Maestro Inez2503 Napisano 6 Października 2013 Maestro Napisano 6 Października 2013 Jak spędze Sylwestra w tym roku? Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik mężczyzna wykaże inicjatywę i niespodziewanie zaprosi mnie,żeby gdzieś pojechać,powinno być miło,zresztą wygląda to tak, jakby ten gest miał coś zainicjować nowego, podsuma HB in formuje mnie o tym, żebym głębiej zastanowiła się, czy tego chcę... Cytuj
Cicha23 Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Jakiś mężczyzna (Król buław) wyjdzie z propozycją wyjazdu w jakieś miejsce (Rydwan). W sumie nie będziesz się tego spodziewać. JEDNAK decyzja będzie zależeć tylko i wyłącznie od Ciebie. Będzie to bardzo miło, pozytywnie, spędzony Sylwester. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Jak spędze Sylwestra w tym roku? Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik Sylwestra spędzisz w towarzystwie mężczyzny, który będzie Cię adorował całą noc i będziesz bardzo zadowolona. Myślę, że wasze plany ulegną zmianie, spontanicznie i może gdzieś pojedziecie, zmienicie lokum... ewentualnie będzie bardzo miłośnie i ogniście w tym Rydwanie, bez żadnej wycieczki ) Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik Zdecydowanie sylwester we dwoje,jakiś spontaniczny wyjazd,ale gdzieś blisko. Zastanawiam się czy K.B to nie mąż. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Października 2013 Autor Maestro Napisano 6 Października 2013 Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik Zdecydowanie sylwester we dwoje,jakiś spontaniczny wyjazd,ale gdzieś blisko. Zastanawiam się czy K.B to nie mąż. Król Buław zazwyczaj mężem nie jest, ale licho tam wie, pożyjemy,zobaczymy:) Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 a które karty wskazują na mężów?cesarz ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Października 2013 Autor Maestro Napisano 6 Października 2013 a które karty wskazują na mężów?cesarz ? Król Denarow, Cesarz, czasem Kapłan Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 no to pewnie jakiś nowy się pojawi. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 powiedziałabym, że sylwester w męskim gronie (wydaje mi się, więcej niż jedna osoba) i nagle pojawi się opcja "chodźcie wyjdziemy gdzieś w miasto!" może będzie jakiś pokaz sztucznych ogni w mieście lub coś takiego... Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Jakis pan moze wykazac sie inicjatywa i zabrac Ciebie. Wypad w nocy gdzies... bedzie razem ogladac fajerwerki... Hmm... Moze gdzies na odludziu, bardziej tak sam na sam. PS. Moj maz pokazuje mi sie jako Bulawowy nieraz (taki choleryk jest)... Nigdy jako Monetowy. Moj przyjaciel pokazuje mi sie jako Monetowy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Grudnia 2013 Ja też podnoszę,żeby jutro przy weryfikacji nie szukać Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Jak spędze Sylwestra w tym roku? Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik możesz go spędzić w innym miejscu niż ostatnio(lub w innym niż w domu), powinnaś się dobrze bawić, jak nie pojawi się pan buławiany, zakładam, że Ty się tak zachowasz jak on, czyli będziesz napełniona energią, zdecydowana, pewna siebie, odstroisz się. Powinnaś być głównie w ruchu(koło + rydwan) lub może się coś stać nieoczekiwanego. Wszystkie karty są bardzo optymistyczne, więc zakładam, że dobrze się skończy Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU 2014!!! Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 Jak spędze Sylwestra w tym roku? Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik mężczyzna wykaże inicjatywę i niespodziewanie zaprosi mnie,żeby gdzieś pojechać,powinno być miło,zresztą wygląda to tak, jakby ten gest miał coś zainicjować nowego, podsuma HB in formuje mnie o tym, żebym głębiej zastanowiła się, czy tego chcę... spedzisz go najprawdopodobniej wychodząc gdzies, może będziesz w domku, ale wyjdziecie na sztuczne ognie, przed sylwestrem jakiś mily Pan zloży Ci życzenia, a poźniej skupisz się na uczczeniu samego nowego roku. Spędzisz bardzo miło czas,rozluźnisz sie i wesoło będzie z pewnością bo pieknie Ci słonko świeci w sumie. Udanego Roku Inez ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2014 Jak spędze Sylwestra w tym roku? Król Buław Mag Koło Rydwan suma Słońce HB Księzyc/Pustelnik mężczyzna wykaże inicjatywę i niespodziewanie zaprosi mnie,żeby gdzieś pojechać,powinno być miło,zresztą wygląda to tak, jakby ten gest miał coś zainicjować nowego, podsuma HB in formuje mnie o tym, żebym głębiej zastanowiła się, czy tego chcę... Ktoś baardzo chciał go spędzic w moim towarzystwie, ale nie mogłam..W każdym razie była w domu z meżem i nieoczekiwanie wprosił się do nas kuzyn męża z partnerką, więc było bardzo fajnie, siedzieliśmy do 3.30. W międzyczasie dzwonił do mnie pan, który chciał być ze mną na sylwku, potem mi wysłał sms, i dużo do mnie pisał...Liczyłam na kontakt kogos innego, ale nie można miec wszystkiego.. Dziekuję za Wasze interpretacje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi