Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Maestro Napisano 3 Października 2013 Miałam dziś sen, krótki. Śniło mi się, ze nagle przypomniałam sobie, czy w zasadzie dowiedziałam, ze mam w poniedziałek i wtorek (a była sobota) egzaminy z muzyki, j.polskiego i chyba historii. Czułam presję czasu, jednocześnie też byłam radośnie podekscytowana, że znowu będę mogła się sprawdzić. Stwierdziłam, że z muzyki przejrzę sobie internet, j.polski umiem i muszę sobie powtórzyć w zasadzie historię. Pamiętam, ze w tym śnie było sporo słońca i moje dziecko gdzieś w tle. Sprawdziłam w necie (nie mam kart w pracy,ale mi się ładnie sprawdza) co ten sen oznacza? 6 Monet (pokazała mi się odwrócona) Kapłanka 9 Mieczy suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość pierwsza karta pewnie informuje o jakiejś nierównowadze w moim życiu, potem mam Kapłankę, która pewnie zaleca mi cierpliwość, w 9 mieczy mam samoudręczanie się. Podsuma może mówić o opiece Sił Wyższych i o tym, ze wszystko mi się w życiu ułoży i wyrówna. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 jaki miałaś stosunek do lekcji muzyki,polskiego i historii w szkole? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Autor Maestro Napisano 3 Października 2013 jaki miałaś stosunek do lekcji muzyki,polskiego i historii w szkole? Zawsze byłam dobra z j.polskiego i historii, zdawałam nawet maturę i egzaminy na studia z obu.Muzykę zawsze kochałam, nawet należałam do chóru szkolnego w podstawówce (z moim przytępionym słuchem:lol:). Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Miałam dziś sen, krótki. Śniło mi się, ze nagle przypomniałam sobie, czy w zasadzie dowiedziałam, ze mam w poniedziałek i wtorek (a była sobota) egzaminy z muzyki, j.polskiego i chyba historii. Czułam presję czasu, jednocześnie też byłam radośnie podekscytowana, że znowu będę mogła się sprawdzić. Stwierdziłam, że z muzyki przejrzę sobie internet, j.polski umiem i muszę sobie powtórzyć w zasadzie historię. Pamiętam, ze w tym śnie było sporo słońca i moje dziecko gdzieś w tle. Lekcje rozumiałabym jako konieczność dosłownej lekcji, ale życiowej związanej w zależnoości od poziomu szkoły z tym co konieczne dla nas lub wyższe. W tym przypoadku była to podstawówka a więc lekcja dotyczy podstawowych rzeczy: muzyka, polski...są to przedmioty budzące romantyczność i emocje także Twoja lekcja będzie dotyczyła twojej potrzeby dostarczania podstawowych emocji, uczuć i miłości, których może brakować. Dowiedziałas sie, ze masz w poniedziałek egzamin,ktory symbolizuje na ogół poczatek tygodnia...co świadczy o tym, że może to dotyczyć pragnienia nowego początku i miości. Byłaś z tego powodu podekscytowana bo lubisz wyzwania i chcesz zmierzać do realizacji własnych głębszych pragnień, przygotowując się do zrealizowania zadania (egzaminu) wiedziałaś, że musisz tylko przyjrzeć sie własnym uczuciom (muzyka) i więcej sie o nich dowiedzieć (inyternet źrodło wiedzy), wyrażać uczucia i emocje umiesz - romantyczność (j polski), ale jeszcze czułaś też potzrebę przygotowania i powtórzenia sobie wiedzy zdobytej w przeszłości,która wiele Cię nauczyła (historia). Mądry i wazny sen pokazujacy twoją drogę i duchowe lekcje przygotowujące Cię do nowego ) Edytowane 3 Października 2013 przez Daffne Cytuj
Gość Mana Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Myślę podobnie do Daff co mogę do tego dodać że czujesz, że do pewnych spraw czas już Cię goni, że pewne wnioski już powinnaś 'wywnioskować'... ponad to o egzaminach, które masz mieć o mały włos prawie zapomniałaś... to tak jakby prawie stare lekcje zostały zapomniane... Sobota tutaj może być takim dniem, w którym właśnie nadrabiamy zaległości, uczymy się, powtarzamy pewne rzeczy. W końcu w pewnym sensie jest to ostatni dzień tygodnia Ostatni czas by lamka się zaświeciła i sobie przypomnieć stare lekcje i przyswoić to co zostało jeszcze nie przyswojone. (9 Mieczy) dużo wiedzy już masz i inteligentna jesteś i wewnętrznej mądrości też masz sporo (kapłanka) i intuicję, która kieruję Cię w dobrą stronę i jest głosem, który 'budzi' Cię we właściwym czasie A z resztą bardzo pięknie to wszystko Daff napisała o tym śnie Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 no to przeczytałam interpretację Daff no i już nie mam nawet co dorzucić:-)))))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi