Cicha23 Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Z faktu, że ZAWSZE na sylwestra siedziałam w domu z chłopakiem, pomyślałam aby postawić karty jak ten dzień będzie wyglądał tego roku. Podczas tasowania, w charakterystyczny sposób wypadły mi Giermek pucharów i 5 denarów. Więc być może dostaniemy zaproszenie, które będzie się wiązać z dużymi stratami pieniężnymi. Dalej z przełożenia 3 karty 3 puchary, 6 buław, 8 denarów. 6 buław idealnie tu pasuje, bo to karta świętowania czegoś. Taniec, ruch, zabawa. 3 puchary też, może mówić o fajnym wesołym sylwestrze, wśród szerokim gronie przyjaciół i znajomych. (ta karta też sugeruje zaproszenie) 8 denarów kojarzy mi się w takim pytaniu ze sprzątaniem, porządkami. Ale ogólnie miło spędzony. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Giermek pucharów + 5 monet -> paź będzie reprezentować Ciebie, jako młodą osobę, zaś denary, będą mówić o tym, że wydatki na sylwester powinny być przemyślane, powinniście dobrze wszystko zaplanować i zastanowić się, czy za te pieniądze włożone w to a w to będzie się opłacać 3 puchary, 6 buław, 8 denarów -> aby się dobrze bawić, trzeba będzie troszkę nad tym popracować(zaplanować wszystko wcześniej), obstawiałabym też sprzątanie po sylwestrowej zabawie Będziesz się świetnie bawić Udanej zabawy! Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Karty jakie wypadły mogą pokazywać Twoje aktualne emocje pokazujace, że czujesz potrzebę zmiany i spędzenia inaczej tegorocznego sylwestra bo czujesz marazm mały. Karty głównie pokazuja, że będzie planowane wyjscie gdzieś, może na bal,może do clubu jakiegoś czy na innego rodzaju impreze, ale plan może nie wypalić jeśli nie postaracie się o konkretne ustalenia. Jesli planowac będziecie ze znajomymi to trzeba będzie się liczyć z tym, że coś może nie wyjśc niezaleznie od Was, a jeśli chcecie imprezy trzeba wcześniej zarezerwowac sobie miejsce by sie nie spoźnić bo może się tak zdarzyć (8 monet) Udanego Sylwestra Cytuj
Cicha23 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Napisano 31 Grudnia 2013 WERYFIKACJA SZYBKA Niestety nic się z tego nie spełniło. Była to wina talii, która takie bzdury pokazywała, że SZOK. Na szczęście już jej nie używam. Żadna karta nie pokazywała chociaż w mniejszym stopniu tego jak okropny był ten dzień.. Co prawda zaproszenie dostałam, ale nie skorzystałam bo niestety zaginał mój ukochany piesek, jakieś parę godzin temu i cały czas się denerwuje i przeżywam to.. Nawet nie odliczałam.. Zupełnie dla mnie ten dzień NIE ISTNIAŁ. ehh Dziekuję Daffne i Euterpe. Wasze interpretacje odpowiednie do takiego typu kart, lecz talia beznadziejna. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Albo i tak: Giermek pucharów i 5 denarów giermki to informacje, kolejna karta obrazuje parę żebraków, więc info, które nie wprawi Cię w radość, strata czegoś cennego(denary), a 5 to chaos, ruch, zamęt, coś się dzieje, więc pod wpływem nowych wiadomości będziesz w ruchu Dalej z przełożenia 3 karty 3 puchary, 6 buław, 8 denarów na początku będziesz miała ochotę do zabaw, będzie świetnie, lecz później czeka praca nad czymś(porządki, odreagowanie kaca, a w tym wypadku poszukiwanie psa) Po ćwiczeniach już wiem, że pazie w moim przypadku to informacje, karta obok może mówić jakiego są rodzaju, sam paź również: - puchary - błahe lub wywołujące różne emocje, mniejsze więsze - denary - ważne - buławy - podnoszą ciśnienie, też nerwy lub podniecenie - miecze - szybkie, istotne wiadomości Powodzenia w poszukiwaniu psa! Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 WERYFIKACJA SZYBKANiestety nic się z tego nie spełniło. Była to wina talii, która takie bzdury pokazywała, że SZOK. Na szczęście już jej nie używam. Żadna karta nie pokazywała chociaż w mniejszym stopniu tego jak okropny był ten dzień.. Co prawda zaproszenie dostałam, ale nie skorzystałam bo niestety zaginał mój ukochany piesek, jakieś parę godzin temu i cały czas się denerwuje i przeżywam to.. Nawet nie odliczałam.. Zupełnie dla mnie ten dzień NIE ISTNIAŁ. ehh Dziekuję Daffne i Euterpe. Wasze interpretacje odpowiednie do takiego typu kart, lecz talia beznadziejna. Przykro mi , może się spłoszył fajerwerkami bo pieski często się boją? Mam nadzieje, że się znajdzie ) Cytuj
Cicha23 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Napisano 1 Stycznia 2014 Suczka wróciła na drugi dzień, jest to malutki piesek.. ktoś się zlitował, złapał ją i przeczekał, aż fajerwerki się skończą po czym wypuścił ja około 5 nad ranem.. Czekałam na psinkę całą noc.. Dziękuję za troskę miło mi Cytuj
x-latek Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Szacunek Cichutka, że traktujesz zwierzątko jak członka rodziny:icon_smile: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi