panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Na prosbę szefowej w listopadzie przez kilka dni muszę popracować za koleżanki, które wyjeżdzają w delegację (zastąpić je w ich obowiązkach) zgodziłam się, ale jak sobię poradzę?bo to jest dla mnie nowość. Weryfikacja za jakiś miesiąc. papież V, 3 denarów, 8 pucharów-> umiarkowanie XIV Widać,że będę potrzebowała solidnej nauki i szkolenia może nawet trochę specjalistycznego, trochę będę zmartwiona,że nie dam rady, ale po umiarkowaniu widać,że będzie dobrze. Czy szefowa będzie zadowolona z mojej pracy? 9 denarów, rycerz mieczy, as pucharów dołożone diabeł XV-> moc VIII będzie zadowolona, doceni moją odwagę i zaangażowanie tylko zastanawiam się co może oznaczać as pucharów z diabłem?może będzie mnie potem bardzo intensywnie angażowała w inne rzeczy? Edytowane 4 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 zgodziłam się, ale jak sobię poradzę? papież V, 3 denarów, 8 pucharów-> umiarkowanie XIV patrząc po sumie to sobie poradzisz, ale chyba nie będziesz sama z siebie zadowolona... Czy szefowa będzie zadowolona z mojej pracy? 9 denarów, rycerz mieczy, as pucharów dołożone diabeł XV-> moc VIII - będzie zadowolona, a as pucharów i diabeł to takie zbyt emocjonalne podejście do tematu.... brak dystansu... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Będziesz miała dokładane jakieś rzeczy których wczesniej nie robiłas i nie miałas o nich pojęcia. Czasami może być przez to jakiś harmider a szefowa pokazywać kto tu rządzi,ale ogólnie sobie poradzisz i bedzie git. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 poradzisz sobie nie daj się wykorzystywać w pracy! Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 może ktoś jeszcze chce zerknąć? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 ostatnio w ogóle jakoś tak cicho sie zrobiło..z dwa lata temu jak sie post pojawił to po 10 minutach było z 8 odpowiedzi:) Cytuj
emilr Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 ostatnio w ogóle jakoś tak cicho sie zrobiło..z dwa lata temu jak sie post pojawił to po 10 minutach było z 8 odpowiedzi:) Tak było? Ja tu stosunkowo nowa. Mam ochte czasem poniterpretować wszytskie jak leca, jeśli czuję. Ale czasu brak. Z drugiej strony jak ma klepac trzy po trzy, to czasem odpuszczam. Panno.Marto: ja czuję to tak: papież V, 3 denarów, 8 pucharów-> umiarkowanie XIV poradzisz sobie, ale po tym czasie bedziesz sie cieszyła, ze to juz koniec. Odetchniesz trochę Czy szefowa będzie zadowolona z mojej pracy? 9 denarów, rycerz mieczy, as pucharów dołożone diabeł XV-> moc VIII Doceni na pewno Twoje zaangażowanie, powie cos miłego, coś zrobi. Po czym moze sie zreflektować i cos głupiego powiedzięc, zrobić. Troche Cie to może wkurzy, ale znasz ją. I tak wyjdziesz cało z sytuacji Myśle, ze to zastepstw zaowocuje w przyszłości korzystnie dla Ciebe. Cytuj
x-latek Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Na prosbę szefowej w listopadzie przez kilka dni muszę popracować za koleżanki, które wyjeżdzają w delegację (zastąpić je w ich obowiązkach) zgodziłam się, ale jak sobię poradzę?bo to jest dla mnie nowość. Weryfikacja za jakiś miesiąc. papież V, 3 denarów, 8 pucharów-> umiarkowanie XIV Poradzisz Martucha poradzisz. Papież i 3 Denary mówią, że będziesz dobrze postępowała i zgodnie z wytycznymi przełożonej/przełożonego. Także poradzisz. Nierozumiem co mają znaczyć te 8 Pucharów. Czy szefowa będzie zadowolona z mojej pracy? 9 denarów, rycerz mieczy, as pucharów dołożone diabeł XV-> moc VIII 9 denarów spokojnie oznacza tu dobrego pracownika, eee... pracownicę w tym wypadku. I w ogóle wartościowego dla szefa/szefowej. Zauważy że wykonujesz swoją robotę z chęcią (As Pucharów). Momentami może Cię widzieć jak jakąś narwaną na tle pracy (Rycerz Mieczy). Może i nawet jako nadgorliwą (Diabeł)? Tak jakby Cię pochłonęła ta praca całkowicie. Edytowane 4 Października 2013 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 Iza, ale mi rozkręciłaś temat Dziękuję Wam bardzo Cytuj
x-latek Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 poradzisz sobie, ale po tym czasie bedziesz sie cieszyła, ze to juz koniec. Odetchniesz trochę Aha, znaczy się zrobi swoje i odejdzie stamtąd, do swoich właściwych obowiązków. Bo to jest tylko zastępstwo. Chyba o tym mówi te 8 Puch Cytuj
bridaa Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 8 pucharów może mowic że to praca na jakiś czas, ale tez może zwiastować że będziesz miała tego zastępstwa dość, ale poradzisz sobie Cytuj
x-latek Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Spojrzałem jeszcze raz do tego tematu. A czy te 8 Pucharów z pierwszego rozkładu może znaczyć to że przedwcześnie odejdziesz z tego zastępstwa z jakiegoś tam powodu? Mimo Twej dobrej roboty. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 hmmm, raczej nie mogę zrezygnować już, bo już wszystko jest w przygotowaniach. To na bank są moje obawy i panika zastępstwo będzie króciutkie zaledwie 3 dni, bo dwa to będzie święto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi