Kierowniczka Zamieszania Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Czy ktoś mógłby pomóc mi w interpretacji?? Sama nie wiem co o tym sądzić.... Pytanie brzmiało: Jak w najbliższym czasie rozwinie się sytuacja między mną a S.? 1. Świat (teraźniejszość) 2. Sprawiedliwość (Najbliższa przyszłość) 3. Papież (cele) 4. Cesarzowa (realizacja) 5. Kochankowie (rezultat). Intuicyjnie czuję, że to nastąpi dość szybko. Mam wrażenie, że obecna sytuacja (która bądź co bądź nie jest z mojej winy), przyniesie sprawiedliwy osąd. Nadchodzi czas rozrachunku. Ale jak interpretować to dalej??????? help.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2013 Maestro Napisano 4 Października 2013 Czy rozkład stawiałaś z samych AW? Kim jest S? Wg Regulaminu powinnaś podać krótki opis sytuacji i jednak przyłożyć się bardziej do interpretacji. Zapraszam do lektury: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Cytuj
Kierowniczka Zamieszania Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 Wybacz, nówka tu jestem i nie ogarniam wszytskiego... Tak rozkład stawiałam z samych Arkanów Wielkich. Sławek to mój chłopak, z którym mam niemałe kłopoty. "Wkradła" się pomiędzy nas osoba trzecia. Widzisz własnie dlatego, ze nie wiem co mam sadzic o tym co mi sie pokazało, zapytałam o interpretację. Chociaz nie powiemwygląda to trochę na to, ze tęsaciowa chyba paluszkami tu zamiesza, a my sie zejdziemy.... Pomożesz????? Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 1. Świat (teraźniejszość)- jesteście od siebie oddaleni 2. Sprawiedliwość (Najbliższa przyszłość)- będziecie sobie coś wyjaśniać 3. Papież (cele)- coś trzeba sobie przemyśleć, wyciągnąć wniosku, wynieść doświadczenia 4. Cesarzowa (realizacja)- będziesz twardo stała przy swoim zdaniu 5. Kochankowie (rezultat)-uda się,ale może zostać jakaś niepewność Cytuj
Kierowniczka Zamieszania Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 Dziękuję za pomoc!! Jak tylko sie zorientuje jak podziekować to to zrobię. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 1. Świat (teraźniejszość) -> dla mnie to bardzo optymistyczna karta, więc powiem, że źle nie jest 2. Sprawiedliwość (Najbliższa przyszłość) -> jak masz wpływ na przebieg spraw, to działaj, słuchaj się własnej intuicji 3. Papież (cele) -> chcesz być mądrzejsza(w jakiejkolwiek dziedzinie to znaczy, ale obstawiam, że chodzi o panowanie nad ludźmi, nie zrozum mnie źle, nie chodzi mi o dyktaturę ) 4. Cesarzowa (realizacja) -> pani sytuacji, wszystko pod kontrolą 5. Kochankowie (rezultat) -> ta karta ma dla mnie dwojakie znaczenie: - dokonanie wyboru - przyjemności Cytuj
werona Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 W tej chwili jest oddalenie, każde z Was żyje w swoim świecie, jedna z osób mogła się zwrócić w kierunku przyjemności, które niesie świat... Najbliższa przyszłość to czas suchych i powściągliwych relacji, wydawania sądów i rozliczania kogoś za to, co zrobił. Celem jest jak sądzę utrzymanie związku, być może nawet małżeństwa (nie znam sytuacji), a w realizację tego celu może być zaangażowana matka lub starsza kobieta. Na wyniku Kochankowie - dla mnie to karta wyboru, więc w rezultacie ktoś będzie musiał podjąć decyzję co dalej. Cytuj
Kierowniczka Zamieszania Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 (edytowane) dzięki za poswięcenie czasu panno.marto, Euterpe i werono:) Czy Cesarzowa i Kochankowie, oznaczają, że ostatecznie decyzję podejmę ja??.... Ostatecznie to dobra wróżba?.... bo sie pogubiłam.... Jestem skłonna wierzyć, ze "paluszki" wsadzi tu teściowa (Cesarzowa). Fakt chodzi mi o utrzymanie związku. Po za tym znalazłam pewien rozkład, który informuje co zdarzy sie w nadchodzacym tygodniu. Zadałam pytanie co zdarzy sie między mna a Sławkiem w tym tygodniu. I tak: Poniedziałek Mag - w moim odczuciu zostana podjęte z jego strony jakieś działania, podejmie jakis wybór. Wtorek Kochankowie - podejmie decyzję, wybuch uczuć, pewien przełom. Środa Rydwan - otrzymam wiadomość, byc może dojdzie do spotkania: zwycięstwo Czwartek Słońce - wygląda na to, że sie pogodzimy Piątek Wisielec - pewne opóźnienia, zahamowanie sytuacji Sobota Moc - pomysłów na weekend raczej nie zabraknie Niedziela Gwiazda - spokój po dość zawrotnym tygodniu. Dobrze to zinterpretowałam?? Edytowane 6 Października 2013 przez Kierowniczka Zamieszania Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Mnie karta kochanków kojarzy się dwojako, ale ostatnio pokazała mi się przy osobie, która miała dokonać wyboru. Jest za to taki fajny rozkład, ale na 15 kart. Stosuje się go do związków, gdzie występuje problem - tak pisało na pewnej stronce. Wygląda on tak: --13--------02-- --12--------03-- --11---01---04-- --10---14---05-- --09---15---06-- --08--------07-- od 8 do 13 to dotyczy osoby pytającej od 2 do 7 to dotyczy partnera 1, 14, 15 to ogólnie na związek 1 - obecna sytuacja w związku? 2,13 - ich obecna sytuacja emocjonalna? ( jak on się z tym czuje, jak ona ) 3,12 - jak partnerzy oceniają swój związek? ( jak on ocenia ten związek, jak ona ocenia ten związek ) 4,11 - jakie są ich uczucia? ( co on czuje do niej , co ona czuje do niego ) 5,10 - sfera seksualna, co im przeszkadza? (co jemu przeszkadza w seksie z nią, co jej przeszkadza w seksie z nim ) 6,9 - czego nie tolerują w tym związku, zwłaszcza u partnera? ( czego on nie toleruje u niej, czego ona nie toleruje u niego ) 7,8 - co powinni zrobić, aby ich związek był harmonijny? ( co on powinien zrobić, co ona powinna zrobić ) 14 - najbliższa przyszłość związku do czterech miesięcy? 15 - dalsza przyszłość związku do 1,5 roku? Może też komuś innemu się przyda. Nazywa się on relacja partnerska, przyszłość związku. Jak sobie wpiszecie w wyszukiwarkę, powinniście znaleźć. Jest też tam świetnie zinterpretowane kilka innych rozkładów Cytuj
Kierowniczka Zamieszania Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 Dzięki chętnie wypróbuję A czy istnieje jakis dobry rozkład w którym można by określić kiedy ta decyzja zostanie podjęta?? W moim odczuciu jednak nam się uda. Może decyzja o której informuja Kochankowie dotyczy tak naprawde mnie? Szczerze to sie waham czy jesli się spotkamy i porozmawiamy spokojnie, to czy zdecyduje sie go przyjąć z powrotem czy nie.... Czy sprawiedliwość informuje o spotkaniu i kiedy ono nastapi?? Sory za mnogość pytań ale jestem początkująca... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 **A czy istnieje jakis dobry rozkład w którym można by określić kiedy ta decyzja zostanie podjęta??** Wejdź na moje wątki. Tam mam rozkład w pytaniu o pracę na pory roku, lata, miesiące. Możne też to przełożyć na tygodnie i dni. Ja bym jednak zaczęła od pór roku, później przeszła do miesięcy sugerując się kartą, która o tym mówi. **Czy sprawiedliwość informuje o spotkaniu i kiedy ono nastapi??** Dla mnie to bardziej opis sytuacji, ale lepiej będzie, jak ktoś się jeszcze wypowie **Sory za mnogość pytań ale jestem początkująca... ** Nie masz za co przepraszać Cytuj
Kierowniczka Zamieszania Napisano 7 Października 2013 Autor Napisano 7 Października 2013 Wykonałam ten rozkład, który podesłałaś i szczerze to nie wiem co o tym sądzić :/ interpretacja mi trochę zajmie. A czy możesz rzucić okiem na ten rozkład? Zapytałam co w naszych relacjach zdarzy się w październiku? Czy dojdziemy do porozumienia? 1. Moc (odpowiedź) - zwycięstwo. Czyżbym mogła otwierać szampana??? .... 2. Kochankowie (tło, charakter wydarzenia) - znów ci kochankowie... któreś z nas będzie musiało podjąć decyzję 3. Wieża (tło, charakter wydarzenia) - odnosze wrażenie, że niekorzystny dla mnie - dotychczasowy - obrót spraw (zostałam zdradzona i zostawiona dla innej) dobiega końca, cos się skończy i runie, celowe rozbicie czegoś (moge sądzić, że to chodzi o zakończenie tej farsy????) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Ja zaczęłam ciągnąć kolejną kartę po: Kole Fortuny, Wieży, Kochankach, Śmierci. One zwiastują zmiany na lepsze/gorsze, coś się kończy i zaczyna. Też bym powiedziała, że VIII Moc zwiastuje pozytywne wydarzenia. Cytuj
Kierowniczka Zamieszania Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 hmmm cóż trzeba będzie poczekać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi