Skocz do zawartości

sylwester panny marty

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spodobał mi się Wasz temat: położyłam 3 karty na to jak spędzę sylwestra:D

królowa denarów, 6 mieczy, rycerz pucharów-> diabeł XV

o matko, ale ciekawe karty ale też i takie niezbyt pomyślne... może zostanę w domu, żeby uniknąć czyjegoś towarzystwa?

Napisano

Temat pierwszy o sylwku zapoczątkowałam ja xd hah Hm mnie Diabeł pokazuje się zawsze (jeśli chodzi o spotkania) imprezę zakrapianą obficie alkoholem. Taki istny melanż.

6 mieczy jako miejsce pokazuję się z dala od domu, podróż.

Co sądzisz o tym XV?

Napisano

no właśnie nie wiem jak widzę diabła to 1 co mi przychodzi na myśl to stres, kłamstwo, seks, nałogi :D

Napisano

Dam Ci taki przykład jeśli mogę, parę razy martwiłam się o tatę (nie wracał długo) postawiłam z przełożenia i wyszło diabeł i jakieś karty osobowe. Mój tata nie jest uzależniony!, po prostu na drugi dzień powiedział mi ze kumple zaprosili go na imprezę i tam głównym tematem było za przeproszeniem "chlanie vódy" Dwa razy mi się to zdarzyło.

Napisano

Królowa denarów będzie mówić o tym, że sama zadecydujesz jak, co i gdzie.

VI mieczy wskazuje na podróż, ale po niej następują puchary, więc obstawiam, że będziesz wspominać, albo pojawi się osoba z przeszłości.

XV Diabeł może mówić o tym, że będziesz w niewoli uczuć( u mnie na karcie to dwóch ludzi związanych kajdanami i czart na środku).

Ja bym spytała się kart, czego oczekuję, co dostanę i jak się będę czuć po tej nocy :)

Napisano (edytowane)

Hehe, nie musi tez chodzić o to że Ty pijesz tylko z będziesz przebywać na takiej imprezie ;pp

Są rożne typy imprezy, te gdzie liczy się dobra zabawa wśród znajomych, a są tez takie gdzie tematem przewodnim jest tylko alkohol i tylko to się liczy. ;) Ale XV to tez pułapka. To zależy od talii i przekazu, mnie egipski tak właśnie przekazuje.

Jaką talia się posłujesz?

Edytowane przez Cicha23
Napisano

królowa denarów, 6 mieczy, rycerz pucharów-> diabeł XV/Kochankowie;HB - Kochankowie

myślę, że zdecydujesz się spędzić ten czas w domku rodzinnie z partnerem, koło północy możecie wyjść gdzieś by przywitać nowy rok albo jeśli jesteś sama to pewien mężczyzna określony kartą Rycerza kielichów da o sobie znać i złoży ładnie życzenia bądź zaprosi Cię gdzieś :))

Napisano
królowa denarów, 6 mieczy, rycerz pucharów-> diabeł XV/Kochankowie;HB - Kochankowie

myślę, że zdecydujesz się spędzić ten czas w domku rodzinnie z partnerem, koło północy możecie wyjść gdzieś by przywitać nowy rok albo jeśli jesteś sama to pewien mężczyzna określony kartą Rycerza kielichów da o sobie znać i złoży ładnie życzenia bądź zaprosi Cię gdzieś :))

póki co sama, więc może zaprosi :)

Napisano
Hehe, nie musi tez chodzić o to że Ty pijesz tylko z będziesz przebywać na takiej imprezie ;pp

Są rożne typy imprezy, te gdzie liczy się dobra zabawa wśród znajomych, a są tez takie gdzie tematem przewodnim jest tylko alkohol i tylko to się liczy. ;) Ale XV to tez pułapka. To zależy od talii i przekazu, mnie egipski tak właśnie przekazuje.

Jaką talia się posłujesz?

Ja mam taką zwykłą tarota gazetkową, myślę,że za max miesiąc kupię nową profesjonalną:)

Napisano
póki co sama, więc może zaprosi :)

ktoś da o sobie znać co Cię ucieszy na pewno :slonko: