Skocz do zawartości

Jakosmy przy tych Sylwkach...

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapewne niczym mnie nie zaskoczy... No ale... postanowilam tez polozyc karcioszki na ten dzien... przeskoku w nowy rok.

Jak przyjdzie mi go spedzic?

Ogolna odpowiedz - 7 Monet + 4 Bulaw, 7 Kielichow ---> XVI Wieza, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Wydaje mi sie, ze bede ogolnie siedziala w chalupie, wypoczywala i moze rozmyslala, jak co zrobic, jak tylko skoncza sie dni wolne, moze jakies sprawy do zalatwienia, moze cos bedzie chodzilo mi po glowie, co trzeba bedzie zrobic...

Z drugiej strony takie poczucie, ze teraz jest czas na wypoczynek, jak bedzie potrzeba to wezmiemy sie za co trzeba, ale na teraz spokoj i cisza. Wiec stawiam na dom. Jak pisalam wyzej, nie powinno mnie nic w tej kwestii zaskoczyc.

Rano - As Kielichow + Paz Monet ---> V Papiez, HB I Mag

Tu mysle, ze maz moze wyskoczyc z checia wziecia mlodych na pare godzin do siebie.

Poludnie - 9 kielichow + 10 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny I Mag

Zajecie sie soba. Jakies lenienie, moze ktos wpadnie (9 Kielichow), raczej tak na luzie wszystko.

Wieczor - Krol Mieczy + 10 Monet, As Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja I II Kaplanka

Tu maz odprowadzi dzieci pewno... tak czuje to.

Ewentualnie kontak netowy z jakims Mieczowym.

Napisano

Ogolna odpowiedz - 7 Monet + 4 Bulaw, 7 Kielichow ---> XVI Wieza, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

ogólnie ranek wygląda tu dość spokojnie, dopiero popołudniem zajmiesz się aktywością jakaś, może obiadek w domku lub dzieci a może wyjdziesz gdzieś na dwór, myślę że wieczorem będziesz w dobrym nastroju, alkoholu się troszkę może polać, ewentualnie będziesz radosna i bez alko. Chyba będziesz w domku podziwiać nadejście nowego roku w ciepełku :))

rankiem wstaniesz w dobrym nastroju, zajmiesz się jakimiś obowiązkami.

Poludnie - 9 kielichow + 10 Kielichow ---> XVII Gwiazda, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny I Mag

popołudniem zajmiesz się tym co lubisz, jakieś wyjscie na świeże powietrze ewentualnie co i wyżej wychodzi, zaczniesz z entuzjamem planować/ szykowac się na wieczór :)

Wieczor - Krol Mieczy + 10 Monet, As Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB XI Pasja I II Kaplanka

wieczorem ktoś może zawitać do Twego domku albo zaproponować wyjście. Kurcze albo spędzisz sylwestra w swoim domku, ale będziesz mieć na slswetra gościa :mysli: zapowiada się atrakcyjnie ^^

Napisano

Wieczór:

As monet na końcu :D naturalnie coś nowego czyli nowy rok 2014! :D

Król mieczy+10monet -> spędzisz czas w gronie rodziny, możliwe wydatki(a kto nic nie wyda w sylwka? ;>) z panem, który przedstawia k.mieczy

Południe: bardzo przyjemnie :) Powinnaś być zadowolona, to dobre karty. A tak konkretnie... Spędzisz świetnie czas w gronie rodzinnym.

Ogólna: Dobra atmosfera, pieniądze(tyle, ile będziesz mieć na koncie/w kieszeni) i nastrój mogą być nie realne :)

Napisano

uwielbiam to słowo karcioszki :D

Jak przyjdzie mi go spedzic?

No wygląda na to,że z początku domowo,ale potem może się coś pojawić

no tu pokazują się dzieci i troska o nie :)

jakieś małe przygotowania lub świętowanie.

Obstawiam,że spędzisz tę chwilę z jakimś panem :) możliwe,że sam na sam :D:D