Skocz do zawartości

Zakup maszyny(ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałabym kupić nową maszynę do szycia. Zadałem pytanie: jakie mam szanse, aby ją kupić do końca tego roku?

2 buław, xx sąd, VII rydan- będę się wahać, bo kasy nie mam. Może ktoś z rodziny pomoże?

Zerknie ktoś?

Napisano

Jak dla mnie bardzo pozytywnie wyszło :)

Obstawiam, że będziesz mieć maszynę jak dobrze poszukasz, no i jak zdobędziesz pieniądze.

• Maestro
Napisano

Widać, ze się rozglądasz za takową i wg mnie kupisz, może nie do końca tego roku, ale dokonasz zakupu spontanicznie.

• Lubię to! 1
Napisano
kupisz ale może tak za około miesiac. :D

ojjj mam nadzieję, że się spełni, bo stara mnie wkurza na maksa...

Napisano

Kupisz. Nawet, jezeli na poczatku widac rozwazania, jak to zrobic, czy to robic, pozniej w Sadzie widac znalezenie wyjscia i Rydwan, jedziesz, kupujesz. Podsumowujac to wszystko, masz Pasje z Kaplanka (HB) a takze Rydwan. Takze bedziesz szukala rozwiazania i postawisz ostatecznie na swoim. Powinnas jednak dzialac konkretnie, jezeli zalezy Ci na tym nie roztkliwiac sie, nie wahac a a szukac konkretnie rozwiazania.

Napisano

Sumą jest Rydwan a to karta impulsu, czynu i siły. Symbolizuje pokonanie przeszkód, ewentualnych utrudnień. Reasumując kupisz maszynę i chyba nawet szybciej niż w tej chwili myślisz:)

Napisano

Według mnie jak na razie 2 buław to wstępne szacowanie planów ,zamierzeń,swojego budżetu na zamiary,nie określa konkretnego czynu...Sąd symbolizuje według mnie na razie działania na starej...albo zakup jakiejś innej za która dawniej sie rozgladałaś i moze mniej kosztować..

Napisano

szansa zawsze jest

jesli nie odejdziesz od pomysłu na co karty mogą wskazywać to dopiero po nowym roku

• 3 miesiące temu...
Napisano

****WERYFIKACJA*****

maszyny nie kupiłam.....

i chyba na razie nie kupię, bo kasy niet...

• 7 miesięcy temu...
Napisano (edytowane)

***WERYFIKACJA***

Maszynę kupiłam dziś!

była promocja!

miałam dawno upatrzony ten model i akurat 15% mniej....

długo się nie zastanawiałam:-)

Dziękuję:-) miałyście rację!

ps. promocje przypadkiem znalazłam!

Edytowane przez Iwka78
dopisek ps.