Gość Gość3 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Tło: AS BULAW -10 BULAW -KOCHANKOWIE - znowu ciezar wyborow,dezycji i dylematow ,jednak determinacji nie bedzie mi brakowac _______________ Co ucieszy i wzbogaci? 10 KIELICHOW -2 KIELICHY -3 KIELICHY - sprawi mi cos wielka radosc ,moze milosc ,moze duma z corki , ogolnie bede mocno zadowolona Co trzymać jak najbliżej siebie? KROLOWA MIECZY -4 KIELICHY -CESARZ - musze byc nadal twarda ,twarda obojetna reka dzialac -nie wiem ten Cesarz moze to byc moj ex-aby emocjonalnie byc na niego obojetna i trzymac fason w ryzach _________________ Na co nie będę miała wpływu? WIEZA-3 MONETY -4 BULAWY Cos mocno zaburzy moj spokoj ....faktycznie te 3 monety ........to wplywy zewnetrzne,to co juz sie od dawna i tak zawalilo ,ale musze dokonczyc ta walke ______________________ Co mogę zmienić? 7 BULAW-AS MIECZY-RYCERZ KIELICHOW-odciac sie definitywnie od kielichowego lovelasa , przestac walczyc w wiatrakami .slowem ......moze sprobowac emocjonalnie ? _________________________ Co osiągnę (a czego nie spodziewam się)? PAZ MONET-RYDWAN -CESARZOWA-wyniose z moich dzialan jakas dobra lekcje ....i beda z tego zadowolona .... _______________________________ Stan uczuć/obraz emocjonalny - SAD BOZY-6 MIECZY -KOLO FORTUNY-oj oj,oby oby jezeli dobrze interpretuje karty - diametralnie zmienia sie moje rozklekotane z lekka emocje ...jakies zmiany sie szykuja ,na ktore nie bede miec za wielkiego wplywu odejde od starych schematow ...albo cos wroci do mnie z powrotem ?!? ___________________________ Rada od kart:Umiarkowanie-9 monet -Moc-dzialac ,dzialac i jeszcze raz dzialac .......ale w rozsadny sposob ,wykorzystywac sile ktora we mnie jest ______________________ Prosze o wasze intuicyjne odczyty moich kart . Dzieki ..... Edytowane 4 Października 2013 przez Gość3 korekta Cytuj
emilr Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Jeśli intuicyjnie, to bardzo proszę Tło: AS BULAW -10 BULAW -KOCHANKOWIE - ogólnie zdecydujesz sie na jkiaś konkretny cel, wybór i tego bedziesz sie trzymać. 10 buław dla mnie to nie tyle ciężar, który ciąży, ale taki który chce sie dxwigac, bo jest nadzijea, są siły i mimo wszystko ciagnie sie to wszystko:). Fizycznie moze cięzko, ale fizycznie daje sie radę. Co ucieszy i wzbogaci? 10 KIELICHOW -2 KIELICHY -3 KIELICHY rzeczywiscie. Tak rodzinnie, ciepło. 3 kiel kojarzy i sie też z dziewczynkami (moimi córkami:) w moim przypadku) Co trzymać jak najbliżej siebie? KROLOWA MIECZY -4 KIELICHY -CESARZ trzymać się tego, czego Ty pragniesz, swoich postanowień. NIe łamać sie. Skoro eks moze mieć wpływ - to chyba przyjąć do wiadomosci i tyle. Na co nie będę miała wpływu? WIEZA-3 MONETY -4 BULAWY na coś co Cie pozytwynie zaskoczy. Rozwój jakiejś sprawy rozwinie sie nie tak, jak sądziłaś. Pozytywnie. Co mogę zmienić? 7 BULAW-AS MIECZY-RYCERZ KIELICHOW- przestać sie szarpać, zmagać z czymś. Jasno postawic jakąś sprawę. Skoczyc owijanie w awełnę, krażenie wokół tematu bez konkretów (ryc kiel) Co osiągnę (a czego nie spodziewam się)? PAZ MONET-RYDWAN -CESARZOWA sprawa da Ciebie znacząca rozwiąże się ze skutkiem pozytywnym dla Ciebie Stan uczuć/obraz emocjonalny - SAD BOZY-6 MIECZY -KOLO FORTUNY chyba spore zmiany w tym miesiacu. Wyjaśnienei spraw z przeszłosci. i Otwarcie na nowe. Pozytwynie bardzo. Duuużo pozytwynej energiii w tym kle widze po 6 mieczy - bramie, która odcina ostatecznie od spraw zaprzątajacych głowę. Rada od kart:Umiarkowanie-9 monet -Moc - take fajne karty. Podpisuje sie pod tym, co napisałaś Edytowane 4 Października 2013 przez emilr Cytuj
emilr Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 edytowałam, bo kliknełam za szybko w odpwiedz wcześniej;) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Dzieki emilr , Napisals wiele motywujacych mnie zdan . Przede wszystkim w punkcie - na co nie bede miec wplywu ( ja gdzies poszlam czarnym scenariuszem ,bo bandzie ) A moj ex- 4 kiele mowia wyraznie ,jak napisalas wysluchac i tyle ...jednym uchem wpuscic drugim wypuscic ,bo to i tak taka rozmowa z koniem ktory mowi ..........heheheh))) Cytuj
emilr Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Rozbawiąłś mnie z tym mówiacym koniem ) dokąłdnie jak mój eks prawie mąż: bidulek. Tak mu cięzko on taki.... ODDANY. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Tło: AS BULAW -10 BULAW -KOCHANKOWIE VI -> gwiazda XVIImoże pojawić się jakiś kontakt z kimś na tle miłosnym,łatwo nie będzie,bo może to być ktoś po przejściach Co ucieszy i wzbogaci? 10 KIELICHOW -2 KIELICHY -3 KIELICHY -> śmierć XIII- no, no nie wiem czy jesteś samaa,ale tu się urodzi jakieś uczucie, będzie tu dużo szczęścia i radosnych chwil Co trzymać jak najbliżej siebie? KROLOWA MIECZY -4 KIELICHY -CESARZ IV - > cesarz IV- ten facet który się pojawi, nie możesz go przegapić Na co nie będę miała wpływu? WIEZA XVI -3 MONETY -4 BULAWY -> sprawiedliwość XI -nie na wszystko masz wpływ, coś może się zepsuć, ale szybko staniesz na nogi Co mogę zmienić? 7 BULAW-AS MIECZY-RYCERZ KIELICHOW-> świat XXI- ja bym powiedziała,że tu powinnaś zmienić swój sposób myślenia na jakiś temat, myśl bardziej perspektywiczniem, na szerszą skalę może to dotyczyć miłości, związków, mężczyzn Co osiągnę (a czego nie spodziewam się)? PAZ MONET-RYDWAN VII -CESARZOWA III- szybko udało Ci się osiągnąć coś co jeszcze nie dawno zaczęłaś Stan uczuć/obraz emocjonalny - SAD BOZY XX-6 MIECZY -KOLO FORTUNY X-> umiarkowanie XIV - ojj duże zmiany, odetniesz się od czegoś co kiedyś było przez dłuższy moment, nagle się to odmieni, zupełnie niespodziewanie w najmniej oczekiwanym momencie Rada od kart:Umiarkowanie XIV -9 monet -Moc VIII-> głupiec zrób wszystko,żeby w Twoim życiu zaponował spokój i pełna harmonia, zapewnij sobie szczęscie i dobrobyt, jeśli czujesz taką potrzebę zainwestuj w siebie-będziesz pewniejsza siebie i zaczniesz bardziej cieszyć się życiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi