GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Za wyciągniecie kart serdecznie dziekuje INEZ:figielek: 1.Co trzeba odpuścić 5 kielichów Wisielec 8 buławMyślę,że użalanie się nad sobą,skrajne stany depresyjne czy smutku i zawieszenie się w tym,stronienie od zmian. 2. Co trzymać jak najbliżej - 2 denarów Rycerz Buław 3 denarówPowinnam trzymać się podjętych juz przeze mnie decyzji i trzymać sie obranej drogi..myślę,że wykorzystać swoją energie na rozwijanie sie zawodowo..moze bedzie szło mozolnie,ale bedzie szło..grunt to dobrze wykonywać pewne rzeczy.. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 9 denarów Królowa Kielichów 8 kielichówTo,ze powoli zaczyna sie stabilizować mój stan emocjonalny chociaż pewne rzeczy nadal bolą.. 4. Jak świat wpływa na mnie 5 mieczy Kapłanka Kapłan Mimo tego,ze zewnetrznie wyglada,że wygrałam..mam poczucie przegranej..pyrrusowe zwyciestwo..to skrywam głeboko w sobie..Kapłan moze symbolizować,że zamknełam się troche w domu jak również to ,że potrafie wysłuchać drugiego człowieka.. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9 kielichów 2 buław 5 denarówno tutaj dziwna skrajność..z radości po pustkę..moze mam pokazać,że trzeba cieszyc sie z rzeczy których nie dostrzegają..nie wiem? 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 3 mieczy 6 denarów 3 buławChyba postanowię zawalczyć o siebie i zaczne poszukiwać nowego lądu dla siebie.. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Słońce As buław 6 mieczyze czasem nagła decyzja i impuls może okazać się czymś dobrym i otworzyć przed nami nową drogę choć tak sie przed nia bronilismy ze strachu.. Jak sądzicie..? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Wklejam interpretacje Panna_Marta z działu wzajemna pomoc:) 1.Co trzeba odpuścić 5 kielichów Wisielec 8 buław-> śmierć XIII porzuć smutek, wyjdź z cienie, weź życie w swoje ręce i zacznij żyć aktywnie widać,że przechodzisz transformację czas wyciągnąć wnioski i zacząć od nowa. 2. Co trzymać jak najbliżej - 2 denarów Rycerz Buław 3 denarów-> kochankowie VI są jakieś dwie ważne sprawy w Twoim życiu. Odnajdź je i zacznij wdrażać je aktywnie być może się uda:) 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 9 denarów Królowa Kielichów 8 kielichów-> kapłan V zaczął się w Twoim życiu okres stabilizacji, dobrego samopoczucia, stałaś się trochę śmielsza i serdeczna, choć ciągle szukasz tego szczęścia,bo gdzieś tam w głębi siebie bijesz sie z myślami. To dla Ciebie duże wyzwanie ale i jednocześnie olbrzymie doświadczenie 4. Jak świat wpływa na mnie 5 mieczy, Kapłanka II, Kapłan V-> wisielec XII Trochę jeszcze czujesz żal do świata, jesteś spokojna i ostrożna,obserwujesz 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9 kielichów 2 buław 5 denarów-> umiarkowanie XIV pokaż im,że jesteś dobrym człowiekiem, nawiąż z kimś kontakt, porzuć nieśmiałość 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 3 mieczy, 6 denarów, 3 buław-> głupiec na początku fazy będziesz jeszcze ostrożna, będziesz czuła fałsz i kłamstwo dookoła, później ktoś może wyciągnąć do Ciebie rękę i rozpocznie się pewien nowy,ale i radosny etap w Twoim życiu 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Słońce XIX, As buław, 6 mieczy-> cesarzowa IV Musisz nabrać więcej optymizmu, otworzyć się, bo z pewnością każdego dnia będzie się lepiej działo w Twoim życiu, widać nawiązanie kontaktu, jakąś relacje towarzyską lub spotkanie, porzucisz czarne myśli i nabierzesz więcej pewności siebie Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 1.Co trzeba odpuścić 5 kielichów Wisielec 8 buław->Śmierć/cesarz; HB - Cesarzowa odpuścić żal jaki nosisz w sercu,uwolnić go i pozwolić mu odejść...wyobraź sobie drzwi otwarte w okolicy serca i dowolnie nazwij bólem to co z tych drzwi wyjdzie na zewnątrz...to da uwolnienie i doda sił (8 bulaw). 2. Co trzymać jak najbliżej - 2 denarów Rycerz Buław 3 denarów->Kochankowie; HB - Kapłan przy sobie trzymać zadowolenie własne, ale także własne emocje, ktore buzują na przemian z poczuciem zastoju, postaraj się to wypośrodkować,zrównoważyć jeśli jest możliwość. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 9 denarów Królowa Kielichów 8 kielichów->Kapłan; HB gwiazda pewność siebie, forma niezależności, a także widać, ze serce drga do kogoś z kim może być zmienne szczęście. Nabytkiem Twym jest więc Twoja pewność siebie i stanowczość w jakiejś relacji. 4. Jak świat wpływa na mnie 5 mieczy Kapłanka Kapłan->Diabeł/Kochankowie; HB - Wisielec/Cesarzowa troszkę jesteś przezorna, ostrożna i skryta, nie zwierzasz sie każdemu tylko zaufanym osobą. Najważniejsza dla CIebie jest relacja przyjacielska oparta na zrozumieniu wzajemnych, może nawet takim bez slów 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9 kielichów 2 buław 5 denarów->Cesarz; HB - Wieża/Rydwan możesz dać innym wiele radości, uśmiechu na codzień, zwłaszcza tym, którym będzie smutno i stracą wiarę w siebie. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 3 mieczy 6 denarów 3 buław->Głupiec; HB - Wisielec/Cesarzowa troszkę smutku będzie do połowy października z jakiegos powodu, ale dzięku współpracy i kompromisowości uda się poprawić sytuacje i własny nastrój, który będzie zupelnie inny na przelomie października )) Szykuje się jakaś nowa szansa,odnowienie relacji albo dogadanie się wzajemnie. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Słońce As buław 6 mieczy->cesarz; HB - Cesarz kierować sie własnym wnętrzem i sercem, podążać za jego podszeptami, nawet jeśli czasem nie jest latwo ) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Daff relacje i szczęscie zawsze jest zmienne:)...Tak noszę żal i smutek do pewnych sytuacji,ale muszę kurcze ruszyc z miejsca i zmieniać pewne rzeczy które były toksyczne.. nie wiem co przyniosą nowe dni.. Jedno wiem,ze teraz mój organizm odreagowywuje chorobe która zaniedbałam po pobycie w szpitalu rok temu..nie wylezałam,przepracowałam i mam za swoje.. ale otwieraja sie przede mna rózne możliwości zawodowe i musze sie w końcu zdecydować który kierunek obrać,z kim współpracować..troche pogubiona jestem.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Daff relacje i szczęscie zawsze jest zmienne:)...Tak noszę żal i smutek do pewnych sytuacji,ale muszę kurcze ruszyc z miejsca i zmieniać pewne rzeczy które były toksyczne.. nie wiem co przyniosą nowe dni..Jedno wiem,ze teraz mój organizm odreagowywuje chorobe która zaniedbałam po pobycie w szpitalu rok temu..nie wylezałam,przepracowałam i mam za swoje.. ale otwieraja sie przede mna rózne możliwości zawodowe i musze sie w końcu zdecydować który kierunek obrać,z kim współpracować..troche pogubiona jestem.. dbaj o swoje zdrowie bo w tej chwili wydaje się być najwazniejsze, na sprawy zawodowe zawsze można karcioszki postawić trzymaj się i zdrowiej Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Daff czasami odpuszczam karty i niech się dzieje wola Boża.. Poza tym ja ostatnio mało kiedy wyciągam sobie karty bo próbuje się doładować energetycznie.. Rozkłady czasami mącą w głowie bo człowiek potem chodzi ,widzi układ kart i sie zastanawia jak coś się wydarzy.. Emocje i uczucia zawsze były na pierwszym planie ,jeszcze teraz tym bardziej jak tak zarezykowałam..ale wszedzie mi to w rozkładach ten etap wychodził.. na razie zbieram sie z ziemi.. leże w domu,regeneruje..cos po mału robie..od ludzi tych którzy okazali sie fałszywi totalnie sie odciełam.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Daff czasami odpuszczam karty i niech się dzieje wola Boża.. Poza tym ja ostatnio mało kiedy wyciągam sobie karty bo próbuje się doładować energetycznie.. Rozkłady czasami mącą w głowie bo człowiek potem chodzi ,widzi układ kart i sie zastanawia jak coś się wydarzy..Emocje i uczucia zawsze były na pierwszym planie ,jeszcze teraz tym bardziej jak tak zarezykowałam..ale wszedzie mi to w rozkładach ten etap wychodził.. na razie zbieram sie z ziemi.. leże w domu,regeneruje..cos po mału robie..od ludzi tych którzy okazali sie fałszywi totalnie sie odciełam.. Kiedy masz mętlik w głowie nigdy nie stawiaj samej sobie kart bo tylko zrobi sie jeszcze wiekszy jak wspomniałaś . Wtedy najlepiej poprosić kogoś o wrożbę czy karty... Od ludzi którzy Cię krzywdzą nie dostaniesz szczęścia, więc pozwól im odejść z twego życia bez żalu bo szkoda Ciebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Października 2013 Maestro Napisano 5 Października 2013 1.Co trzeba odpuścić 5 kielichów Wisielec 8 buław moje skojarzenie : depresję i nadmierna ekspresje jako przeciwwagę, karty namawiają do znalezienia chwil na odpoczynek psychiczny 2. Co trzymać jak najbliżej - 2 denarów Rycerz Buław 3 denarów rób to, co lubisz, koleguj się z tymi,których cenisz, pozwól sobie na odrobinę szaleństwa, to jeszcze nikomu nie zaszkodziło 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 9 denarów Królowa Kielichów 8 kielichów widać, że zaczynasz w końcu mysleć o sobie, o swoim dobrze, stany emocjonalne, które Ciebie męczyły powoli odchodzą w niepamięć, energia się oczyszcza, aczkolwiek moga jeszcze pojawiać się momenty rozdarcia i smutku 4. Jak świat wpływa na mnie 5 mieczy Kapłanka Kapłan pewne rzeczy wywalczyłaś dzięki ciężkiej pracy, nie wszystko przychodzi łatwo, o pewne rzeczy trzeba pozabierać, a w efekcie może okazać się, że to nie do końca to,czego pragniesz,poza tym karty mówią, ze potrzebujesz cierpliwości i bratniej duszy koło Ciebie, kieruj sie intuicja i podszeptami swojego serca 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9 kielichów 2 buław 5 denarów wiesz, karty mówią tak, zajmij się soba i tylko sobą, teraz to Ty powinnaś być na świeczniku 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 3 mieczy 6 denarów 3 buław może Ciebie rozczarować współpraca z kimś, co spowoduje, że zaczniesz szukać gdzie indziej,tam gdzie pojawi się szansa na sukces 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Słońce As buław 6 mieczy pojawi sie dla Ciebie korzystny moment, zęby podjąć wyzwanie, Twoja lekcją będzie poradzenie sobie z tym i ew.reakcją otoczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi