Iwka78 Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Witam Chciałabym kupić nową maszynę do szycia. Zadałem pytanie: jakie mam szanse, aby ją kupić do końca tego roku? 2 buław, xx sąd, VII rydan- będę się wahać, bo kasy nie mam. Może ktoś z rodziny pomoże? Zerknie ktoś? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Jak dla mnie bardzo pozytywnie wyszło Obstawiam, że będziesz mieć maszynę jak dobrze poszukasz, no i jak zdobędziesz pieniądze. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2013 Maestro Napisano 3 Października 2013 Widać, ze się rozglądasz za takową i wg mnie kupisz, może nie do końca tego roku, ale dokonasz zakupu spontanicznie. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 kupisz ale może tak za około miesiac. Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 kupisz ale może tak za około miesiac. ojjj mam nadzieję, że się spełni, bo stara mnie wkurza na maksa... Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Kupisz. Nawet, jezeli na poczatku widac rozwazania, jak to zrobic, czy to robic, pozniej w Sadzie widac znalezenie wyjscia i Rydwan, jedziesz, kupujesz. Podsumowujac to wszystko, masz Pasje z Kaplanka (HB) a takze Rydwan. Takze bedziesz szukala rozwiazania i postawisz ostatecznie na swoim. Powinnas jednak dzialac konkretnie, jezeli zalezy Ci na tym nie roztkliwiac sie, nie wahac a a szukac konkretnie rozwiazania. Cytuj
joana_o Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Sumą jest Rydwan a to karta impulsu, czynu i siły. Symbolizuje pokonanie przeszkód, ewentualnych utrudnień. Reasumując kupisz maszynę i chyba nawet szybciej niż w tej chwili myślisz:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Według mnie jak na razie 2 buław to wstępne szacowanie planów ,zamierzeń,swojego budżetu na zamiary,nie określa konkretnego czynu...Sąd symbolizuje według mnie na razie działania na starej...albo zakup jakiejś innej za która dawniej sie rozgladałaś i moze mniej kosztować.. Cytuj
iridos Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 szansa zawsze jest jesli nie odejdziesz od pomysłu na co karty mogą wskazywać to dopiero po nowym roku Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Napisano 27 Stycznia 2014 ****WERYFIKACJA***** maszyny nie kupiłam..... i chyba na razie nie kupię, bo kasy niet... Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Września 2014 Autor Napisano 22 Września 2014 (edytowane) ***WERYFIKACJA*** Maszynę kupiłam dziś! była promocja! miałam dawno upatrzony ten model i akurat 15% mniej.... długo się nie zastanawiałam:-) Dziękuję:-) miałyście rację! ps. promocje przypadkiem znalazłam! Edytowane 22 Września 2014 przez Iwka78 dopisek ps. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi