Skocz do zawartości

Gdzie są moje papierosy?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak przysłowiowa kamfora ulotniły się. A wiem że muszą gdzieś być. Przecież nie spaliłem ich wszystkich jeszcze. Szukałem tu i tam i dalej nie mogę znaleźć.

Sąd/Paź Monet/Rycerz Pucharów

Te trumny na dole karty Sąd kojarzą się mi z szafkami, szufladkami. Zaglądałem tam już 2-3 razy. Nie ma.

Napisano

poszukaj w spodniach lub kurtce , w tym co chodziles dzisiaj, ewntualnie tam gdzie spedziles najwięcej czasu podczas tego dnia

• Maestro
Napisano

W znanym Ci miejscu, przy telefonie , albo w miejscu gdzie masz pieniądze, hmmm, może i w łazience..Rycekpucharów mówi,że położyłeś je gdzies bez świadomości..

Typowo męskie na marginesie,rzucić bezwiednie i potem pół mieszkania przewalić;)

Napisano
Typowo męskie na marginesie,rzucić bezwiednie i potem pół mieszkania przewalić;)

O yeah... Męskie? Powiedziałbym kobiece hahaha

Dalej nie mogę znaleźć.

Napisano

Dalej nie mogę znaleźć.

nie martw się jak jest sąd ost. tzn ,że znajdziesz;p

Napisano (edytowane)
nie martw się jak jest sąd ost. tzn ,że znajdziesz;p

Tak samo myślę.

Jeszcze jedna myśl : znajdziesz je jutro z rana;)

Aha, bo jest Sąd - przebudzenie.

Edytowane przez x-latek
Gość paulinqa123
Napisano

a ja myśle że zgubiłeś ja na imprezie/spotkaniu towarzysko-alkoholowym

Napisano
a ja myśle że zgubiłeś ja na imprezie/spotkaniu towarzysko-alkoholowym

Ależ skąd! Kupiłem je wczoraj i od tamtej pory nie byłem na żadnej imprezie, ani spotkaniu.

Gość paulinqa123
Napisano

a może zgubiłeś je w miejscu publicznym ? pokazało mi się miejsce gdzie jest dużo ludzi, dlatego pomyślałam że to mogłabyć jakaś impreza

Napisano
no to klops ^^

No to klops... hehe

Znalazłem! Były w koszu na śmiecie. Myślałem najwyraźniej wtedy, że wyrzucam pustą paczkę do kosza. A że na stole były wtedy dwie i druga też z papierosami (a bo i 3 paczki były wtedy na stole?) to i tak to się stało. To nie że z karty Sąd tak wywnioskowałem, tylko tak przyszło mi jeszcze do głowy, żeby sprawdzić tam.

Swoją drogą uważam, że "karta papierosowa" Sąd też to ładnie pokazała. Papierosy były już "pochowane", skazane na niebyt i później z powrotem wróciły do życia.

Dziękuję za udział w wątku:icon_smile:

Napisano

Sąd jako wyrzucenie czegos do kosza na smieci, w zyciu bym na to nie wpadla:D

Napisano
Sąd jako wyrzucenie czegos do kosza na smieci, w zyciu bym na to nie wpadla:D

Truskawko, to nie tak dosłownie.

Papierosy były już jakby pochowane, "uśmiercone", bez pożytku innym, a "zmartwychwstanie" ich nastąpiło gdy wyciągnąłem je z kosza; to tak już alegorycznie lecąc podług karty.

BTW: trudno mówić tu o rozsądnym pożytku ludziom z papierosów, no ale cóż...

Ja to ostatnio sobie tak tłumaczę/usprawiedliwiam się - a co to papierosy są z mięsem? :lol:

Napisano
rzuć palenie!!!

Na pewno nie teraz! Za dużo emocji, stresu przechodzę teraz. Na rzucenie palenia też trzeba być gotowym, nastawionym mentalnie odpowiednio.

Jak w życiu mi ustabilizuje się to i wtedy rzucę.