Skocz do zawartości

gdzie, w jaki sposób

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, ponieważ w rozkładach na październik i miesięczny i na nów wychodziło mi,że poznam jakiegoś pana zapytałam kart o szczegóły:

gdzie mogę go poznać/spotkać?

4 denarów, 9 mieczy, gwiazda XVII-> księżyc XVIII

kurczę nie mam pojęcia jakieś pomieszczenie?nocą?

w jaki sposób mogę go poznać ( jeśli opcja powyżej będzie mało wymowna)

as mieczy, 4 pucharów, wieża XVI-> eremita IX

as mieczy kojarzy mi się z nauką-szkoła, biblioteka, praca?może on mi w czymś pomoże albo może to będzie jakaś dyskusja?

Bardzo proszę o pomoc, dzięki! M.

Napisano

Co prawda nie jestem ekspertem w określaniu miejsc w tarocie, ale jakoś tak mi się skojarzyło to z pubem, jakiś zjazd absolwentów, spotkanie po latach? na pewno wieczorem... Gwiazda może też opisywać miejsce bardziej artystyczne - kino, teatr.

w jaki sposób mogę go poznać?

W jakimś budynku (może być pub, choć as mieczy bardziej kojarzy mi się z intelektem - szkoła itp.), rozmowa sama się wywiąże. Tu też może być ostrzeżenie, żebyś nie odrzucała wszystkich z góry, bo możesz stracić szansę na poznanie wartościowego faceta.

• Maestro
Napisano

Możesz go poznac w jakiejś bibliotece, ogólnie to na pewno w pomieszczeniu zamkniętym, może nawet w lokalu,na jakiejś imprezie...W jaki sposób, byc może wykona gest, który Ciebie rozdrażni,spowoduje,że pomyślisz:ale żenada..Wiesz, może zachowa się niestosownie, nie wiem rzuci jakims tanim komplementem, czy cos w tym stylu;)

Napisano

Gwiazda może też opisywać miejsce bardziej artystyczne - kino, teatr.

Jak napisałaś o tym kinie, to przypomniało mi się,że wybieram się na nocny mataron filmowy :D

• Moderator
Napisano

hmmm to może być jakieś pomieszczenie zamknięte, gdzieś gdzie można wejśc tylko z zaproszeniem, może to byc jakies miejsce, w ktore pewien sposob kojarzy sie ze sztuka, na jakies horrory sie nie wybierasz?

w jaki sposób mogę go poznać ( jeśli opcja powyżej będzie mało wymowna)

moze w czyms Ci pomoze w jakims wyborze albo jakos zburzy Twoj zly humor.

Napisano

w jakiś 4 ścianach go możesz poznać, w jakimś pomieszczeniu/budynku

jakby zaczął rozmowę.

Napisano

1.miejsce jakies zamniete, budynek, dom....mze jakis klub noca...chcoia znei jestem rzekonana..............bo tu nei ma jaksi imprezowych mocno kart poza 9 ...w kazdym razie w jakism pomieszczeni 4 to pokazuje

jako ze az czesto pokazuje zabiegi chirurgiczne mam tez skojarzenie przy tych wszystkich smutnych i smetnych,ze ty mozesz lubk ktos z otoczenia borykac sie z jakas dolegliwosci,a porblemem( 9 mieczy)