GdzieTaIrlandia Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Poprzedni ponownie dobrze się sprawdził i robie kolejny.. rozklad na 2 msc..Tematyka -relacje z ludzmi,otoczeniem,sfera uczuciowa. Na każde z pytań karty wyciagane z całej tali dlatego mogą się pojawiac powtórki. Proszę o pomoc w interpretacje i spostrzezenia. Co ucieszy i wzbogaci: 8 kielichów, 10 buław, 9 mieczy- Czas w którym wyjdę z tego marazmu i zamartwiania sie na zapas.. 10 sugeruje wobec mnie koniec tych stanów. Co trzymac jak najblizej siebie: rycerz monet,3 buław,WISIELECPowinnam trzymac blisko siebie swoje zamierzenia tylko nie za bardzo rozumiem tego wisielca..moze trwanie własnie w nich? albo zastanowienie sie konkretnie nad ruchami? Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,WIEZA, 4 mieczy Chyba na to,ż coś co nie miało bytu czy relacji się odwróci..?jest wieza a potem 4 mieczy uzdrowienie,odbudowa...? [b]Co zmienic moge ja:Król Mieczy,MOC,Rycerz monet[/b]tego to juz kompletnie nie rozumiem..znow rycerz monet sie powtarza:) Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):3 kielichów, 6 kielichów, SAD -ktoś z przeszłości powróci,pojawi sie?? Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: 10 monet,WISIELEC,8 mieczy Zamknieta w swoim kręgu,w swoim domu..moze tez wiele obaw tkwić we mmie przez to,ze pewne rzeczy odwróciły sie i nie jestem juz tak stabilna finansowo jak byłam? Rada kart: 4 monet, 5 monet, 9 kielichów,Powinnam pomyśleć o sobie..bo na razie bida z nyndzą..wiecej sie usmiechac.. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Co ucieszy i wzbogaci: 8 kielichów, 10 buław, 9 mieczy- powinien skończyć się czas dołków emocjonalnych i przeciążenia, może też nieprzespanych nocy, jakichś koszmarów sennych albo takiego wyobrażania sobie wszystkiego w czarnych barwach... Co trzymac jak najblizej siebie: rycerz monet,3 buław,WISIELEC - umiejętność zarządzania kasą i sprzedawania nie jako swoich umiejętności. 3 buławy to dla mnie karta takiego dobrego handlowca, który jest dobrym specjalistą. POwiedziałabym, że wisielec to podkreśla - nie rezygnuj z biznesu, bo dobrze Ci idzie. Jeszcze analizuj, obserwuj, ale idź przed siebie.Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,WIEZA, 4 mieczy jakaś blokada sprawi, że przewartościujesz wszystko i będziesz potrzebowała czasu na przemyśleniaCo zmienic moge ja:Król Mieczy,MOC,Rycerz monet fajne karty:-) nic dodać nic ująć - być jak rycerz mieczy - odcinać, to co cię pozbawia mocy i łapać energię w tym co Cię nakręca, a nakręca Cię Twoja praca, ona daje Ci siłę...Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):3 kielichów, 6 kielichów, SAD jakiś kontakt z kimś z rodziny chyba, z kim dawno się nie widziałaś/słyszałaś, z bardzo bliską osobąStan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: 10 monet,WISIELEC,8 mieczy - zatrzymanie się na lękach związanych z pracą i domem...Rada kart: 4 monet, 5 monet, 9 kielichów, powinnaś pomyśleć jak nabrać siły, jak się doenergetyzować, dla mnie takie karty jakbyś była całkowicie wypruta z sił.... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Iwka bo tak jest..czuje sie jak w scenie w której postać sie topi..próbuje chwycić czego kolwiek..chwyta..juz mysli,ze sie wydostaje i okazuje się,że coś pęka,rozwala się ta lina i ponownie fale zaczynaja sprawiać,że się topie.. a zdrowotnie to masakra.. EDIT: tak sie zastanawiam nad tym co osiągne a sie nie spodziewam..Czy możliwe ze Pan z tego rozkładu sie odezwie..http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/71561-kiedy-sie-odezwie.html .. Bo karty pokazywały przełom właśnie tych dwóch miesiecy.. Jezeli chodzi o rodzine to jest bardzo skromna.Mama i brat. Edytowane 4 Października 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Jezeli chodzi o rodzine to jest bardzo skromna.Mama i brat. więc może jakieś porozumienie u Ciebie w domu? odrodzenie.... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 Iwuś dobrze ze soba zyjemy w miare.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 spojrzy ktos jeszcze? Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 jutro skrobnę, bo dziś już nie mam siły. Cytuj
panna.marta Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Co ucieszy i wzbogaci: 8 kielichów, 10 buław, 9 mieczy- > diabeł XVI- możesz wyjść z czegoś co Ci ciąży, nałóg, coś czego nie możesz opanować Co trzymac jak najblizej siebie: rycerz monet,3 buław,WISIELEC-> koło fortuny- nie wiem, ale skojarzyło mi się to,żebyś trzymała się swojej pracy albo pienieniędzy i nie korzystała z oferty, którą ktoś Ci może podsunąć Na co wplywu miec nie bede : 2 mieczy,WIEZA, 4 mieczy -> głupiec- możesz podjąć pewne złe decyzje, zbyt pochopne,ale ty po prostu tak masz Co zmienic moge ja:Król Mieczy,MOC,Rycerz monet-> diabeł XV - jeśli są jakieś kłopoty finansowe albo musisz zaciskać pasa,to zrób to Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym):3 kielichów, 6 kielichów, SAD -> kapłan V dojrzejesz do pewnych spraw, wyciągniesz wnioski, będziesz z tego zadowolona,że jak chcesz to możesz:) Rada kart: 4 monet, 5 monet, 9 kielichów-> cesarz IV chyba musisz być bardziej oszczędna i trzymać przy sobie to co masz, wtedy będzie w miarę stabilnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi