Skocz do zawartości

Będziemy razem ze sobą?

Cicha23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prowadzę zeszyt w którym zapisuję każda swoją wróżbę. Przed chwilą znalazłam wróżbę którą stawiałam już jakiś czas temu, ale zapomniałam zinterpretować.

Karty mnie zdziwiły, rozkład jak dobrze pamiętam brałam tu z forum.

Rozkład: Czy on będzie moim docelowym partnerem na życie?

1.karta: czy on będzie moim docelowym partnerem na życie?

2 karta: czy pojawi się ktoś inny w moim życiu?

3 karta: czy będę w ogólnym życiowym bilansie szczęśliwa w miłości?

Kładłam pytanie na chłopaka, czyli jak w pierwszym czy ja bd jego partnerka docelową itd.

1. As pucharów, Giermek buław, Kapłan V >> Suma SĄD XX

2. 5 pucharów, Kapłanka II, Królowa Pucharów, >> Suma RYDWAN VII

3. 9 pucharów, Król Pucharów, 4 miecze, >> Suma WISIELEC XII

1. Ja tu widzę że będę, czeka nas ślub kościelny, giermek buław czyli on, jego podejście spontaniczne do ślubu, impulsywne.

2. No i dla tych kart postanowiłam założyć ten wątek... Pojawi się ktoś u niego w życiu Królowa pucharów. Rozstanie się ze mną? Rozwiedziemy się? 5 pucharów przecież to koniec związku. Ciekawe czy to się zdarzy po czy przed ślubem ;p Być może to smutek po moim odejściu i przyjście nowej, Rydwan to nowa miłość. A co z kapłanką? Kapłanka to tajemnica przed kochanką?

3. 9 pucharów, to samotność emocjonalna, szczęście nie do końca spełnione. król pucharów to on opiekuńczy, życzliwy wyrozumiały. 4 mieczy w miłości, będzie potrzebować dużo spokoju po jakieś burzliwej konfliktowej przeszłości.

Bardzo Was proszę o pomoc. Będę niesamowicie wdzięczna.

Napisano

Kładłam pytanie na chłopaka, czyli jak w pierwszym czy ja bd jego partnerka docelową itd.

1. As pucharów, Giermek buław, Kapłan V >> Suma SĄD XX

2. 5 pucharów, Kapłanka II, Królowa Pucharów, >> Suma RYDWAN VII

3. 9 pucharów, Król Pucharów, 4 miecze, >> Suma WISIELEC XII

1. widać tu uczucie i związek, kogoś kto się o Ciebie stara, chce nawiązać kontakt albo z kim masz dobry kontakt, papież może mówić o ślubie sąd także

2. Tak,ale po dłuższym okresie poszukiwań, ktoś kto pojawi sie na wyjeździe albo w miejscu w którym pojawia się samochód

3.generalnie będziesz miała dom i rodzinę, będziesz zabezpieczona przez mężczyznę finansowo, ale może się też wydarzyć jakaś sytuacja która Was odseparuje. Niestety nie wiem na jak długo.

Napisano

1. To dopiero nowe uczucie/sytuacja/nowe emocje

2. na razie nie...

3. może tak, w każdym razie będziesz pilnować swojego skarbu.

Napisano (edytowane)

Chyba byłoby lepiej spróbować rozkładu partnerskiego jak już pytasz się o takie sprawy i tak poważnie. Gdzieś tam musi być w dziale "przykładowe rozkłady".

Edytowane przez x-latek
Napisano
Chyba byłoby lepiej spróbować rozkładu partnerskiego jak już pytasz się o takie sprawy i tak poważnie. Gdzieś tam musi być w dziale "przykładowe rozkłady".

Pytam poważnie bo chłopakiem jestem 4 i pół roku ;) Wiele nas łączy, wiele przeszliśmy bardzo złych począwszy od groźnego wypadku do innych gorszych ;) Dlatego tak z ciekawości zapytałam używjąc wyżej wymienionego rozkładu

Napisano (edytowane)

Jeśli Ci taki rozkład wystarczy to w porządku. Ja to wolałbym lepiej na taką sprawę partnerski lub celtycki.

W takich rozkładach masz spojrzenie na sprawę z różnego kąta, może też pomóc Ci w większym rozumieniu sytuacji.

Edytowane przez x-latek
Napisano

Ten idealnie do mnie przemawia ;) Bo chodziło mi właśnie o odpowiedź czy to będzie "ten docelowy"

Napisano

1. Jest opcja, ze moze byc Twoim mezem. Z podsumu wg HB masz Kochankow. Kierowac sie sercem. Moze byc piekna milosc.

2. Zakladajac, ze pytanie dotyczylo Ciebie a nie jego, nie doszukuje sie w tych kartach innej kobiety, lecz Ciebie.

Po tych kartach moge powiedziec, ze mozesz stanac przed sytuacja, gdzie ktos tam bedzie jeszcze w tle, ale... z tym panem powyzej beda laczyly Cie mocniejsze wiezy. Ogolnie z podsumu masz Rydwan. Wybierac tego, ktorego czujesz silniej jako swojego mezczyzne. Nie poddawac sie wahaniom. Dzialac zdecydowanie. Konkretnie. Podejmowac jednoznaczne decyzje.

3. Czy bedziesz szczesliwa. Wiesz, to troche takie sobie pytanie. Tu widac, ze bedziesz miala powody do szczescia, ale bedziesz potrzebowala czasu, aby je dostrzec. Czesto tak my ludziska mamy, ze niby wszystko ok, a ciagle jakies braki sie odczuwa, goni tego bialego krolika. Tu widac, ze przyjdzie moment, ze bedziesz musiala przysiasc i zrobic sobie bilans niejako "co mam? czego chce? itd."... I z podsumu masz Smierc. Tu widac totalna transformacje u Ciebie. Mozliwe, ze zaczniesz po prostu dostrzegac, ze nie, nie bedziesz szczesliwa... ze szczeliwa mozesz byc juz teraz. Nie jutro, nie pojutrze, a zwyczajnie teraz, z tym, co zycie niesie kazdego dnia. Z tym panem u boku, ze soba sama.

Napisano

SacralNirvana, serdecznie dziękuje za taka obszerną interpretacje, bardzo mądrze napisane w 3 punkcie. Będę pamiętać ;) Dziękuję wszystkim.