Gość Linkinia Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Bardzo dziękuję Inez za karty ;* Jestem w świeżym związku z X i chciałam sprawdzić, jak rozwinie się nasza relacja, czego mogę się spodziewać. Wiele razy się zawiodłam, nie chcę powtórki z rozrywki. Celt z jego punktu widzenia na sześć miesięcy. 1. To jest - Słońce Jest cieszenie się, nadzieja na coś dobrego, pozytywne nastawienie, dobra relacja. 2. Krzyżuje się - As kielichów On chce dać szansę. 3. Nastawienie - Cesarzowa Bardzo ładnie mnie postrzega i traktuje jako swoją kobietę i chciałby bym nią była. 4. Świadomość - Sprawiedliwość Wybraliśmy się. 5. Podświadomość - Giermek denarów Hmm... nie wiem, że jestem młodsza, więc bardziej ciekawa wszystkiego i podatna na pokusy? 6. Okres, który mija - 2 denary Kontakt netowy, niepewność, uporządkowanie relacji. Może rozmawiał też z kimś innym i wybrał mnie. 7. Nadchodzi - 10 mieczy, 10 denarów Rozczarowanie... on nie tak sobie to wyobrażał. 8. Obawy - Świat Wg niego problemem może być odległość, że się nie zgramy, nie dopasujemy. 9. Nadzieje - Sąd Ostateczny Na poważny związek. 10. Wpływ otoczenia - 3 mieczy Ma złe doświadczenie za sobą, no i wie, że ja też. 11. Wynik - Mag, 3 denary, 5 mieczy, król kielichów, rycerz mieczy --> H.B. Pustelnik Chyba go zostawię dla innego... Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 1. To jest - Słońce Narazie jest wszystko dobrze,cieszysz się tym co masz 2. Krzyżuje się - As kielichów jest w tym także uczucie 3. Nastawienie - Cesarzowa chyba chciałabyś coś stałego, w dodatku być dla niego ideałem kobiety 4. Świadomość - Sprawiedliwość że jest to coś czego chciałaś i włożysz w to tyle wysiłku ile jesteś w stanie dać 5. Podświadomość - Giermek denarów po prostu angażujesz się i wkładasz w to całą siebie, robisz 1wsze kroki 6. Okres, który mija - 2 denary dokonałaś wyboru, weszłaś świadomie w związek czy netowy to nie wiem 7. Nadchodzi - 10 mieczy, 10 denarów- księżyc XVIII wydaje mi się, że nie będzie łatwo,ale do przejścia, wyjdziecie z tego cało 8. Obawy - Świat czy to nie jest związek na odległość? 9. Nadzieje - Sąd Ostateczny Na pokonowanie ewentualnych trudności 10. Wpływ otoczenia - 3 mieczy coś jest przeszkodą, coś Was blokuje, nie wiem co 11. Wynik - Mag, 3 denary, 5 mieczy, król kielichów, rycerz mieczy --> H.B. Pustelnik nie wiem czy pan będzie miał wystarczająco dużo siły i pomysłów by coś pokonać. Mi się wydaje,że Was dzieli jakaś odległość... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Mieszkamy teraz w tym samym mieście, mamy do siebie z 40 min jazdy... Dopiero na wakacje pojadę do domu na 3 miesiące, ale dzieli nas tylko 100km Dziękuję Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 no to świat w takim układzie to karty związkowe więc bardzo dobrze:D Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi