Skocz do zawartości

3 podziemne piętra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

od kilku lat śni mi się, że w 2 pokojach są klapy w panelach pierwsza u mojej przyjaciółki drugi u jej siostry. pokój który się pod nimi znajduje u obu jest ten sam: białe ściany, 1,5 metrowa wysokość więc trzeba się schylać jest jasny ma jedno okno i nic poza tym. Lecz u jej siostry są jeszcze niższe piętra. W tym niskim pokoju jest kolejna klapa pod którą jest przeogromne pomieszczenie wyposażone w holograficzny obraz gry, centrum handlowego lub dowolnej ilości pokoi z łazienką salonem itd. Jest też trzecie ostatnie piętro do którego zjeżdża się windą. Jest tam las. Jest on w zamkniętym pomieszczeniu, jest bardzo ciemny, żyją w nim dziwne stworzenia, rosną nietypowe grzyby. Moja przyjaciółka szukała sobie więcej miejsca na rzeczy więc wymyśliłam że zrobimy jej pokój w tym holograficznym centrum, zeszłyśmy wraz z jej rodziną do pierwszego pokoju, później zeszłyśmy po linie do tego centrum ale gdy już weszłyśmy hologramy nie chciały nas wypościć w dodatku miałam wrażenie, że to wszystko jest takie sztuczne. Posunęły się nawet do tego że podszywały się pod nas tak, że przez cześć podróży towarzyszył mi hologram przyjaciółki zamiast niej. Poszłyśmy więc za lisem pod pewną chatkę wzięłam kawałek kory z jej dachu po czym zapukałam w to wypukłe miejsce. Otworzył mi czarno skóry mężczyzna który miał nam pomóc uciec. Miał on w domu windę która jedzie do góry do pierwszego pokoju lub na dół do tego lasu.Powiedział on, że w lesie jest teraz niebezpiecznie, stworzenia w nim zmutowały, stały się toksyczne, złe a sam las wygląda przerażająco. Wyjechałyśmy windą do pierwszego pokoju wyszłyśmy z niego do pokoju jej siostry i sen się skończył. Gdy się obudziłam czułam się co najmniej dziwnie. Co to może oznaczać ?

Edytowane przez haruxharu