seele Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 1. odpowiedz 2 i 3 - tło, wyjaśnienie sytuacji Jestem w nowym związku. Jest jeszcze w tle ex, który twierdzi że jest ze mną (telefonuje). Ja już nie czuję do niego nic, ale on o sobie nie daje zapomnieć. 1 - 2 kielichy - wygląda na to, że nowe uczucie będzie się rozwijało 2 - wieża - Pierwsza opcja: karta dotyczy mojego ex, tzn. że uwolnię się od niego, przeszłość już nie będzie wpływać na mnie. Druga opcja: związek z nowym Panem zacznie się psuć..? 3 - as buław - Pierwsza opcja: ponieważ ex już dla mnie nic nie znaczy, zacznę się cieszyć życiem, a nowy Pan będzie dla mnie ważny. Widać tu też mocny pociąg fizyczny. Druga opcja: związek z nowym Panem się zacznie rozpadać bo zacznę myśleć, że chodzi mu tylko o seks, a ja szukam czegoś więcej. Podsumowanie: Jestem za pierwszą wersją. W listopadzie wyklaruje się, że jestem w związku i będzie mi w nim dobrze. Przestanę myśleć o ex i przejmować się jego telefonami. W końcu dam szansę w pełni nowemu uczuciu się rozwijać i poczuję się spełniona. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 1. Przyjemne spotkania z drugą osobą 2,3. mogą mówić też to, co już się stało. Twój związek z ex runął i rozpoczął się nowy bazujący bardziej na uczuciach. A czy to będzie trwałe, czas pokaże Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Października 2013 Maestro Napisano 5 Października 2013 Dasz szansę nowemu, uwolnisz się w końcu od eksa:) Cytuj
emilr Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Otworzysz sie na nowego Pana. Definitywnie"rozprawisz sie" z eksem i zajmiesz sie nowym Panem. Cytuj
werona Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Ładne karty - 2 Kielichów to fajne spotkania dwójki zwróconych ku sobie osób, a Wieża+As Buław to dopełnienie tego patrzenia sobie w oczy udanym seksem. Cytuj
bridaa Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 (edytowane) w listopadzie zakończysz jakiś związek i rozpoczniesz coś nowego czy to nowe bedzie z tym obecnym "nowym panem"? - nie wiem, bo rownie dobrze karty moga pokazywać Twojego eksa, jak i tego kogoś nowego to zależy czy to nowe jest nowe czy juz trochę stare :-), bo jesli to juz trwa a eks jest przeszlością, to wygląda na to jakbys miała zakonczyć obecny związek ale namotałam :-) edit: pisalam ze zakończysz, ale karty nie mowią doslownie że Ty zakończysz , tylko że się to rozleci, niekoniecznie z Twojej inicjatywy (to tak dla uzupelnienia) Edytowane 5 Października 2013 przez bridaa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi