joana_o Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Chodzi o Pana, o którym pisałam tu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73541-2-pytania.html Ja - Umiarkowanie On - 7 Buław Wynik - Siła Ja - będę rozważna i ostrożna (ha, ha cała ja), ale nastawiona życzliwie i przyjacielsko:) On - nerwowy chyba będzie ale również zdeterminowany aby pokonać dystans miedzy nami (?), albo będzie chciał mi zaimponować, pokazać swoje najlepsze cechy - w sumie nie do końca czuje co karta chce powiedzieć Wynik - w październiku nasza relacja będzie przebiegać pod znakiem tzw "przełamywania barier" Edytowane 2 Października 2013 przez joana_o Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2013 Napisano 2 Października 2013 Ja - Umiarkowanie XIV On - 7 Buław Wynik - Siła VIII Ty jesteś ostrożna, masz wyważoną opinię na ten temat, on chyba się troszkę przed tym broni. W rezultacie jest szansa na coś,ale mam wrażenie,że to się zadzieje dzięki Twojej inicjatywie, staraniom a wręcz okręcaniem pana wokół palca. Posłużysz się swoją urodą, seksualnością Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Maestro Napisano 3 Października 2013 Ty dążąca do harmonii, wyluzowana, spokojna, on natomiast moze próbowac walczyc o Ciebie, widąc u niego nerwy...Widać, ze wynikiem będzie próba stawiania na swoim, hamowanie emocji, popędów, ale i namiętność, w każdym razie wydaje mi się, że będzie rozwój, wg mojego sumowania mamy Rydwan, coś na pewno pójdzie do przodu, potrzeba tylko cierpliwości i samozaparcia. Cytuj
joana_o Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Kto ma jeszcze pomysł na 7 buław? Ta karta zawsze stwarza mi problemy w interpretacji. Cytuj
Dame Tarot Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 (edytowane) 7 buław jest często kartą ustalania granic pomiędzy dwiema osobami, osoba w tej karcie testuje na ile może sobie pozwolić, można powiedzieć "bada grunt". Ewidentnie Pan własnie to będzie robił, po jego stronie jest taka właśnie aktywność. Edytowane 3 Października 2013 przez Dame Tarot Cytuj
joana_o Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Dame Tarot dałaś mi nowe spojrzenie na 7 bułai. Dziękuję Cytuj
joana_o Napisano 6 Listopada 2013 Autor Napisano 6 Listopada 2013 Weryfikacja: Ja - przyjacielska i pozytywnie nastawiona ale bez większych emocji ( typowe Umiarkowanie) On - tak jak napisała Dame Tarot badał grunt, ale w sposób subtelny (jak nie 7 buław) Wyniki - ja nazwałabym nasz relacje w październiku jednym słowem - oswajanie (Siła) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi