Gość Linkinia Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Zobaczcie, proszę... Ja przez weekend pozaglądam do waszych tematów, bo zaniedbałam się mocno w interpretowaniu Jestem w świeżutkim związku; studentka, nie pracuję. 1. Co trzeba odpuścić – 6 denarów Mam nie starać się i nie dawać z siebie więcej, niż druga osoba. Nie być za nadto troskliwa czy pomocna. 2. Co trzymać jak najbliżej – as mieczy, 5 buław Obiektywną ocenę wydarzeń, wymieniać swoje poglądy, nie dać się ‘’urobić’’, zacięcie i swoje postanowienia. Mam także być kreatywna, silna, zdecydowana. 3. Co jest teraz największym nabytkiem – giermek mieczy Mój mężczyzna… 4. Jak świat wpływa na mnie – 9 denarów Bardzo pozytywnie. Czuję się bardzo kobieco, jestem zadowolona, mam dobre relacje z bliskimi mi osobami. Otoczenie sprawia, że okazuje emocje i to, co gdzieś tam chowałam przed innymi 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 kielichów, 2 mieczy Ciepło, czułość, mają czuć się ważni i potrzebni w moim życiu. Mam dbać o faceta i o przyjaciółki, nie zaniedbywać żadnej ze stron. 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca – 7 buław, Głupiec, Rycerz kielichów, Kochankowie --> H.B. Siła Chyba zacznę bardziej się starać, bardziej dążyć do tego, żeby moja relacja związkowa była ciekawa, bardziej spontaniczna. Ewentualnie widać jakiegoś innego pana na horyzoncie… 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów – Umiarkowanie Mam żyć tak, żeby być w zgodzie z sobą i z bliskimi mi osobami. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2013 Maestro Napisano 4 Października 2013 1. Co trzeba odpuścić – 6 denarów Nie dawaj z siebie za dużo, kobieta jest ciekawsza, gdy otoczy się nutka tajemnicy i niedostępności 2. Co trzymać jak najbliżej – as mieczy, 5 buław bądź szczera w tym co robisz, pozwól o siebie zawalczyć, walcz tez o swoje 3. Co jest teraz największym nabytkiem – giermek mieczy rozmowy, dociekliwość, kontakty, nauka 4. Jak świat wpływa na mnie – 9 denarów jesteś zadowolona ogólnie 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 kielichów, 2 mieczy bądź ciepła i miła dla ludzi, serdeczna i czuła, ale i chłodna jeśli sytuacja tego wymaga 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca – 7 buław, Głupiec, Rycerz kielichów, Kochankowie --> H.B. Siła rozwój relacji z mężczyzną, zblizanie się do siebie, zarówno na niwie intelektualnej, jak i na polu fizycznym 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów – Umiarkowanie wypracuj w sobie harmonię, naucz się kompromisów Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 1. Co trzeba odpuścić – 6 denarów Nie dawaj z siebie zbyt dużo lub po prostu daj tyle ile uważasz za słuszne 2. Co trzymać jak najbliżej – as mieczy, 5 buław trzymaj nerwy na wodzy i myśl racjonalnie, nie emocjonalnie 3. Co jest teraz największym nabytkiem – giermek mieczy może to być mężczyna, jeśli jest blondynem o niebieskich oczach lub zodiakalnym bykiem, jeśli nie to Twoja wiedza/inteligencja i zdolność racjonalnego myślenia 4. Jak świat wpływa na mnie – 9 denarów pozytywnie, powinnaś być zadowolona 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 kielichów, 2 mieczy-> głupiec tym którzy są dobrzy optymizm, ciepło, radość oraz tym którzy mniej na to zasługują trochę chłodu 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca – 7 buław, Głupiec, Rycerz kielichów, Kochankowie --> H.B. Siła rzeczywiście jakieś starania o to by zwiazek zaczął się bardzo dobrze, optymistycznie, pokażesz się jako piękna aktywna kobieta 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów – Umiarkowanie Zachowach spokój i równowagę w tym co robisz Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 WERYFIKACJA Dziękuję, świetnie poszło 1. Co trzeba odpuścić – 6 denarów Mam nie starać się i nie dawać z siebie więcej, niż druga osoba. Nie być za nadto troskliwa czy pomocna. 2. Co trzymać jak najbliżej – as mieczy, 5 buław Obiektywną ocenę wydarzeń, wymieniać swoje poglądy, nie dać się ‘’urobić’’, zacięcie i swoje postanowienia. Mam także być kreatywna, silna, zdecydowana. 3. Co jest teraz największym nabytkiem – giermek mieczy Mój mężczyzna… 4. Jak świat wpływa na mnie – 9 denarów Bardzo pozytywnie. Czuję się bardzo kobieco, jestem zadowolona, mam dobre relacje z bliskimi mi osobami. Otoczenie sprawia, że okazuje emocje i to, co gdzieś tam chowałam przed innymi 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 kielichów, 2 mieczy Ciepło, czułość, mają czuć się ważni i potrzebni w moim życiu. Mam dbać o faceta i o przyjaciółki, nie zaniedbywać żadnej ze stron. 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca – 7 buław, Głupiec, Rycerz kielichów, Kochankowie --> H.B. Siła Chyba zacznę bardziej się starać, bardziej dążyć do tego, żeby moja relacja związkowa była ciekawa, bardziej spontaniczna. Ewentualnie widać jakiegoś innego pana na horyzoncie… 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów – Umiarkowanie Mam żyć tak, żeby być w zgodzie z sobą i z bliskimi mi osobami. 1. Co trzeba odpuścić – 6 denarówNie dawaj z siebie za dużo, kobieta jest ciekawsza, gdy otoczy się nutka tajemnicy i niedostępności 2. Co trzymać jak najbliżej – as mieczy, 5 buław bądź szczera w tym co robisz, pozwól o siebie zawalczyć, walcz tez o swoje 3. Co jest teraz największym nabytkiem – giermek mieczy rozmowy, dociekliwość, kontakty, nauka 4. Jak świat wpływa na mnie – 9 denarów jesteś zadowolona ogólnie 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 kielichów, 2 mieczy bądź ciepła i miła dla ludzi, serdeczna i czuła, ale i chłodna jeśli sytuacja tego wymaga 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca – 7 buław, Głupiec, Rycerz kielichów, Kochankowie --> H.B. Siła rozwój relacji z mężczyzną, zblizanie się do siebie, zarówno na niwie intelektualnej, jak i na polu fizycznym 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów – Umiarkowanie wypracuj w sobie harmonię, naucz się kompromisów 1. Co trzeba odpuścić – 6 denarówNie dawaj z siebie zbyt dużo lub po prostu daj tyle ile uważasz za słuszne 2. Co trzymać jak najbliżej – as mieczy, 5 buław trzymaj nerwy na wodzy i myśl racjonalnie, nie emocjonalnie 3. Co jest teraz największym nabytkiem – giermek mieczy może to być mężczyna, jeśli jest blondynem o niebieskich oczach lub zodiakalnym bykiem, jeśli nie to Twoja wiedza/inteligencja i zdolność racjonalnego myślenia 4. Jak świat wpływa na mnie – 9 denarów pozytywnie, powinnaś być zadowolona 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 kielichów, 2 mieczy-> głupiec tym którzy są dobrzy optymizm, ciepło, radość oraz tym którzy mniej na to zasługują trochę chłodu 6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca – 7 buław, Głupiec, Rycerz kielichów, Kochankowie --> H.B. Siła rzeczywiście jakieś starania o to by zwiazek zaczął się bardzo dobrze, optymistycznie, pokażesz się jako piękna aktywna kobieta 7. Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów – Umiarkowanie Zachowach spokój i równowagę w tym co robisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi