panna.marta Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 (edytowane) I jeszcze jedno pytania na uczucia: Dlaczego nie mogę poznać mężczyzny na dłużej? 7 buław, 2 mieczy, 5 mieczy-> umiarkowanie XIV kurczę niefajne karty. Widać moją obronę przed skrzywdzeniem, obawy przed podejmowaniem decyzji i wiążących kroków. Szukanie spokoju i równowagi po czymś bardzo nieprzyjemnym. Jaka jest rada dla mnie by poznać odpowiedniego mężczyznę? 8 mieczy, król mieczy, 8 denarów-> śmierć XIII uwolnić się od skrępowania, podjąć męską decyzję i pracować nad sobą no i śmierć oznacza dużą transformację, porzucenie tego co było i spojrzenie na to wszystko od zupełnie innaczej, od nowa. Aż mi się smutno zrobiło jak zobaczyłam te karty Jedynie pocieszające jest to,że 8 denarów jest kartą efektywnej, owocnej pracy, ktora przynosi radość i korzyści. A jak Wy to widzicie? Edytowane 4 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi