Gabó Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 No więc sniło mi się dzisiejszej nocy że w okolicach moich kostek u nóg było pełno kleszczy, czy innego robactwa. Gdy je odrywałem, widziałem krew i wiem że wpadłem w panikę bo po usunięciu ich za każdym razem one powracały,a może i nawet było ich coraz więcej. Czułem chyba nawet ból. Nie wiem dlaczego ale miały kolor zielony. Czy ten sen może oznaczać że w okolicach tych miejsc posiadam jakieś astralne czy inne pasożyty? Wiem że mało szczegółów, ale więcej po prostu nie pamiętam, zapamiętałem tylko najistotniejsze. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Zieleń to kolor życia, ale nie krwi. Mówi się, że jedni ludzie są jak płomień, dają z siebie wiele, błyszczą, ale wypalają się. Inni są jak drzewa, powoli rozwijają się i rosną, gromadzą siłę i chociaż nie są błyszczący jak płomienie to trwają i są trudniejsi do poruszenia. Być może jesteś typem drzewa, a kleszcza na nogach byłyby pasożytami dotykającymi twoich korzeni, źródła siły, niezależności. Twoja siła psychiczna odpływa do wielu małych problemów zamiast koncentrować się w tobie. Być może masz wokół siebie zbyt wielu ludzi z problemami, którzy przerzucają je na ciebie, opowiadają ci o nich, chcą na tobie polegać, nie oferując nic w zamian. Albo sam stwarzasz małe problemy, żyjące własnym życiem i odciągające twoją uwagę od ważnych spraw. Cytuj
Gabó Napisano 7 Października 2013 Autor Napisano 7 Października 2013 Właściwie to mogło by się zgadzać. Dzieki za odpowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi