panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Witam, ponieważ w rozkładach na październik i miesięczny i na nów wychodziło mi,że poznam jakiegoś pana zapytałam kart o szczegóły: gdzie mogę go poznać/spotkać? 4 denarów, 9 mieczy, gwiazda XVII-> księżyc XVIII kurczę nie mam pojęcia jakieś pomieszczenie?nocą? w jaki sposób mogę go poznać ( jeśli opcja powyżej będzie mało wymowna) as mieczy, 4 pucharów, wieża XVI-> eremita IX as mieczy kojarzy mi się z nauką-szkoła, biblioteka, praca?może on mi w czymś pomoże albo może to będzie jakaś dyskusja? Bardzo proszę o pomoc, dzięki! M. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 gdzie mogę go poznać/spotkać? 4 denarów, 9 mieczy, gwiazda XVII-> księżyc XVIII Co prawda nie jestem ekspertem w określaniu miejsc w tarocie, ale jakoś tak mi się skojarzyło to z pubem, jakiś zjazd absolwentów, spotkanie po latach? na pewno wieczorem... Gwiazda może też opisywać miejsce bardziej artystyczne - kino, teatr. w jaki sposób mogę go poznać? as mieczy, 4 pucharów, wieża XVI-> eremita IX W jakimś budynku (może być pub, choć as mieczy bardziej kojarzy mi się z intelektem - szkoła itp.), rozmowa sama się wywiąże. Tu też może być ostrzeżenie, żebyś nie odrzucała wszystkich z góry, bo możesz stracić szansę na poznanie wartościowego faceta. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Października 2013 Maestro Napisano 5 Października 2013 Możesz go poznac w jakiejś bibliotece, ogólnie to na pewno w pomieszczeniu zamkniętym, może nawet w lokalu,na jakiejś imprezie...W jaki sposób, byc może wykona gest, który Ciebie rozdrażni,spowoduje,że pomyślisz:ale żenada..Wiesz, może zachowa się niestosownie, nie wiem rzuci jakims tanim komplementem, czy cos w tym stylu;) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 gdzie mogę go poznać/spotkać? 4 denarów, 9 mieczy, gwiazda XVII-> księżyc XVIII Gwiazda może też opisywać miejsce bardziej artystyczne - kino, teatr. Jak napisałaś o tym kinie, to przypomniało mi się,że wybieram się na nocny mataron filmowy Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 5 Października 2013 Moderator Napisano 5 Października 2013 gdzie mogę go poznać/spotkać? 4 denarów, 9 mieczy, gwiazda XVII-> księżyc XVIII hmmm to może być jakieś pomieszczenie zamknięte, gdzieś gdzie można wejśc tylko z zaproszeniem, może to byc jakies miejsce, w ktore pewien sposob kojarzy sie ze sztuka, na jakies horrory sie nie wybierasz? w jaki sposób mogę go poznać ( jeśli opcja powyżej będzie mało wymowna) as mieczy, 4 pucharów, wieża XVI-> eremita IX moze w czyms Ci pomoze w jakims wyborze albo jakos zburzy Twoj zly humor. Cytuj
miistakke Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 w jakiś 4 ścianach go możesz poznać, w jakimś pomieszczeniu/budynku jakby zaczął rozmowę. Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 1.miejsce jakies zamniete, budynek, dom....mze jakis klub noca...chcoia znei jestem rzekonana..............bo tu nei ma jaksi imprezowych mocno kart poza 9 ...w kazdym razie w jakism pomieszczeni 4 to pokazuje jako ze az czesto pokazuje zabiegi chirurgiczne mam tez skojarzenie przy tych wszystkich smutnych i smetnych,ze ty mozesz lubk ktos z otoczenia borykac sie z jakas dolegliwosci,a porblemem( 9 mieczy) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 dziękuję bardzo za wpisy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi