panna.marta Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Spodobał mi się Wasz temat: położyłam 3 karty na to jak spędzę sylwestra:D królowa denarów, 6 mieczy, rycerz pucharów-> diabeł XV o matko, ale ciekawe karty ale też i takie niezbyt pomyślne... może zostanę w domu, żeby uniknąć czyjegoś towarzystwa? Cytuj
Cicha23 Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Temat pierwszy o sylwku zapoczątkowałam ja xd hah Hm mnie Diabeł pokazuje się zawsze (jeśli chodzi o spotkania) imprezę zakrapianą obficie alkoholem. Taki istny melanż. 6 mieczy jako miejsce pokazuję się z dala od domu, podróż. Co sądzisz o tym XV? Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 no właśnie nie wiem jak widzę diabła to 1 co mi przychodzi na myśl to stres, kłamstwo, seks, nałogi Cytuj
Cicha23 Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Dam Ci taki przykład jeśli mogę, parę razy martwiłam się o tatę (nie wracał długo) postawiłam z przełożenia i wyszło diabeł i jakieś karty osobowe. Mój tata nie jest uzależniony!, po prostu na drugi dzień powiedział mi ze kumple zaprosili go na imprezę i tam głównym tematem było za przeproszeniem "chlanie vódy" Dwa razy mi się to zdarzyło. Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 hehe no spoko, chociaż ja ostatnio mało piję, nie te lata:D Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Królowa denarów będzie mówić o tym, że sama zadecydujesz jak, co i gdzie. VI mieczy wskazuje na podróż, ale po niej następują puchary, więc obstawiam, że będziesz wspominać, albo pojawi się osoba z przeszłości. XV Diabeł może mówić o tym, że będziesz w niewoli uczuć( u mnie na karcie to dwóch ludzi związanych kajdanami i czart na środku). Ja bym spytała się kart, czego oczekuję, co dostanę i jak się będę czuć po tej nocy Cytuj
Cicha23 Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Hehe, nie musi tez chodzić o to że Ty pijesz tylko z będziesz przebywać na takiej imprezie ;pp Są rożne typy imprezy, te gdzie liczy się dobra zabawa wśród znajomych, a są tez takie gdzie tematem przewodnim jest tylko alkohol i tylko to się liczy. Ale XV to tez pułapka. To zależy od talii i przekazu, mnie egipski tak właśnie przekazuje. Jaką talia się posłujesz? Edytowane 3 Października 2013 przez Cicha23 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 królowa denarów, 6 mieczy, rycerz pucharów-> diabeł XV/Kochankowie;HB - Kochankowie myślę, że zdecydujesz się spędzić ten czas w domku rodzinnie z partnerem, koło północy możecie wyjść gdzieś by przywitać nowy rok albo jeśli jesteś sama to pewien mężczyzna określony kartą Rycerza kielichów da o sobie znać i złoży ładnie życzenia bądź zaprosi Cię gdzieś ) Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 królowa denarów, 6 mieczy, rycerz pucharów-> diabeł XV/Kochankowie;HB - Kochankowie myślę, że zdecydujesz się spędzić ten czas w domku rodzinnie z partnerem, koło północy możecie wyjść gdzieś by przywitać nowy rok albo jeśli jesteś sama to pewien mężczyzna określony kartą Rycerza kielichów da o sobie znać i złoży ładnie życzenia bądź zaprosi Cię gdzieś ) póki co sama, więc może zaprosi Cytuj
panna.marta Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Hehe, nie musi tez chodzić o to że Ty pijesz tylko z będziesz przebywać na takiej imprezie ;pp Są rożne typy imprezy, te gdzie liczy się dobra zabawa wśród znajomych, a są tez takie gdzie tematem przewodnim jest tylko alkohol i tylko to się liczy. Ale XV to tez pułapka. To zależy od talii i przekazu, mnie egipski tak właśnie przekazuje. Jaką talia się posłujesz? Ja mam taką zwykłą tarota gazetkową, myślę,że za max miesiąc kupię nową profesjonalną Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 póki co sama, więc może zaprosi ktoś da o sobie znać co Cię ucieszy na pewno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi