x-latek Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Jak przysłowiowa kamfora ulotniły się. A wiem że muszą gdzieś być. Przecież nie spaliłem ich wszystkich jeszcze. Szukałem tu i tam i dalej nie mogę znaleźć. Sąd/Paź Monet/Rycerz Pucharów Te trumny na dole karty Sąd kojarzą się mi z szafkami, szufladkami. Zaglądałem tam już 2-3 razy. Nie ma. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 może tam gdzie trzymasz pieniądze, gdzieś w pobliżu Cytuj
Radiana Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 poszukaj w spodniach lub kurtce , w tym co chodziles dzisiaj, ewntualnie tam gdzie spedziles najwięcej czasu podczas tego dnia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2013 Maestro Napisano 4 Października 2013 W znanym Ci miejscu, przy telefonie , albo w miejscu gdzie masz pieniądze, hmmm, może i w łazience..Rycekpucharów mówi,że położyłeś je gdzies bez świadomości.. Typowo męskie na marginesie,rzucić bezwiednie i potem pół mieszkania przewalić Cytuj
x-latek Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 Typowo męskie na marginesie,rzucić bezwiednie i potem pół mieszkania przewalić O yeah... Męskie? Powiedziałbym kobiece hahaha Dalej nie mogę znaleźć. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Dalej nie mogę znaleźć. nie martw się jak jest sąd ost. tzn ,że znajdziesz;p Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Października 2013 Maestro Napisano 4 Października 2013 Jeszcze jedna myśl : znajdziesz je jutro z rana;) Cytuj
x-latek Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 (edytowane) nie martw się jak jest sąd ost. tzn ,że znajdziesz;p Tak samo myślę. Jeszcze jedna myśl : znajdziesz je jutro z rana;) Aha, bo jest Sąd - przebudzenie. Edytowane 4 Października 2013 przez x-latek Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 a ja myśle że zgubiłeś ja na imprezie/spotkaniu towarzysko-alkoholowym Cytuj
x-latek Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 a ja myśle że zgubiłeś ja na imprezie/spotkaniu towarzysko-alkoholowym Ależ skąd! Kupiłem je wczoraj i od tamtej pory nie byłem na żadnej imprezie, ani spotkaniu. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 a może zgubiłeś je w miejscu publicznym ? pokazało mi się miejsce gdzie jest dużo ludzi, dlatego pomyślałam że to mogłabyć jakaś impreza Cytuj
x-latek Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 no to klops ^^ No to klops... hehe Znalazłem! Były w koszu na śmiecie. Myślałem najwyraźniej wtedy, że wyrzucam pustą paczkę do kosza. A że na stole były wtedy dwie i druga też z papierosami (a bo i 3 paczki były wtedy na stole?) to i tak to się stało. To nie że z karty Sąd tak wywnioskowałem, tylko tak przyszło mi jeszcze do głowy, żeby sprawdzić tam. Swoją drogą uważam, że "karta papierosowa" Sąd też to ładnie pokazała. Papierosy były już "pochowane", skazane na niebyt i później z powrotem wróciły do życia. Dziękuję za udział w wątku:icon_smile: Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Sąd jako wyrzucenie czegos do kosza na smieci, w zyciu bym na to nie wpadla:D Cytuj
x-latek Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 Sąd jako wyrzucenie czegos do kosza na smieci, w zyciu bym na to nie wpadla:D Truskawko, to nie tak dosłownie. Papierosy były już jakby pochowane, "uśmiercone", bez pożytku innym, a "zmartwychwstanie" ich nastąpiło gdy wyciągnąłem je z kosza; to tak już alegorycznie lecąc podług karty. BTW: trudno mówić tu o rozsądnym pożytku ludziom z papierosów, no ale cóż... Ja to ostatnio sobie tak tłumaczę/usprawiedliwiam się - a co to papierosy są z mięsem? Cytuj
x-latek Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 rzuć palenie!!! Na pewno nie teraz! Za dużo emocji, stresu przechodzę teraz. Na rzucenie palenia też trzeba być gotowym, nastawionym mentalnie odpowiednio. Jak w życiu mi ustabilizuje się to i wtedy rzucę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi