Moderator Lunaria Napisano 4 Października 2013 Moderator Napisano 4 Października 2013 Jak wszyscy to wszyscy i ja was pomęczę swoim miesięcznym rozkładem Ogólna aura: 2 Denarów 2 Denarów mówi o rozdwojeniu,dualności może to być miesiąc gdy będę stała w tzw. rozkroku czekając niewiadomo na co i niewiedząc co zrobić. Generalnie jak w kalejdoskopie raz dobrze a raz źle Finanse: 3 Mieczy W finansach czeka mocne planowanie,być może ktoś lub coś sprawi, że będę musiała bardzo rozsądnie planować nad wydatkami <nie pracuję=>poszukuję> szkoła: 5 Buław Na studiach zamieszanie, będzie wiele się działo. Mogą zdarzyć się jakieś potyczki słowne. Uczucia: Arcykapłanka Ukrywanie uczuć, chociaż może to też być zamknięcie się na tą dziedzinę w tym miesiącu Otoczenie: 8 Kielichów 10 Mieczy= Kochankowie Tu kojarzy mi się z ostatecznym rozliczeniem z przeszloscia. Byc moze uda mi sie w koncu odciac od bylego. Otoczenie powiedzialabym,ze wycofane Rodzina: 9 Kielichów Teoretycznie dobrze,bo jest zadowolenie z tego co sie ma,ale zdaje sie,ze moge czuc sie troszeczku samotna Niespodzianka: Księżyc Totalnie nie mam pojecia co to moze byc, kojarzy mi sie jedynie z melancholijnym nastrojem. Moze jakies tajemnice wyjda na jaw. Ktos powie o swoich prawdziwych uczuciach Co robić: Królowa Kielichów No cóż, trzeba byc milutka cieplusia, taka trochu kura domowa, co to ma caly domek pod kontrola i o wszystko umie sie zatroszczyć Czego nie robić: 7 Mieczy Nie udawac, nie plotkowac, nie oszukiwac Rada: 5 Denarów Królowa Buław= Gwiazda Zadbac o siebie, wykazac sie zaradnoscia, zawalczyc o to co sie nalezy. Moze tez powinnam wspierac tych,ktorzy beda potrzebowac mojej pomocy Cytuj
Frambuesa_ Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Ogólna aura: 2 Denarów Dużo niezdecydowania, wyborów, trochę taki zamęt się wkradnie, przez to możesz mieć wahania nastrojów. Finanse: 3 Mieczy Będziesz musiała trochę zacisnąć pasa i przemyśleć za i przeciw zanim zdecydujesz się na zakup czegoś. szkoła: 5 Buław W szkole możliwa jakaś kłótnia, walka o swoje (wynik rywalizacji). Mimo wszystko 5 buław oznacza triumf, czyli jeżeli dojdzie do jakiegoś nieporozumienia to postawisz na swoim i na dobre Ci to wyjdzie. Uczucia: Arcykapłanka Chyba raczej zamkniesz się na uczucia w tym miesiącu, wycofasz, chociaż gdzieś tam w głębi będziesz tego pragnęła. Otoczenie: 8 Kielichów 10 Mieczy= Kochankowie Warto wyjaśnić sobie niejasności z osobami, z którymi masz jakieś niedopowiedzenia. Powiedziałabym, że nieciekawa sytuacja (być może z byłym partnerem) osiągnie swój punkt kulminacyjny i wręcz zmusi Cię do wyboru i podjęcia decyzji. Ma to też związek z pierwszym pytaniem (2 denarów). Rodzina: 9 Kielichów Miło i przyjemnie, spędzisz z rodziną dużo czasu. Ktoś z rodziny udzieli Ci dobrej rady / rad. Niespodzianka: Księżyc Oj tu mogłaś coś dociągnąć. Przy jednak karcie trudno stwierdzić, być może dowiesz się jakiejś prawdy, która pozwoli Ci się rozliczyć z przeszłością i sprawi, że nie będziesz już sobie zaprzątać głowy jakąś sprawą. Co robić: Królowa Kielichów Nie ukrywaj swoich uczuć i emocji. Posłuchaj rady kogoś bliskiego (mama, przyjaciółka) i doceń to Czego nie robić: 7 Mieczy Nie plotkuj, nie obgaduj, bo może się to odwrócić przeciwko Tobie. Dodatkowo nie unikaj ważnej rozmowy. Rada: 5 Denarów Królowa Buław= Gwiazda Nie bujaj w obłokach, tylko weź sprawy w swoje ręce, wykaż się odwagą i niezależnością. Jak ktoś będzie chciał Ci pomóc, to skorzystaj, a przy w gorszych chwilach nie poddawaj się. Miłego października 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Ogólna aura: 2 Denarów Będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru Finanse: 3 Mieczy Może być ciężko, chwilami możesz być zdołowana szkoła: 5 Buław Będzie trochę nerwów Uczucia: Arcykapłanka Spokojnie, bez większych zmian, jeśli jesteś sama, to będziesz czekała na jakieś zmiany Otoczenie: 8 Kielichów 10 Mieczy= Kochankowie Coś Ci będzie ciążyło, coś co wydarzyło się w przeszłości,możliwe,że będziesz chciała to wyjaśnić Rodzina: 9 Kielichów Wszystko dobrze, ciepła rodzinna atmosfera, bezpieczeństwo Niespodzianka: Księżyc Spełnienie jakiegoś marzenia Co robić: Królowa Kielichów Bądź dobrą ciepłą osobą, szukaj tego, czego pragniesz Czego nie robić: 7 Mieczy Nie udawac, nie plotkowac, nie oszukiwac Rada: 5 Denarów Królowa Buław= Gwiazda nabierz pewności siebie 1 Cytuj
werona Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 (edytowane) Ogólna aura: 2 Denarów - brak stabilności i zmienność, sporo rozterek i wątpliwości, ale też wydawanie kasy na przyjemności, podchodzenie na luzie do wielu spraw, nie będziesz zbyt wiele oczekiwała, ale z drugiej strony ucieszysz się jak w ogóle coś osiągniesz Finanse: 3 Mieczy - rozczarowania, coś przykrego może Cię spotkać, możesz czuć się oszukana szkoła: 5 Buław - rywalizacja, kłótnie, spory, nerwowo może być, energetycznie, może jakieś podrywy, chęć przewodzenia, obrona tego co uznasz za ważne, mnóstwo małych, irytujących przeszkód Uczucia: Arcykapłanka - będziesz kierować się intuicją Otoczenie: 8 Kielichów 10 Mieczy= Kochankowie - powodować będzie rozdarcie wewnętrzne w związku z zakończeniem czegoś Rodzina: 9 Kielichów - jakieś imprezki rodzinne mogą się pojawić, radość, serdeczność Niespodzianka: Księżyc - coś w nocy może się wydarzyć Co robić: Królowa Kielichów - bądź dla innych wsparciem, kobietą pełną ciepła, życzliwości, opiekującą się a nawet matkującą innym Czego nie robić: 7 Mieczy - nie działać zakulisowo, nie mówić za dużo, nie zbierać informacji za czyimiś plecami, nie uciekać przed kimś/czymś Rada: 5 Denarów Królowa Buław= Gwiazda - jak Cię bieda przyciśnie wyciągnij rękę o pomoc do jakiejś aktywnej, dynamicznej, pełnej energii kobiety Kochana, udanego miesiąca!!! Edytowane 6 Listopada 2013 przez werona 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 6 Listopada 2013 Autor Moderator Napisano 6 Listopada 2013 Dziękuję Wam bardzo gorąco Zapomniałam na śmierć o weryfikacji ale już mówię co i jak: Ogólna aura: 2 Denarów - tu racja, taki trochę rozwalony miesiąc z różnymi rozterkami. Finanse 3 Mieczy - było planowanie i dosyć ciężko Szkoła 5 Buław - irytowały mnie ciągłe zmiany planów i brak jakiegokolwiek rozplanowania Uczucia Aryckapłanka- tak tu wszystkie pięknie opisałyście Otoczenie - 8 Kieli 10 Mieczy - moglo chodizc o moje uciekanie przed konfrontacja, z kims z kim nie mialam ochoty gadac. Bylam tez troche rozdarta,bo nie wyszlo mi spotkanie z dawnymi znajomymi i troche sie martwilam,ze sie nasza znajomosc rozluzni Rodzina- ok, bylo spokojnie Niespodzianka - Ksiezyc tu powoli na swiatlo dzienne wyszly czyjes uczucia poza tym rozmowy wieczorne ;p Co robić - tak jak przewidywałyśmy. intuicja cieplo,itd,etc Czego nie robic - 7 Mieczy - akurat byc moze uniknelam powaznej rozmowy, ale juz trudno, jakos nie mialam ochoty na takie pogaduszki. poza tym bylam fair Rada: i tu mysle,ze werona trafila w 10 musialam udac sie po pomoc do kolezanki Ogromnie dziekuję za wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi