Skocz do zawartości

RTG na toksyczna osobe

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład na toksycznegi Pana przez którego pewne rzeczy wydarzyły sie w moim zyciu. Czuje złość i smutek. tak rzuciłam rozkład. karty same mówią za siebie..

1. Jego intencje wobec mnie – 3 kielichow romansu oczekiwał

2. Jego oczekiwania wobec mnie– 3 mieczy oczyszczanie przestrzeni

3. Jak mnie postrzega –10 mieczy, 6 mieczy przybita,poszła swoja droga

4. Co może mi dać – 8 mieczynic prócz toksyki

5. Ogólne jego nastawienie do mnie – 10 monet, Królowa Buławhm karty nie sa złe..

6. Co ukrywa? – 2 buławze jest ktos inny,albo ze mysli?

7. Czego ja oczekuję – PUSTELNIKzamknełam sie w sobie..

8. Co mogę dać z siebie –.SLONCEradość

9. Obraz relacji w chwili obecnej – 4 mieczyoddalenie,izolacja.

10. Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 7 mieczy, rycerz mieczy, 3 buławBędzie próbował chyba wywołać jakiś kontakt przez chaos czy wzbudzić we mnie nerwy aby o sobie przypomniec..???

11. W jakim kierunku zmierza relacja 3 msc– 7 buław, KOLO, Rycerz denarówwłaśnie w jakim.. 7 traktuuje jako obrone swojego stanowiska,ale tych dwóch innych kart nie rozumiem.

Napisano

1. Jego intencje wobec mnie – 3 kielichow - tak tu ewidentnie widać że Pan to rozrywkowy człowiek i nie obce mu romanse...

2. Jego oczekiwania wobec mnie– 3 mieczy -hmm chyba żadnych oczekiwan.. jakby nie chcial zeby ktos serce łamał..

3. Jak mnie postrzega –10 mieczy, 6 mieczy - że zawaliło się wszystko , że oczekiwałaś czegoś innego i się mocno rozczarowałaś.. poszłaś tak jak napisałaś w swoją strone..

4. Co może mi dać – 8 mieczy - nic .. blokada totalna..

5. Ogólne jego nastawienie do mnie – 10 monet, Królowa Buław - on widzi ze ty rodzinna jestes i kobieta energiczna widzi ze dobra bys byla kandydatka na np partnerke..

6. Co ukrywa? – 2 buław... być może ma na oku jeszcze kogoś i na razie obserwuje co dalej ...

7. Czego ja oczekuję – PUSTELNIK - odsunęłaś się i w sobie wszystko starasz się poukładac..

8. Co mogę dać z siebie –.SLONCE - pokazać że nie taki świat mroczny jak jego malują.. korzystać i cieszyć się zyciem..

9. Obraz relacji w chwili obecnej – 4 mieczy- relacja została uśpiona i nic sie nie dzieje...

10. Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 7 mieczy, rycerz mieczy, 3buław - hmm ja nie wiem ale po tych kartach odniosłam wrazenie ze Pan sie boi boi sie relacji takich na serio jakby juz zostal oszukany w przeszlosci i zraniony ma obawy przed wejsciem w cos głębszego , poważnego.. 3 bulaw jak kij.. ma 2 konce..różnie to bywa

11. W jakim kierunku zmierza relacja 3 msc– 7 buław, KOLO, Rycerz denarówwłaśnie w jakim.. nie wiem chyba tu los zadecyduje 7 bulaw to dla mnie walka taka wewnatrz w sobie i na zewnatrz rycek denarow stoi w miejscu i niec nie dziala kolo tu chyba zadecyduje czyli los co dalej..

Napisano

Nie. Każde z nas ma swoje rodziny. Pan twierdził ze to ja go raniłam i złamałam serce a było odwrotnie,moze stad ta 3 mieczy.

Napisano (edytowane)

Hmm mozliwe.. mozna zapytac co ta 3 mieczy mówi dokladnie np dokładając kartę?

Ale ogólnie widać że na obecną chwilę się powaliło wsio... a ta królowa buław mogła mówić o kochance czyli Tobie .. nie wiedziałam że oboje jesteście w związku..

Edytowane przez bakea
Napisano

A sama kładłaś karty? Może powinnaś poprosić kogoś o położenie kart? .. moze tu emocje Twoje w tej relacji wyszły stad takie karty?

• Maestro
Napisano

1. Jego intencje wobec mnie – 3 kielichów szukał odskoczni od codzieności

2. Jego oczekiwania wobec mnie– 3 mieczy jakby świadomie chciał zadac Ci cios

3. Jak mnie postrzega –10 mieczy, 6 mieczy jesteś już dla niego przeszłością

4. Co może mi dać – 8 mieczy kompletnie nic

5. Ogólne jego nastawienie do mnie – 10 monet, Królowa Buław mężatka, ze skłonnością do romansów

6. Co ukrywa? – 2 buław ma kogoś na oku

7. Czego ja oczekuję – PUSTELNIK oddalenia

8. Co mogę dać z siebie –.SLONCE możesz zająć się sobą, pokazac, ze masz go gdzieś

9. Obraz relacji w chwili obecnej – 4 mieczy izolacja

10. Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 7 mieczy, rycerz mieczy, 3 buław będzie kombinowac coś, jakby szukał możliwosci odegrania się

11. W jakim kierunku zmierza relacja 3 msc– 7 buław, KOLO, Rycerz denarów uważaj, zebyście się przypadkowo w nowej pracy nie spotkali

Napisano (edytowane)
1. Jego intencje wobec mnie – 3 kielichow - tak tu ewidentnie widać że Pan to rozrywkowy człowiek i nie obce mu romanse...

2. Jego oczekiwania wobec mnie– 3 mieczy -hmm chyba żadnych oczekiwan.. jakby nie chcial zeby ktos serce łamał..

3. Jak mnie postrzega –10 mieczy, 6 mieczy - że zawaliło się wszystko , że oczekiwałaś czegoś innego i się mocno rozczarowałaś.. poszłaś tak jak napisałaś w swoją strone..

4. Co może mi dać – 8 mieczy - nic .. blokada totalna..

5. Ogólne jego nastawienie do mnie – 10 monet, Królowa Buław - on widzi ze ty rodzinna jestes i kobieta energiczna widzi ze dobra bys byla kandydatka na np partnerke..

6. Co ukrywa? – 2 buław... być może ma na oku jeszcze kogoś i na razie obserwuje co dalej ...

7. Czego ja oczekuję – PUSTELNIK - odsunęłaś się i w sobie wszystko starasz się poukładac..

8. Co mogę dać z siebie –.SLONCE - pokazać że nie taki świat mroczny jak jego malują.. korzystać i cieszyć się zyciem..

9. Obraz relacji w chwili obecnej – 4 mieczy- relacja została uśpiona i nic sie nie dzieje...

10. Jego działania w moją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 7 mieczy, rycerz mieczy, 3buław - hmm ja nie wiem ale po tych kartach odniosłam wrazenie ze Pan sie boi boi sie relacji takich na serio jakby juz zostal oszukany w przeszlosci i zraniony ma obawy przed wejsciem w cos głębszego , poważnego.. 3 bulaw jak kij.. ma 2 konce..różnie to bywa

11. W jakim kierunku zmierza relacja 3 msc– 7 buław, KOLO, Rycerz denarówwłaśnie w jakim.. nie wiem chyba tu los zadecyduje 7 bulaw to dla mnie walka taka wewnatrz w sobie i na zewnatrz rycek denarow stoi w miejscu i niec nie dziala kolo tu chyba zadecyduje czyli los co dalej..

Witaj,

1 karta: 3 kielichow, mysle ze on na obecna chwile nie ma zadnych powaznych intencji, 3 kielichow, to tylko zacheta na milo spedzony czas, zabawe, towarzystwo, mile pogaduszki.

2 karta: jego oczekiwania wobec ciebie? 3 mieczy, on jakby czuje sie zraniony? bo na karcie mamy serce przebite mieczami, moze cos mu powiedzialas, ze to ugodzilo w jego dumę. Ale ewidentnie jest rozczarowanie duze oraz on nic od ciebie nie oczekuje teraz.

3 karta: jak cie postrzega? ze np: albo to zakonczylas (10 mieczy) i sieodsunelas (6 mieczy) albo ze miedzy wami cos sie skonczylo, badz juz jest w fazie konczenia. Moze tez cie odbierac jako osobe, ktora sie poddala (na karcie 10 mieczy) mamy martwego czlowieka, i ktora chce porzucic teren i wyplynac na nowy 6 mieczy. Oraz jako osobe, ktora los doswiadczyl (10 mieczy).

4 karta: 8 mieczy, co ci mowe dac? on ci nic nie moze dac, nic dobrego, wrecz na odwrot, tylko bardziej poczucie, ze ty sie czujesz w jakis sposob uwiązana, zakleszczona od tej relacji, badz czulas sie tak wczesniej. Na karcie mamy kobiete uwiazana, ktora nie widzi wyjscia w sytuacji. To tez karta wewnetrznych blokad.

5 karta: jego nastawienie do ciebie? 10 monet i krolowa palek - raczej krolowa palek to nie w archetypie: zona, matka, ale bardziej kochanka, bardziej kolezanka, z ktora mozna spedzic czas. W archetypie krolwoa kielichow: to matka, zona. A on cie widzi kako piekna, seksowna oraz dumna kobiete (krolowa palek), ktora np: lubi zwracac uwage na sobie.

6 karta: co ukrywa? 2 palek - ukrywa to, ze jest ktos inny, oraz ze np: cos go paralizuje w relacji z toba? bo tokarat takze mowiaca o tym, ze czlowiek na karcie jest bierny, nie moze wykonac ruchu,bo cos go paralizuje.

7 karta: czego ty oczekujes? eremita, tak moglas sie odsunac, badz masz taki plan sie odsunac od niego, i isc swoja wlasna droga, bo to cie juz meczy, relacja z nim.

8 karta: co mozesz dac z siebie? slonce - radosc, usmiech albo pewnosc siebie.

9 karta: chwila obecna w waszej relacji 4 mieczy? zawieszenie relacji,albo poczucie zmeczenia ta relacja, ze relacja jest wrecz chora, na karcie mamy chorego czlowieka. Takze jest dystans, zatrzymanie, nic sie nie dzieje, biernosc.

10 karta, jego dzialania dalej? i karta 7 mieczy zaniepokoila mnie bo to zla karta, to karta zwodzenia, albo oszustwa, albo nieuczciwosci, albo proby unikniecia konfrontacji, unikania cie, badz ty jego. Napewno on nie bedze mial zadnych szczerych intensji,albo bedzie cie unikal, bedzie probowal sie odsunac. Ogolnie cos bedze nieszczerego, niepewnego w waszej relacji, matactwa, itd.

11 karta: w jakim kierunku zmierza to? 7 palek - ja mysle ze donikąd, nic z tego narazie nie bedzie powaznego, zaden powanzy zwiazek. A 7 palek to karta klotni, napiecia, zazdrosci, itp. bedziesz ty albo on bil sie z myslami.

Rada: zakonczyc relacje, bo to wyglada kiepsko.

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Tarocistka_doradca
Napisano

Dziekuje, Relacja zakonczona. Łaczyła nas tez praca z której odeszłam. Chyba każde z nas czuje sie zranione. Po dwóch latach relacji czuje w sobie wielka złość i żal. Ja nie chce z nim rozmawiać. Jedyne co mi zostało to odebrać swoja wypłate i tutaj sie boje ze bedzie próbowal jakos sie odegrać i mnie oszukać. zobaczymy.

Napisano
Dziekuje, Relacja zakonczona. Łaczyła nas tez praca z której odeszłam. Chyba każde z nas czuje sie zranione. Po dwóch latach relacji czuje w sobie wielka złość i żal. Ja nie chce z nim rozmawiać. Jedyne co mi zostało to odebrać swoja wypłate i tutaj sie boje ze bedzie próbowal jakos sie odegrać i mnie oszukać. zobaczymy.

Moze to i lepiej, ze sie skonczylo, jesli to byla toksyczna relacja. Pozdrawiam serdecznie.

• Moderator
Napisano

To mi wygląda tak jakby pan się chciał trochę odgryźć na Tobie. Tyś mu nie dała kiedyś kosza, ale mu nie nadepnęłaś na ego?

Bo szczerych intencji to on nie ma, jesteś alternatywą, która w dodatku jest przegrana, a ma służyć jedynie jakiemuś dowartościowaniu się tego pana, podbudowania własnego poczucia wartości w sensie potwierdzenia własnej męskości, przy czym pan jest dość przebiegły i wziął na przeczekanie, a na boku realizuje się z innymi,

sądzę, że do niczego między wami nie dojdzie, chociaż pan będzie kręcił i nęcił żeby coś ugrać...

Napisano

Arbo.. tak ,odrzucałam go wiele razy.. nasze relacje sie rozeszły tak jak wczesniej mówiłam. bardziej robilam rozklad pod kątem tego czy cos knuje zeby sie zemscic..a nie tego czy bedziemy razem..