładnie pasuje tu pustelnik heh wciąż widzę panuje u Ciebie Ciekawe jak będzie u mnie hehe 2. Co trzymać jak najbliżej 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik jak najbliżej trzymać przy sobie to co sprawia, że jesteś szczęśliwia: dobre relacje, przyjaźnie, w których z wzajemnością jest sympatia i szczerość. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie świadomość rożnych możliwości, które wiesz, że mogłabyś wykorzystać, gdybyś chciała:) 4. Jak świat wpływa na mnie 2 mieczy 6 buław 10 kielichów suma Kochankowie HB Ksiezyc/Pustelnik różnie tak samo jak różni są ludzie, jedni mogą wpływać na Ciebie negatywnie i możesz się z nim nie zgadzać,przez to może trudno się być porozumieć (2 mieczy), ale od takich relacji stronisz (6 buław) skupiając sie na takich,które sprawiają, że czujesz sie dobrze. 5. Co mozesz i musisz dac innym As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan myślę, że trzeba będzie wykazać się serdecznością, otwartością na problemy innych, umiejętnością dawania nadziei wskazując drogę do rozwiązania problemu by ktoś mógł ruszyć dalej swą drogą z odwagą. Bezwarunkową serdeczność trzeba będzie dać, albo okazywac miłość w każdym aspekcie rożnych znajomości, w tym przyjaźni. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan przez około tydzień będziesz zdystansowana z powodu swego pragnenia odsunięcia się, później w być może trzeba będzie zająć się jakimi sprawami,ktore będą wymagać pewności siebie i stanowczości (może ktoś na ezo nabroi ). Zabierzesz się odważnie za coś, możliwe, że komuś sprawisz przykrość w pędzie działań i jakiś mężczyzna się odsunie. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag panuj nad własnymi demonami emocjami, wykorzystuj się z korzyścią dla siebie by uwolnić te emocje i móc skupić sie na tym czego pragniesz:) może jak Cię bierze wulkan wewnetrzny trzepaj dywany albo sprzątaj hehe uwolnisz to wszystko Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Autor Maestro Napisano 3 Października 2013 Przełożenie : 9 buław Umiarkowanie Rycerz Kielichów masz potrzebę spokoju i wyciszenia, jednocześnie neutralizowania wpływów, które mogą powodować u Ciebie niestabilność np. błędni rycerze. 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik - trzeba odpuścić , uwolnić na okres tego nowiu nagromadzone w sobie emocje, które próbujesz ukoić,wyciszyć w sobie samej. Bardzo ładnie pasuje tu pustelnik heh wciąż widzę panuje u Ciebie Ciekawe jak będzie u mnie hehe 2. Co trzymać jak najbliżej 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik jak najbliżej trzymać przy sobie to co sprawia, że jesteś szczęśliwia: dobre relacje, przyjaźnie, w których z wzajemnością jest sympatia i szczerość. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie świadomość rożnych możliwości, które wiesz, że mogłabyś wykorzystać, gdybyś chciała:) 4. Jak świat wpływa na mnie 2 mieczy 6 buław 10 kielichów suma Kochankowie HB Ksiezyc/Pustelnik różnie tak samo jak różni są ludzie, jedni mogą wpływać na Ciebie negatywnie i możesz się z nim nie zgadzać,przez to może trudno się być porozumieć (2 mieczy), ale od takich relacji stronisz (6 buław) skupiając sie na takich,które sprawiają, że czujesz sie dobrze. 5. Co mozesz i musisz dac innym As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan myślę, że trzeba będzie wykazać się serdecznością, otwartością na problemy innych, umiejętnością dawania nadziei wskazując drogę do rozwiązania problemu by ktoś mógł ruszyć dalej swą drogą z odwagą. Bezwarunkową serdeczność trzeba będzie dać, albo okazywac miłość w każdym aspekcie rożnych znajomości, w tym przyjaźni. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan przez około tydzień będziesz zdystansowana z powodu swego pragnenia odsunięcia się, później w być może trzeba będzie zająć się jakimi sprawami,ktore będą wymagać pewności siebie i stanowczości (może ktoś na ezo nabroi ). Zabierzesz się odważnie za coś, możliwe, że komuś sprawisz przykrość w pędzie działań i jakiś mężczyzna się odsunie. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag panuj nad własnymi demonami emocjami, wykorzystuj się z korzyścią dla siebie by uwolnić te emocje i móc skupić sie na tym czego pragniesz:) może jak Cię bierze wulkan wewnetrzny trzepaj dywany albo sprzątaj hehe uwolnisz to wszystko Jak mnie bierze wulkan wewnętrzny, to idę ćwiczyć, albo idę na spacer:lol:, a ten Pustelnik to nie chce mnie opuścić coś, no ale ja w zasadzie od zawsze outsiderka, niezrozumiana przez otoczenie;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Jak mnie bierze wulkan wewnętrzny, to idę ćwiczyć, albo idę na spacer:lol:, a ten Pustelnik to nie chce mnie opuścić coś, no ale ja w zasadzie od zawsze outsiderka, niezrozumiana przez otoczenie;) o widzisz to też dobry sposób Pustelnika z biegiem czasu zaczełam rozumieć jako potrzeba rozliczenia się z samuym sobą. Wychodziła mi przed zmianami ważnymi, do ktorych mnie los przygotowywał. Może więc tak samo jest z TObą zanim wdrożysz w życie to czego pragniesz? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Autor Maestro Napisano 3 Października 2013 o widzisz to też dobry sposób Pustelnika z biegiem czasu zaczełam rozumieć jako potrzeba rozliczenia się z samuym sobą. Wychodziła mi przed zmianami ważnymi, do ktorych mnie los przygotowywał. Może więc tak samo jest z TObą zanim wdrożysz w życie to czego pragniesz? Coś w tym jest, bo mam jakieś dziwne przeczucie, ze nadchodzą zmiany, zresztą kończę 9 rok osobisty i w styczniu wchodzę w 1, więc już się na to cieszę Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Coś w tym jest, bo mam jakieś dziwne przeczucie, ze nadchodzą zmiany, zresztą kończę 9 rok osobisty i w styczniu wchodzę w 1, więc już się na to cieszę no to wszystko wydaje się byc już oczywiste ^^ powodzenia Ci życzę na tej nowej z czasem Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Przełożenie : 9 buław Umiarkowanie Rycerz Kielichów - Czas w którym zapragniesz odpoczynku i spróbujesz spojrzeć z dystansu na swój stan emocjonalny..Zapragniesz uporządkować swoje wnętrze . Będzie tez izolacja od jakiegos pana,przeczekanie.. 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik - Czekanie na jakąś odnowe która nie nadchodzi..Diabeł zawsze mi pokazuje,ze coś się nie wydarzy niestety.. 2. Co trzymać jak najbliżej - 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik Poczucie bezpieczeństwa w domu...mimo tego,że wewnątrz czujesz sie osamotniona.. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie- wewnetrzny konflikt dotyczący mężczyzny..ciezko podjąć decyzje..obrac konkretny kierunek który sie nie zmienia albo po prostu ciezko sie z kims dogadać..moze jakas energia seksualna.. 4. Jak świat wpływa na mnie 2 mieczy 6 buław 10 kielichów suma Kochankowie HB Ksiezyc/Pustelnik podsumy ci sie powtarzaja..jak i te 10 kielichów..świat nie wpływa na ciebie w zaden sposob..raczej jestes nastawiona na sukces i twoj dom..i znowu podsuma do mnie krzyczy,ze w domu czujesz sie osamotniona i skrywasz to głeboko.. 5. Co mozesz i musisz dac innym -As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan nie zamykać sie na nadchodzące relacje z ludzmi. Być otwarta i serdeczna. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan tutaj myslę,że to bedzie jakiś ruch w twojej pracy..sytuacje która zaplanujesz(K.Mieczy).. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag Nie zawsze trzeba zakładać z góry ze sie nie uda,ze stały lad to dobry ląd a nowy ląd jest nieosiągalny badz niepewny..Czasami los się odwraca i człowiek moze sie zdziwic.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Autor Maestro Napisano 30 Października 2013 Weryfikacja Przełożenie : 9 buław Umiarkowanie Rycerz Kielichów - widać moje zdystansowanie sie do ludzi ogólnie, tzn. jestem ostrożna w ocenie, w podejściu,pragnę odpocząć, nie ma we mnie slinych i niepotrzebnych emocji, mam dystans do uwodzicieli;) Karty pokazały mój dystans i nieufność, jak i kogoś,kto zabiega o kontakty ze mną.. 1.Co trzeba odpuścić 7 denarów Sąd suma Diabeł HB Pustelnik - czekanie na rozwiązanie jakichś spraw, które mnie meczą, powinnam się zastanowić,czy na pewno tego chcę, tego na co czekam, odizolować się nieco od społeczeństwa;) tak jak wyżej,ponadto czekanie, aż ktoś się przebudzi,odezwie.. 2. Co trzymać jak najbliżej - 8 buław 10 kielichów suma Kochankowie, HB Księzyc/Pustelnik to, co kocham, co sprawia mi radość, kontakty z tymi, którzy są mi życzliwi tak, masę , naprawdę masę kontaktów z zyczliwymi ludźmi:)) 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 5 buław Mag suma Kochankowie HB Kochankowie- może ktoś zawalczy o mnie, póki co milczenie owiec i zastój, ale licho wie co czai się za rogiem;) pozwalam o siebie walczyć, pojawił się pan, który zabiega o kontakty ze mną, fajnie jest,ale boję się, co będzie dalej, wyczuwam, że to nie jest na chwilę... 4. Jak świat wpływa na mnie 2 mieczy 6 buław 10 kielichów suma Kochankowie HB Ksiezyc/Pustelnik daje wiele do myslenia, wywołuje wahania i wątpliwosci odnośnie tego co mam, co osiągnęłam to był czas masy wątpliwości,podejmowania decyzji, jednocześnie ważny dla mnie miesiac 5. Co mozesz i musisz dac innym -As Kielichów Kochankowie suma Gwiazda HB Rydwan szansę na miłość tak... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca Królowa Mieczy Cesarz Rydwan 3 mieczy Król Kielichów suma Sprawiedliwość HB Umiarkowanie/Kapłan jakbym miała przyjąc chłodną postawe wobec mężczyzny, który zapragnie jakiegoś rozwoju i teraz albo zranię go i to go mocno zaboli, albo dając komuś szansę, skrzywdzę kogoś innego z pewnym panem wyjaśniliśmy to i owo,potem odjechał w siną dal (Rydwan) i mnie porządnie zranił, ale zjawił się drugi - Król Kielichów, nagle i nieoczekiwanie.. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Diabeł 3 buław 10 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag zacznie się jakies mocne przyciąganie, lekcja będzie wyjśc z tego z głową, poradzić sobie z tym jakoś sobie radzę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi