joana_o Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 3 Buławy, As Mieczy, 10 Monet suma Kapłanka Raczej nic niespodziewanego/niezwykłego mnie nie czeka. Zapadnie decyzja o spędzeniu tego czasu w gronie znajomych. Ja pójdę do kogoś z nich albo oni do mnie:) Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 3 Buławy, As Mieczy, 10 Monet suma Kapłanka-> Z pewnością jakiś wyjazd, gdzieś poza miejsce zamieszkania. W moim odczuciu as mieczy wskazuje na to,że będziesz miała ten wyjazd już na oku i dokłądnie go zaplanujesz, przemyślisz-nie wiem czy to nie coś związnego z pracą. Cytuj
joana_o Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 nie wiem czy to nie coś związnego z pracą. o co to nie, tylko nie to...pls Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 bo tak mi się asik mieczowy kojarzy ale niech będzie,że wyjazd planowany i przemyślany, tak czy siak będziesz zadowolona bo 10 monet:D Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 ja widzę dwie możliwości: - zostaniesz odcięta od wesołego grona(miecz oddziela pojedynczego człowieka(3 buławy) od grona(10 monet)) - asy to z kolei coś nowego, więc coś się wydarzy w gronie znajomych, a Ty już wypatrujesz tej nocy(3 buławy) - pójdziecie w inne miejsce? Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 3 Buławy, As Mieczy, 10 Monet suma Kapłanka; HB - Umiarkowanie/Kapłan będzie najprawodpodobniej wyjście na impreze do czyjegoś domku albo na impreze jakąś. Choć nie, jednak bardziej jestem skłonna powiedzieć, że domówka u kogoś jednak, już wcześniej powinno być coś o niej wiadomo (przed sylwestrem) i miło spędzisz czas ) Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 4 Października 2013 Moderator Napisano 4 Października 2013 Zaplanowana impreza u znajomych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi