Gość Euterpe Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Idę spotkać się z znajomym, z którym się nie widziałam kilka miesięcy. 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> I Mag 2. Jak wypadnie spotkanie? -> 5 monet 3. Jaki będzie wynik -> Król mieczy W ostatnim pytaniu wypadły mi dwie karty: - jedna bliżej mnie, skierowana obrazkiem do mnie: 4 buławy - druga, dalej, na przeciwko mnie wylądowała, koszulką do góry(obrazka nie widziałam, dopiero jak ją sobie odwróciłam): XIII Śmierć. Rada: 4 puchary Odbierze mnie bardzo dobrze, jaką panią swojej sytuacji. W czasie spotkania będzie mi czegoś brakować, poczuję niedosyt. Zakończy się to dobrze, ale chłodnie. 4 buławy mogą mówić o tym, że nastąpi kolejne spotkanie, zaś śmierć informuje o zakończeniu pewnego etapu. Uświadomię sobie, że coś się skończyło. Najlepiej będzie, jak nie będę się bardzo angażować w przebieg spotkania. Spytałam się jeszcze: dobrze będzie, jak jutro się pojawię? -> VIII Siła Tak, dobrze zrobię. Sądząc jednak po wyższych kartach...no cóż, mogło być gorzej Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
niiwa Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> I Mag --- pokażesz się jako energiczna osoba, która wie czego chce i do tego zmierza. 2. Jak wypadnie spotkanie? -> 5 monet --- 5-ka wróży emocje, a denary życie codzienne - sądzę, że będziecie krążyć wokół przyziemnych spraw, jakaś wymiana poglądów o życiu, pracy itp. 3. Jaki będzie wynik -> Król mieczy Pan weźmie pod uwagę wszystko to, co się wydarzyło, będzie rozmyślał i się zastanawiał, dokona Oceny - ale jakoś to chłodne, brak tu emocji i uczuć niestety. - Rada - 4 pucharów -- czy Ty faktycznie chcesz tego???- w tej karcie nie ma się co nastawiać na coś nowego.. jest w niej raczej stagnacja i poczucie, że to nie dla ciebie; pomyśl może o Tym co posiadasz.., a tego nie doceniasz? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Wieczorem podam weryfikację Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 dę spotkać się z znajomym, z którym się nie widziałam kilka miesięcy. 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> I Mag na pewno zabłyśniesz inteligencją i kreatywnością 2. Jak wypadnie spotkanie? -> 5 monet może być trochę drętwo lub nieśmiało 3. Jaki będzie wynik -> Król mieczy pan może być jakiś surowy lub podążać za Twoją inteligencją Spytałam się jeszcze: dobrze będzie, jak jutro się pojawię? -> VIII Siła Raczej tak, choć będziesz trochę dominująca Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 (edytowane) No to było tak: chłopak był zabawny, sypał dow****mi, ile się dało Rozmawialiśmy też o zwykłych sprawach. Na początku było dobrze, ale później zachowałam się jak król mieczy, zimno Ale mam na to usprawiedliwienie, zemdliło mnie mocno i skupiałam się bardziej nad tym co czuję Po za tym w tym dniu wydałam więcej niż powinnam. A 4 puchary wspominały o tym, abym nie piła. Kolega zaproponował napój, po którym źle się poczułam Dziękuję wszystkim A tak ogólnie muszę obu Wam przyznać rację! Brawa Edytowane 8 Października 2013 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi