Skocz do zawartości

MOJ PAZDZIERNIK - weryfikacja w listopadzie

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tło: AS BULAW -10 BULAW -KOCHANKOWIE - znowu ciezar wyborow,dezycji i dylematow ,jednak determinacji nie bedzie mi brakowac

Co ucieszy i wzbogaci?

10 KIELICHOW -2 KIELICHY -3 KIELICHY - sprawi mi cos wielka radosc ,moze milosc ,moze duma z corki , ogolnie bede mocno zadowolona

Co trzymać jak najbliżej siebie?

KROLOWA MIECZY -4 KIELICHY -CESARZ - musze byc nadal twarda ,twarda obojetna reka dzialac -nie wiem ten Cesarz moze to byc moj ex-aby emocjonalnie byc na niego obojetna i trzymac fason w ryzach

Na co nie będę miała wpływu?

WIEZA-3 MONETY -4 BULAWY Cos mocno zaburzy moj spokoj ....faktycznie te 3 monety ........to wplywy zewnetrzne,to co juz sie od dawna i tak zawalilo ,ale musze dokonczyc ta walke

Co mogę zmienić?

7 BULAW-AS MIECZY-RYCERZ KIELICHOW-odciac sie definitywnie od kielichowego lovelasa , przestac walczyc w wiatrakami .slowem ......moze sprobowac emocjonalnie ?

Co osiągnę (a czego nie spodziewam się)?

PAZ MONET-RYDWAN -CESARZOWA-wyniose z moich dzialan jakas dobra lekcje ....i beda z tego zadowolona ....

Stan uczuć/obraz emocjonalny -

SAD BOZY-6 MIECZY -KOLO FORTUNY-oj oj,oby oby jezeli dobrze interpretuje karty - diametralnie zmienia sie moje rozklekotane z lekka emocje ...jakies zmiany sie szykuja ,na ktore nie bede miec za wielkiego wplywu odejde od starych schematow ...albo cos wroci do mnie z powrotem ?!?

Rada od kart:Umiarkowanie-9 monet -Moc-dzialac ,dzialac i jeszcze raz dzialac .......ale w rozsadny sposob ,wykorzystywac sile ktora we mnie jest

Prosze o wasze intuicyjne odczyty moich kart .

Dzieki .....

Edytowane przez Gość3
korekta
Napisano (edytowane)

Jeśli intuicyjnie, to bardzo proszę :)

Tło: AS BULAW -10 BULAW -KOCHANKOWIE - ogólnie zdecydujesz sie na jkiaś konkretny cel, wybór i tego bedziesz sie trzymać. 10 buław dla mnie to nie tyle ciężar, który ciąży, ale taki który chce sie dxwigac, bo jest nadzijea, są siły i mimo wszystko ciagnie sie to wszystko:). Fizycznie moze cięzko, ale fizycznie daje sie radę.

Co ucieszy i wzbogaci?

10 KIELICHOW -2 KIELICHY -3 KIELICHY rzeczywiscie. Tak rodzinnie, ciepło. 3 kiel kojarzy i sie też z dziewczynkami (moimi córkami:) w moim przypadku)

KROLOWA MIECZY -4 KIELICHY -CESARZ trzymać się tego, czego Ty pragniesz, swoich postanowień. NIe łamać sie. Skoro eks moze mieć wpływ - to chyba przyjąć do wiadomosci i tyle.

WIEZA-3 MONETY -4 BULAWY na coś co Cie pozytwynie zaskoczy. Rozwój jakiejś sprawy rozwinie sie nie tak, jak sądziłaś. Pozytywnie.

Co mogę zmienić?

7 BULAW-AS MIECZY-RYCERZ KIELICHOW- przestać sie szarpać, zmagać z czymś. Jasno postawic jakąś sprawę. Skoczyc owijanie w awełnę, krażenie wokół tematu bez konkretów (ryc kiel)

PAZ MONET-RYDWAN -CESARZOWA sprawa da Ciebie znacząca rozwiąże się ze skutkiem pozytywnym dla Ciebie

SAD BOZY-6 MIECZY -KOLO FORTUNY chyba spore zmiany w tym miesiacu. Wyjaśnienei spraw z przeszłosci. i Otwarcie na nowe. Pozytwynie bardzo. Duuużo pozytwynej energiii w tym kle widze po 6 mieczy - bramie, która odcina ostatecznie od spraw zaprzątajacych głowę.

Rada od kart:Umiarkowanie-9 monet -Moc - take fajne karty. Podpisuje sie pod tym, co napisałaś

Edytowane przez emilr
Napisano

Dzieki emilr ,

Napisals wiele motywujacych mnie zdan .

Przede wszystkim w punkcie - na co nie bede miec wplywu ( ja gdzies poszlam czarnym scenariuszem ,bo bandzie )

A moj ex- 4 kiele mowia wyraznie ,jak napisalas wysluchac i tyle ...jednym uchem wpuscic drugim wypuscic ,bo to i tak taka rozmowa z koniem ktory mowi ..........heheheh)))

Napisano

Rozbawiąłś mnie z tym mówiacym koniem :)) dokąłdnie jak mój eks prawie mąż: bidulek. Tak mu cięzko on taki.... ODDANY.

Napisano

Tło: AS BULAW -10 BULAW -KOCHANKOWIE VI -> gwiazda XVIImoże pojawić się jakiś kontakt z kimś na tle miłosnym,łatwo nie będzie,bo może to być ktoś po przejściach ;)

Co ucieszy i wzbogaci?

10 KIELICHOW -2 KIELICHY -3 KIELICHY -> śmierć XIII- no, no nie wiem czy jesteś samaa,ale tu się urodzi jakieś uczucie, będzie tu dużo szczęścia i radosnych chwil

KROLOWA MIECZY -4 KIELICHY -CESARZ IV - > cesarz IV- ten facet który się pojawi, nie możesz go przegapić:)

WIEZA XVI -3 MONETY -4 BULAWY -> sprawiedliwość XI -nie na wszystko masz wpływ, coś może się zepsuć, ale szybko staniesz na nogi

Co mogę zmienić?

7 BULAW-AS MIECZY-RYCERZ KIELICHOW-> świat XXI- ja bym powiedziała,że tu powinnaś zmienić swój sposób myślenia na jakiś temat, myśl bardziej perspektywiczniem, na szerszą skalę:) może to dotyczyć miłości, związków, mężczyzn

PAZ MONET-RYDWAN VII -CESARZOWA III- szybko udało Ci się osiągnąć coś co jeszcze nie dawno zaczęłaś

SAD BOZY XX-6 MIECZY -KOLO FORTUNY X-> umiarkowanie XIV - ojj duże zmiany, odetniesz się od czegoś co kiedyś było przez dłuższy moment, nagle się to odmieni, zupełnie niespodziewanie w najmniej oczekiwanym momencie

Rada od kart:Umiarkowanie XIV -9 monet -Moc VIII-> głupiec zrób wszystko,żeby w Twoim życiu zaponował spokój i pełna harmonia, zapewnij sobie szczęscie i dobrobyt, jeśli czujesz taką potrzebę zainwestuj w siebie-będziesz pewniejsza siebie i zaczniesz bardziej cieszyć się życiem