Vivere Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Po roku przerwy wracam do biegania. czy przy ustalonym planie treningowym złamię (swobodnie) 10 km / 1 h - bez kontuzji do 11 listopada? 5 mieczy Moc Gwiazda oby ta 5 mieczy pokazywała moja waleczność Jestem na TAK... Cytuj
panna.marta Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 powinno Ci się udać, choć z początku może być jakiś kłopot, możliwe, że zdrowotny to właśnie ta 5 mieczy,ale potem się podniesiesz. Masz karte moc to oznaka dobrej kondycji fizycznej, potem gwiazda i w podsumie moc. Tyle ile wkładu w to włożysz taki będzie rezultat. Ale karty są dobre. Cytuj
x-latek Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Po roku przerwy wracam do biegania.czy przy ustalonym planie treningowym złamię (swobodnie) 10 km / 1 h - bez kontuzji do 11 listopada? 5 mieczy Moc Gwiazda oby ta 5 mieczy pokazywała moja waleczność Jestem na TAK... Hohoo:) I sportsmenki są tu wśród nas widzę. Karty dobre oprócz tych 5 Mieczy, które mogą mówić o jakimś przeforsowaniu organizmu na początku lub w trakcie, albo jakimś innym problemie. Moc, że na wypadek czegoś takiego poradzisz sobie z tym i będzie dobrze. Ale czy do 11 listopada? Przez tą Gwiazdę to nie byłbym tego taki pewien. Cytuj
emilr Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Czy przerwałaś biegaie ze wzgledu na kontuzje i teraz chcesz zaczac ponownie? Cytuj
Vivere Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 Czy przerwałaś biegaie ze wzgledu na kontuzje i teraz chcesz zaczac ponownie? hm, musiałam odstąpić od sportu wyczynowego ze względów zdrowotnych a później miałam "duze" zmiany zawodowe. Ps. dziś zrobiłam dłuższe wybieganie ku sprawdzeniu swoich sił. 1 i 1/2 godziny ciągłego, bezstresowego (8-9km/h) biegu nie powoduje kłopotu. Tętno mi fiksuje gdy przyspieszam. Wystarczy, że zawiąże buty juz mam 130 Cytuj
emilr Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 (edytowane) 5 mieczy tak mi sie skojarzyła: że to nie jest do końca czysta gra .Twój organizm nie do końca gotowy, ale umysł tak. Próbujesz troche przechytrzyć swoje ciało. Nie wiem. Moze sie myle. Ale 5 meczy i siła do tego to ogromna motywacja, chęć. Myśle jednak, że dasz radę, chociaż po pierwszym sukcesie mozesz poczuc, że tak łatwo nie będzie. Ale dasz radę Nie forsuj sie jednak. Gwiazda Ci to podpowiada. 5 mieczy daje efekt, ale jakim kosztem.... bardzo często czytam, ze 5 mieczy to karta porażki. Nie do końca z się z tym zgadzam (z moich doswiadzceń). To zwyciestwo jednak. Tak jak miało być, plan zrealizowany. Ale priorytety po drodze sie zmieniły i włąsnie... pyrrusowe zwycięstwo. Moc natomiast potrafi rozłożyć siły równomiernie. Nie ma z tym najmniejszeo problemu. Edytowane 5 Października 2013 przez emilr Cytuj
Trida Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 hmmm wydaje mi sie, ze w 5 mieczy pokazuje sie jakies ostrzezenie - czy aby na pewno dbasz o kolana? proponowałabym wzmocnić się glukozaminą / artresanem na czas treningów, bo poza tym, zę miecze kojarzą mi sie z bieganiem na zimnie to mogą być małą wskazówką. Moc - no bedziesz szła w zaparte nie ma co, bedziesz miałą duzo motywacji a gwiazda - uda sie jak nic Cytuj
Vivere Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 Trida czy aby na pewno dbasz o kolana? Z kolanami nie mam, póki co, problemu. Buty mam dobre, nie robię grzebnięcia z pięty, biegam leśnymi drogami, na niskim pulsie .... Właśnie chcę uniknąć wszelkich kontuzji ortopedycznych. Ale ... nie mogę się doczekać kiedy przyspieszę miecze kojarzą mi sie z bieganiem na zimnie i o to właśnie chodzi, to celowy wybór, zimowa alternatywa. Rower i rolki spoczną na ten czas w garażu. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 myślę, że się uda, ale 5 mieczy ostrzega, aby się nie przeforsować zbyt szybko... Cytuj
x-latek Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Mogłabyś to zweryfikować? Czy może już zapomniałaś o samym rezultacie do tej pory hehe Cytuj
Gość adora Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 5 mieczy Moc Gwiazda Mi 5 mieczy mowi o przegranej wiec raczej nie widac zaplanowanych biegow, przynajmniej nie we wskazanym czasie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 napisałam właśnie interpretkę haha cofam i czekam na weryfikacje :] Cytuj
Fall Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Mnie rowniez niepokoi ta 5 mieczy-nie na darmo mowi sie, ze to takie pyrrusowe zwyciestwo. Zwyciestwo, ktore okazuje sie porazka, bo koszta poniesione przez nas przewyzszaja wygrana. Moc ogolnie swiadczy o dobrym zdrowiu ALE kaze zadbac o SERCE - to nie silnik samochodu, ktory w razie czego mozna wymienic! Gwiazda mowi mi, ze masz calkiem niezla karoserie, ale sama wiesz,ze bez silnika zamiast skrzyni biegow mozesz sie dorobic tej drewnianej ;-) A tak na serio-myle, ze jak sie uprzesz, to dopniesz swego-taka ta 5 mieczy jest-ale moc sugeruje potencjalne problemy z sercem, a potem masz Gwiazde czyli zdrowienie..Nie forsuj sie zatem, dbaj o dobry jakosciowo sen i wypoczynek. Moc zacheca do aktywnosci, ale Gwiazda radzi, by wysilek fizyczny rownowazyc odpowiednim odpoczynkiem i regeneracja zwlaszcza noca. Powodzenia! Cytuj
Vivere Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 AAAAAAAAAAAA zapomniałam! Weryfikuję: Nie zmierzyłam czasu w planowanym biegu 11 listopada. Odpuściłam z powodu przeziębienia. Ale, nie złamałabym zaplanowanego czasu. "Tak dobrze żarło a zdechło" Zbyt ambitne treningi założyłam po przerwie i zamiast rosnąć w siłę cofałam się. 1 Cytuj
Vivere Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 myślę, że się uda, ale 5 mieczy ostrzega, aby się nie przeforsować zbyt szybko... I tak też się stało, musiałam zwolnić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi