Skocz do zawartości

nasze relacje w październiku 2013

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Chodzi o Pana, o którym pisałam tu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73541-2-pytania.html

Ja - Umiarkowanie

On - 7 Buław

Wynik - Siła

Ja - będę rozważna i ostrożna (ha, ha cała ja), ale nastawiona życzliwie i przyjacielsko:)

On - nerwowy chyba będzie ale również zdeterminowany aby pokonać dystans miedzy nami (?), albo będzie chciał mi zaimponować, pokazać swoje najlepsze cechy - w sumie nie do końca czuje co karta chce powiedzieć

Wynik - w październiku nasza relacja będzie przebiegać pod znakiem tzw "przełamywania barier"

Edytowane przez joana_o
Napisano

Ja - Umiarkowanie XIV

On - 7 Buław

Wynik - Siła VIII

Ty jesteś ostrożna, masz wyważoną opinię na ten temat, on chyba się troszkę przed tym broni. W rezultacie jest szansa na coś,ale mam wrażenie,że to się zadzieje dzięki Twojej inicjatywie, staraniom a wręcz okręcaniem pana wokół palca. Posłużysz się swoją urodą, seksualnością :D

• Maestro
Napisano

Ty dążąca do harmonii, wyluzowana, spokojna, on natomiast moze próbowac walczyc o Ciebie, widąc u niego nerwy...Widać, ze wynikiem będzie próba stawiania na swoim, hamowanie emocji, popędów, ale i namiętność, w każdym razie wydaje mi się, że będzie rozwój, wg mojego sumowania mamy Rydwan, coś na pewno pójdzie do przodu, potrzeba tylko cierpliwości i samozaparcia.

Napisano

Kto ma jeszcze pomysł na 7 buław? Ta karta zawsze stwarza mi problemy w interpretacji.

Napisano (edytowane)

7 buław jest często kartą ustalania granic pomiędzy dwiema osobami, osoba w tej karcie testuje na ile może sobie pozwolić, można powiedzieć "bada grunt". Ewidentnie Pan własnie to będzie robił, po jego stronie jest taka właśnie aktywność.

Edytowane przez Dame Tarot
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Ja - przyjacielska i pozytywnie nastawiona ale bez większych emocji ( typowe Umiarkowanie)

On - tak jak napisała Dame Tarot badał grunt, ale w sposób subtelny (jak nie 7 buław)

Wyniki - ja nazwałabym nasz relacje w październiku jednym słowem - oswajanie (Siła)