Skocz do zawartości

Co robić?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co teraz byłoby mi dobrze robić w tej mojej stresowej sytuacji?

4 Monety/9 Pucharów/Paź Pucharów

Nie wydawać pieniędzy, a znaleźć coś miłego do zajęcia, coś takiego w każdym bądź razie co by mnie bawiło?

A może skusić się na flachę, kupić i wypić? Ta 9 Pucharów taka zmysłowa karta... Żartuję teraz, nie sądzę tak.

Czy zostać w domu (4 Monety) i czymś fajnym się zająć? Tak naprawdę to i nie w głowie mi teraz jakieś tam zmysłowe uciechy w tej mojej sytuacji.

Napisano

Podbiję i o!

No nic nie przychodzi mi do głowy więcej. Nie wiem co tu jeszcze można wycisnąć z tych kart.

Napisano

4 Monety/9 Pucharów/Paź Pucharów ->Cesarzowa; HB - Śmierć/Cesarz

wyjść poza aktualne schematy działań i zacząć robić to co Cię cieszy i potrafi dać Ci poczucie szczęścia :). W ten sposób zregenerujesz siły, a na pewno poczujesz się lepiej aniżeli teraz,odpoczniesz zrelaksujesz umysł.Jeśli jest coś co daje Ci radochę to warto o tym pomysleć. Może też wiązać się to z jakąś kobietą.

Napisano

Nie wydawać pieniędzy, a znaleźć coś miłego do zajęcia, coś takiego w każdym bądź razie co by mnie bawiło?

A może skusić się na flachę, kupić i wypić? Ta 9 Pucharów taka zmysłowa karta... Żartuję teraz, nie sądzę tak.

Czy zostać w domu (4 Monety) i czymś fajnym się zająć? Tak naprawdę to i nie w głowie mi teraz jakieś tam zmysłowe uciechy w tej mojej sytuacji.

znaleźć czas na coś co daje Ci radość zadowolenie - przy czym nie myślisz o niemiłych rzeczach

Napisano

zrelaksowac sie przy dbrym jedzeniu i pic, albo pojsc na impreze bo i to 9 wskazuje, przede wszystkim tez mozna by zajac sie czyms Tworczym... lub pogadac z kms mlodszym od siebie, moze to byc jakas mlodsza kobieta z otoczenia, chyba,ze maszjakas core :P

Napisano

4 Monety/9 Pucharów/Paź Pucharów -> na pierwszej karcie, człowiek siedzi i nic nie robi, nie licząc trzymania swoich drobnych, na drugiej mamy stan uczuciowy, też człowiek na tej kacie nie wykazuje ruchu(łatwo połączyć z poprzednią kartą), co do ostatniej karty... albo to Ty chcesz dać zaproszenie komuś albo ono do Ciebie przyjdzie. W każdym bądź razie powinieneś się ruszyć :)

Napisano

Piszesz, że się stresujesz czymś.

Nie stresuj się x-latku, bo w kartach masz stabilizację/4 den, 9 puch/

- byłoby dobrze, jakbyś ujawnił swoje emocje, odczucia - które ściskasz w sobie nikogo do siebie nie dopuszczając/4 den/.

Przestań być twardzielem, okaż co czujesz, nie wstydź się.

• Lubię to! 1
Napisano
Piszesz, że się stresujesz czymś.

Nie stresuj się x-latku, bo w kartach masz stabilizację/4 den, 9 puch/

- byłoby dobrze, jakbyś ujawnił swoje emocje, odczucia - które ściskasz w sobie nikogo do siebie nie dopuszczając/4 den/.

Przestań być twardzielem, okaż co czujesz, nie wstydź się.

Wstydzić się to mam czego w sumie. Wstydzę się swojej głupoty, która to doprowadziła do sytuacji takiej w jakiej teraz jestem.

Dziękuję za komentarz anyway.

Napisano
Wstydzić się to mam czego w sumie. Wstydzę się swojej głupoty, która to doprowadziła do sytuacji takiej w jakiej teraz jestem.

Dziękuję za komentarz anyway.

X-latku ważne jest abyś teraz nie chował głowy w piasek i nie wstydził się okazać swoich odczuć, czytam tylko karty - bo przecież nie wiem o co chodzi.

Moja odp.dot. jaką powinieneś przyjąć teraz postawę, odniosłam wrażenie, że się schowałeś przed czymś/kimś i się ,miotasz, a wystarczy

pokazać się w Paziu Kieli i odczujesz ulgę.

i

Napisano

Kiedy sie troszke poświecisz i wyrwiesz z myslenia ,że jest źle, okaże sie że zyskasz, może to chodzi o uczucia ich skutki ;) dobre skutki .

Napisano

W 4 Monet tu masz swoje siedzenie w domku i biedowanie. A przeciez 4 Monet laczy 4 zywioly. Moznaby je wykorzystac... ale trzeba wtedy poszerzyc ramy swojego bytu. 4 Monet moze zamiast wiezieniem, stac sie nasza harmonijna przestrzenia bytnosci... taka wyspa, gdzie nabieramy sil. Dobrze to wykorzystac, aby wewnetrznie sie odstresowac... i wreszcie uwierzyc w siebie (9 Kielichow i Paz Kielichow). Maz zapewne pare pomyslow... cos moglby robic z tym...

Z podsumowa masz Cesarzowa i HB Cesarza. Wskazowka, ze masz z czego czerpac, potencjal jest, ale musialby sobie wszystko dokladnie rozplanowac, obejrzec racjonalnie, zakasac rekawy i robic cos z tym, co posiadasz.

Tak mysle, ze masz troche talentwo, ktore moglyby Tobie dac spelnienie rowniez finansowe. Choc nie tylko.

Napisano

cieszyć się tym co masz