Skocz do zawartości

Pasqudny październik

Lunaria

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Jak wszyscy to wszyscy i ja was pomęczę swoim miesięcznym rozkładem :)

Ogólna aura: 2 Denarów

2 Denarów mówi o rozdwojeniu,dualności może to być miesiąc gdy będę stała w tzw. rozkroku czekając niewiadomo na co i niewiedząc co zrobić. Generalnie jak w kalejdoskopie raz dobrze a raz źle

Finanse: 3 Mieczy

W finansach czeka mocne planowanie,być może ktoś lub coś sprawi, że będę musiała bardzo rozsądnie planować nad wydatkami <nie pracuję=>poszukuję>

szkoła: 5 Buław

Na studiach zamieszanie, będzie wiele się działo. Mogą zdarzyć się jakieś potyczki słowne.

Uczucia: Arcykapłanka

Ukrywanie uczuć, chociaż może to też być zamknięcie się na tą dziedzinę w tym miesiącu

Otoczenie: 8 Kielichów 10 Mieczy= Kochankowie

Tu kojarzy mi się z ostatecznym rozliczeniem z przeszloscia. Byc moze uda mi sie w koncu odciac od bylego. Otoczenie powiedzialabym,ze wycofane

Rodzina: 9 Kielichów

Teoretycznie dobrze,bo jest zadowolenie z tego co sie ma,ale zdaje sie,ze moge czuc sie troszeczku samotna

Niespodzianka: Księżyc

Totalnie nie mam pojecia co to moze byc, kojarzy mi sie jedynie z melancholijnym nastrojem. Moze jakies tajemnice wyjda na jaw. Ktos powie o swoich prawdziwych uczuciach

Co robić: Królowa Kielichów

No cóż, trzeba byc milutka cieplusia, taka trochu kura domowa, co to ma caly domek pod kontrola i o wszystko umie sie zatroszczyć :)

Czego nie robić: 7 Mieczy

Nie udawac, nie plotkowac, nie oszukiwac

Rada: 5 Denarów Królowa Buław= Gwiazda

Zadbac o siebie, wykazac sie zaradnoscia, zawalczyc o to co sie nalezy. Moze tez powinnam wspierac tych,ktorzy beda potrzebowac mojej pomocy

Napisano

Dużo niezdecydowania, wyborów, trochę taki zamęt się wkradnie, przez to możesz mieć wahania nastrojów.

Będziesz musiała trochę zacisnąć pasa i przemyśleć za i przeciw zanim zdecydujesz się na zakup czegoś.

W szkole możliwa jakaś kłótnia, walka o swoje (wynik rywalizacji). Mimo wszystko 5 buław oznacza triumf, czyli jeżeli dojdzie do jakiegoś nieporozumienia to postawisz na swoim i na dobre Ci to wyjdzie.

Chyba raczej zamkniesz się na uczucia w tym miesiącu, wycofasz, chociaż gdzieś tam w głębi będziesz tego pragnęła.

Warto wyjaśnić sobie niejasności z osobami, z którymi masz jakieś niedopowiedzenia. Powiedziałabym, że nieciekawa sytuacja (być może z byłym partnerem) osiągnie swój punkt kulminacyjny i wręcz zmusi Cię do wyboru i podjęcia decyzji. Ma to też związek z pierwszym pytaniem (2 denarów).

Miło i przyjemnie, spędzisz z rodziną dużo czasu. Ktoś z rodziny udzieli Ci dobrej rady / rad.

Oj tu mogłaś coś dociągnąć. Przy jednak karcie trudno stwierdzić, być może dowiesz się jakiejś prawdy, która pozwoli Ci się rozliczyć z przeszłością i sprawi, że nie będziesz już sobie zaprzątać głowy jakąś sprawą.

Nie ukrywaj swoich uczuć i emocji. Posłuchaj rady kogoś bliskiego (mama, przyjaciółka) i doceń to :)

Nie plotkuj, nie obgaduj, bo może się to odwrócić przeciwko Tobie. Dodatkowo nie unikaj ważnej rozmowy.

Nie bujaj w obłokach, tylko weź sprawy w swoje ręce, wykaż się odwagą i niezależnością. Jak ktoś będzie chciał Ci pomóc, to skorzystaj, a przy w gorszych chwilach nie poddawaj się.

Miłego października :)

• Lubię to! 1
Napisano

Będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru

Może być ciężko, chwilami możesz być zdołowana

Będzie trochę nerwów

Spokojnie, bez większych zmian, jeśli jesteś sama, to będziesz czekała na jakieś zmiany

Coś Ci będzie ciążyło, coś co wydarzyło się w przeszłości,możliwe,że będziesz chciała to wyjaśnić

Wszystko dobrze, ciepła rodzinna atmosfera, bezpieczeństwo

Spełnienie jakiegoś marzenia

Bądź dobrą ciepłą osobą, szukaj tego, czego pragniesz

Nie udawac, nie plotkowac, nie oszukiwac

nabierz pewności siebie :)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Ogólna aura: 2 Denarów - brak stabilności i zmienność, sporo rozterek i wątpliwości, ale też wydawanie kasy na przyjemności, podchodzenie na luzie do wielu spraw, nie będziesz zbyt wiele oczekiwała, ale z drugiej strony ucieszysz się jak w ogóle coś osiągniesz

Finanse: 3 Mieczy - rozczarowania, coś przykrego może Cię spotkać, możesz czuć się oszukana

szkoła: 5 Buław - rywalizacja, kłótnie, spory, nerwowo może być, energetycznie, może jakieś podrywy, chęć przewodzenia, obrona tego co uznasz za ważne, mnóstwo małych, irytujących przeszkód

Uczucia: Arcykapłanka - będziesz kierować się intuicją

Otoczenie: 8 Kielichów 10 Mieczy= Kochankowie - powodować będzie rozdarcie wewnętrzne w związku z zakończeniem czegoś

Rodzina: 9 Kielichów - jakieś imprezki rodzinne mogą się pojawić, radość, serdeczność

Niespodzianka: Księżyc - coś w nocy może się wydarzyć

Co robić: Królowa Kielichów - bądź dla innych wsparciem, kobietą pełną ciepła, życzliwości, opiekującą się a nawet matkującą innym

Czego nie robić: 7 Mieczy - nie działać zakulisowo, nie mówić za dużo, nie zbierać informacji za czyimiś plecami, nie uciekać przed kimś/czymś

Rada: 5 Denarów Królowa Buław= Gwiazda - jak Cię bieda przyciśnie wyciągnij rękę o pomoc do jakiejś aktywnej, dynamicznej, pełnej energii kobiety

Kochana, udanego miesiąca!!! :buziak:

Edytowane przez werona
  • Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Moderator
Napisano

Dziękuję Wam bardzo gorąco :)

Zapomniałam na śmierć o weryfikacji :)

ale już mówię co i jak:

Ogólna aura: 2 Denarów - tu racja, taki trochę rozwalony miesiąc z różnymi rozterkami.

Finanse 3 Mieczy - było planowanie i dosyć ciężko

Szkoła 5 Buław - irytowały mnie ciągłe zmiany planów i brak jakiegokolwiek rozplanowania

Uczucia Aryckapłanka- tak tu wszystkie pięknie opisałyście :)

Otoczenie - 8 Kieli 10 Mieczy - moglo chodizc o moje uciekanie przed konfrontacja, z kims z kim nie mialam ochoty gadac. Bylam tez troche rozdarta,bo nie wyszlo mi spotkanie z dawnymi znajomymi i troche sie martwilam,ze sie nasza znajomosc rozluzni

Rodzina- ok, bylo spokojnie

Niespodzianka - Ksiezyc tu powoli na swiatlo dzienne wyszly czyjes uczucia ;) poza tym rozmowy wieczorne ;p

Co robić - tak jak przewidywałyśmy. intuicja cieplo,itd,etc ;)

Czego nie robic - 7 Mieczy - akurat byc moze uniknelam powaznej rozmowy, ale juz trudno, jakos nie mialam ochoty na takie pogaduszki. poza tym bylam fair

Rada: i tu mysle,ze werona trafila w 10 ;) musialam udac sie po pomoc do kolezanki ;)

Ogromnie dziekuję za wszystko ;):serducho::przytul::k020: