Skocz do zawartości

czy dam rade?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Na prosbę szefowej w listopadzie przez kilka dni muszę popracować za koleżanki, które wyjeżdzają w delegację (zastąpić je w ich obowiązkach) zgodziłam się, ale jak sobię poradzę?bo to jest dla mnie nowość. Weryfikacja za jakiś miesiąc.

papież V, 3 denarów, 8 pucharów-> umiarkowanie XIV

Widać,że będę potrzebowała solidnej nauki i szkolenia może nawet trochę specjalistycznego, trochę będę zmartwiona,że nie dam rady, ale po umiarkowaniu widać,że będzie dobrze.

Czy szefowa będzie zadowolona z mojej pracy?

9 denarów, rycerz mieczy, as pucharów dołożone diabeł XV-> moc VIII

będzie zadowolona, doceni moją odwagę i zaangażowanie tylko zastanawiam się co może oznaczać as pucharów z diabłem?może będzie mnie potem bardzo intensywnie angażowała w inne rzeczy?

Edytowane przez panna.marta
Napisano

zgodziłam się, ale jak sobię poradzę?

patrząc po sumie to sobie poradzisz, ale chyba nie będziesz sama z siebie zadowolona...

9 denarów, rycerz mieczy, as pucharów dołożone diabeł XV-> moc VIII - będzie zadowolona, a as pucharów i diabeł to takie zbyt emocjonalne podejście do tematu.... brak dystansu...

Napisano

Będziesz miała dokładane jakieś rzeczy których wczesniej nie robiłas i nie miałas o nich pojęcia. Czasami może być przez to jakiś harmider a szefowa pokazywać kto tu rządzi,ale ogólnie sobie poradzisz i bedzie git.

Napisano

ostatnio w ogóle jakoś tak cicho sie zrobiło..z dwa lata temu jak sie post pojawił to po 10 minutach było z 8 odpowiedzi:)

Napisano
ostatnio w ogóle jakoś tak cicho sie zrobiło..z dwa lata temu jak sie post pojawił to po 10 minutach było z 8 odpowiedzi:)

Tak było?

Ja tu stosunkowo nowa. Mam ochte czasem poniterpretować wszytskie jak leca, jeśli czuję. Ale czasu brak. Z drugiej strony jak ma klepac trzy po trzy, to czasem odpuszczam.

Panno.Marto:

ja czuję to tak:

poradzisz sobie, ale po tym czasie bedziesz sie cieszyła, ze to juz koniec. Odetchniesz trochę

Doceni na pewno Twoje zaangażowanie, powie cos miłego, coś zrobi. Po czym moze sie zreflektować i cos głupiego powiedzięc, zrobić. Troche Cie to może wkurzy, ale znasz ją. I tak wyjdziesz cało z sytuacji :) Myśle, ze to zastepstw zaowocuje w przyszłości korzystnie dla Ciebe.

Napisano (edytowane)
Na prosbę szefowej w listopadzie przez kilka dni muszę popracować za koleżanki, które wyjeżdzają w delegację (zastąpić je w ich obowiązkach) zgodziłam się, ale jak sobię poradzę?bo to jest dla mnie nowość. Weryfikacja za jakiś miesiąc.

Poradzisz Martucha poradzisz.

Papież i 3 Denary mówią, że będziesz dobrze postępowała i zgodnie z wytycznymi przełożonej/przełożonego. Także poradzisz. Nierozumiem co mają znaczyć te 8 Pucharów.

9 denarów spokojnie oznacza tu dobrego pracownika, eee... pracownicę w tym wypadku. I w ogóle wartościowego dla szefa/szefowej. Zauważy że wykonujesz swoją robotę z chęcią (As Pucharów). Momentami może Cię widzieć jak jakąś narwaną na tle pracy (Rycerz Mieczy). Może i nawet jako nadgorliwą (Diabeł)? Tak jakby Cię pochłonęła ta praca całkowicie.

Edytowane przez x-latek
Napisano
poradzisz sobie, ale po tym czasie bedziesz sie cieszyła, ze to juz koniec. Odetchniesz trochę

Aha, znaczy się zrobi swoje i odejdzie stamtąd, do swoich właściwych obowiązków. Bo to jest tylko zastępstwo. Chyba o tym mówi te 8 Puch

Napisano

8 pucharów może mowic że to praca na jakiś czas, ale tez może zwiastować że będziesz miała tego zastępstwa dość, ale poradzisz sobie

Napisano

Spojrzałem jeszcze raz do tego tematu. A czy te 8 Pucharów z pierwszego rozkładu może znaczyć to że przedwcześnie odejdziesz z tego zastępstwa z jakiegoś tam powodu? Mimo Twej dobrej roboty.

Napisano

hmmm, raczej nie mogę zrezygnować już, bo już wszystko jest w przygotowaniach. To na bank są moje obawy i panika :) zastępstwo będzie króciutkie zaledwie 3 dni, bo dwa to będzie święto.