Skocz do zawartości

Przyszly tydzien

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Praca

cesarzowa, trzy buławy, slonce

ja zem bezrobotnaale chyba jakies cos sie zadzieje w tym temacie

rozrywka

8 bulaw, as pucharow, giermek kielchow

co mne mile zaskoczy!

6 pucharów, 8 denarów,giermek pucharów

no to pewnei spotkanie w sprawie pacy na jakie sie szykuje...wiec nei wiem chyba,ze ktos jeszcze sie odezwie w jej sprawie

Edytowane przez Nayala
Napisano

Praca

cesarzowa III, 3 buław, słońce XIX-> cesarzowa III

rzeczywiście jest szansa, byś dostała pracę, albo ktoś się odezwie ws pracy i może to być docelowa oferta, jeśli przejdziesz pomyślnie rekrutację to może przyszły mieś będzie już jako podjęcie pracy?możliwe,że gdzieś poza miejscem zamieszkania lub z dojazdem :)

rozrywka

8 bulaw, as pucharow, giermek kielchow -> sprawiedliwość XI

będzie się dużo działo, jest szansa na poznanie kogoś nawet na bardzo fajnego życzliwego młodzieńca, który się w Tobie zauroczy :)

Jest spotkanie :)

6 pucharów, 8 denarów,giermek pucharów -> wieża XVI

nie wiem co ma oznacza to "jest spotkanie",ale jeśli to mają być szczegóły co do spotkania. To może to być jakaś trudna sytuacja w pracy, pan będzie pomocny i życzliwy sprawi,że poczujesz się bezpieczniej, pewniej.

no to pewnei spotkanie w sprawie pacy na jakie sie szykuje...wiec nei wiem chyba,ze ktos jeszcze sie odezwie w jej sprawie

Napisano

Praca

cesarzowa, trzy buławy, slonce

w temacie pracy myślę, że poczujesz wiatr w zaglach. Zrobisz dobre wrażenie. I moze jakaś rozmowa z pracodawcą lub pośrednikiem?

rozrywka

8 bulaw, as pucharow, giermek kielchow

Tutaj będzie sie działo. Kochliwie to widzę przy okazji rozrywki ;) Albo alkoholowo, ale z zadowoleniem. Wytańczysz się - jeśli lubisz.

Jest spotkanie :)

6 pucharów, 8 denarów,giermek pucharów

no nie wiem, czy tu prace chodzi. Wg mnie miłe chwile z kimś kogo znasz.