Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jutro będę występował w tvn...jakoś dziwnie się stresuję do tego piątek 13tego

zna ktoś sposób na pokonanie tremy przed kamerą?

Napisano

Wyobraź sobie że wszyscy są bez ubrania, jedynie ty je na sobie masz... podobno pomaga;)

Ja sobie zawsze w kółko powtarzam jak się denerwuje "słońce świeci, a trawa jest zielona (wdech, wydech)" i trema opada...

Napisano (edytowane)

Troszkę % ale tak by nie było czuć :azsg3:, a tak na poważnie .Wyobraź sobie że jesteś wśród swoich starych znajomych i to tylko zwykła rozmowa -spotkanie .

Wiem że to się tylko tak łatwo komuś mówi.

Trzymam kciuki.

Edytowane przez _Domi_
Napisano

Krzysiu wiem trema powala , ale tylko kilka sekund , potem z górki i pomysl ze z tymi ludzmi znasz sie od zawsze i jeszcze jedna prosba zdradż godzine nadawania to chetnie ciebie poznamy i przyjemnoscia posluchamy Bedzie dobrze cieplutkie pzdrowienia/ tylko mam nadzieje ze nas nie wypuszczasz w malinki /

Napisano

jak mnie ładnie poprosisz to puszczę Ci trochę siły na spokojność...

obym wiedziała o której :))

Napisano

no nie wiem raczej za dobrze chyba nie poszło z uwagi na kilkukrotne cięcia ;)zapomniałem

co miałem powiedzieć...

juskawa nie kulinarny bo gotować to ja się dopiero uczę

dzięki za podpowiedzi pewnie by coś pomogły ale dopiero dzisiaj je przeczytałem czyli po fakcie

Napisano (edytowane)

fakcie nie po fakcie;) na przyszłość bedziesz wiedział:))

Krzyś a co tam robiles???

Opowiedz nam troszke...

Edytowane przez Justys
opowiedz;)
Napisano

jajka malowałem za pasem;) święta przecież idą...

prezentowałem coś ale wolałbym nie opowiadać szczegółów bo to pewnie była kompromitacja której nawet teraz obejrzec nie chce zapomniałem w ogóle co mam powiedzieć ;)))troche z kartki czytałem wiecie 1 raz przed kamerą

ale następnym razem będzie już lepiej

Napisano

Kszys... jajka malowałeś przed kamerą.... no to się nei dziwię, ze w stresie jesteś.

Kiedy będzie emisja tego programu??

Napisano

wydaje mi się że sposobem na pokonanie tremy jest w takim przypadku myślenie i wyobrażanie sobie tego oczym się mówi i skupienie się na tym anie na kamerze i na tym kto to później zobaczy i jak wypadnę

Gość winteer
Napisano

właśnie.. przestać się przejmować i robić swoje

Napisano

noto zobaczymy ile w tym prawdy... w poniedziałek znowu będą mnie nagrywać...jak tak dalej pójdzie to niedługo zacznę chyba pogodę zapowiadać ...nawet wiem już jaka jest "Aura" ;)

• 2 lata później...
Napisano
Wyobraź sobie że wszyscy są bez ubrania, jedynie ty je na sobie masz... podobno pomaga;)

Ja sobie zawsze w kółko powtarzam jak się denerwuje "słońce świeci, a trawa jest zielona (wdech, wydech)" i trema opada...

a co bedzie jak sie zacznie smiac przez to widzenie bez ubran ?:P