Gość Nayala Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Praca cesarzowa, trzy buławy, slonce ja zem bezrobotnaale chyba jakies cos sie zadzieje w tym temacie rozrywka 8 bulaw, as pucharow, giermek kielchow co mne mile zaskoczy! 6 pucharów, 8 denarów,giermek pucharów no to pewnei spotkanie w sprawie pacy na jakie sie szykuje...wiec nei wiem chyba,ze ktos jeszcze sie odezwie w jej sprawie Edytowane 5 Października 2013 przez Nayala Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Praca cesarzowa III, 3 buław, słońce XIX-> cesarzowa III rzeczywiście jest szansa, byś dostała pracę, albo ktoś się odezwie ws pracy i może to być docelowa oferta, jeśli przejdziesz pomyślnie rekrutację to może przyszły mieś będzie już jako podjęcie pracy?możliwe,że gdzieś poza miejscem zamieszkania lub z dojazdem rozrywka 8 bulaw, as pucharow, giermek kielchow -> sprawiedliwość XI będzie się dużo działo, jest szansa na poznanie kogoś nawet na bardzo fajnego życzliwego młodzieńca, który się w Tobie zauroczy Jest spotkanie 6 pucharów, 8 denarów,giermek pucharów -> wieża XVI nie wiem co ma oznacza to "jest spotkanie",ale jeśli to mają być szczegóły co do spotkania. To może to być jakaś trudna sytuacja w pracy, pan będzie pomocny i życzliwy sprawi,że poczujesz się bezpieczniej, pewniej. no to pewnei spotkanie w sprawie pacy na jakie sie szykuje...wiec nei wiem chyba,ze ktos jeszcze sie odezwie w jej sprawie Cytuj
emilr Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Praca cesarzowa, trzy buławy, slonce w temacie pracy myślę, że poczujesz wiatr w zaglach. Zrobisz dobre wrażenie. I moze jakaś rozmowa z pracodawcą lub pośrednikiem? rozrywka 8 bulaw, as pucharow, giermek kielchow Tutaj będzie sie działo. Kochliwie to widzę przy okazji rozrywki Albo alkoholowo, ale z zadowoleniem. Wytańczysz się - jeśli lubisz. Jest spotkanie 6 pucharów, 8 denarów,giermek pucharów no nie wiem, czy tu prace chodzi. Wg mnie miłe chwile z kimś kogo znasz. Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Hahah tam ma byc co mne mile zaskoczy :d:d:d: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi