Skocz do zawartości

I mój SYlwester..

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak spędzę?

as denarów, cztery miecze, 10 mieczy

Coś mi sie wydaje,ze gdzies w cichym miejscu,moze domowka,ale ni eu siebie absolutnie, moze na jakims wyjezdzie...

Napisano

Nie wiem czy dobrze podsumowałam (jeśli nie, to na pewno ktoś mnie poprawi) ale z podsumy wychodzi Kapłanka. Ja tu widzę Raczej odizolowanie się, nie widzę jakiegoś spotkania towarzyskiego, bardziej spokojne, ciche, odosobnione miejsce pobytu. Każda talia kart przekazuje rożne, ale podobne treści mnie 4 mieczy i 10 w mojej talii, pokazują chorobę. (Samo 10 tez mi pokazało ze nie mogę, bawić się przez żałobę). Np. grypę, albo taka gdzie muszę odpoczywać koniecznie. 10 mieczy to taka bezsilność, ale tak patrzeć pozytywnie być może nie chorobę, ale z jakiegoś poważnego powodu zostaniesz zmuszona zostać w domu ale to w cale nie oznacza że się będziesz źle bawić ;)

Napisano

Sylwester szykuje się w domu , może cię dopaść jakieś choróbsko np.grypa lub kogoś z domowników i będziesz zmuszona zostać w domu.

Napisano

Patrząc na karty powiedziałabym, że spędzisz go w łóżku. Takie mam pierwsze skojarzenie. Niestety może Cię dopaść przeziębienie i nie będziesz miała ochoty na nic innego.

Napisano

as denarów, 4 mieczy, 10 mieczy-> cesarzowa III

ja myślę,że będzie miała jakieś bardzo dobre plany,ale może się stać coś co Ci je pokrzyżuje (tfu,tfu). Myślę,że cesarzowa wskazuje na to,że zostaniesz w domu . Nie wiem jaki będzie tego powód,ale na pewno nie choroba, bo tu nie ma kart wskazujących na chorbę. Coś Cię po prostu zatrzyma.

Napisano (edytowane)
as denarów, 4 mieczy, 10 mieczy-> cesarzowa III

ja myślę,że będzie miała jakieś bardzo dobre plany,ale może się stać coś co Ci je pokrzyżuje (tfu,tfu). Myślę,że cesarzowa wskazuje na to,że zostaniesz w domu . Nie wiem jaki będzie tego powód,ale na pewno nie choroba, bo tu nie ma kart wskazujących na chorbę. Coś Cię po prostu zatrzyma.

A tak cesarzowa z podsumy, a zawsze liczba 3 kojarzy mi się z Kapłanką. Dzieki ;p

A jakie karty u Ciebie wskazują chorobę?

Edytowane przez Cicha23
Napisano

w domku będzesz najpewniej, możliwe, że będziesz planować jakieś wyjście albo o takowym myśleć, ale ja nie wiem czy Ty przeziębiona nie będziesz i zdecydujesz zostać w domku.

Napisano

Z neta ciągnęłaś karty?? :D jeśli tak to zrobiły Ci psikusa:) byle jaki sylwester.. będziesz nieżywa :D