Iwka78 Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 no jakiś diabełek mnie podkusił, żeby rzucić karty na pytanie: kiedy rozpocznę pracę w nowej firmie? obecnie jestem zatrudniona, ale szukam cały czas innej roboty... posucha straszna, bo ja muszę znaleźć robotę blisko domu, więc Wawa odpada... i tak sobie wymyśliłam - wyciągnęłam po jednej karcie na każdy miesiąc, ale jakoś tej pracy nowej nie widzę... nie chodzi mi o interpretację każdej karty, ale wytypowanie tej jedynej, najwspanialszej:-) ja obstawiam lipiec.... oczywiście zweryfikuję:-) listopad 2013 - wieża (jak nic rozpierducha w robocie...) grudzień 2013 - 10 mieczy (kurde... no chyba odejdę sama normalnie no...) styczeń 2014 -10 buław luty 2014 - As mieczy marzec 2014 - rycerz denarów kwiecień 2014 - 5 mieczy maj 2014 - 7 mieczy czerwiec 2014 - 3 buławy lipiec 2014 - VIII moc sierpień 2014 - 10 denarów wrzesień 2014 - rycerz kielichów październik 2014 - 7 denarów listopad 2014 - XIX słońce Cytuj
x-latek Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Taka ta pierwsza z najaktywniejszych tu to 10 Buław. Może i styczeń w takim razie. Ewentualnie będzie tak, że będziesz ciągnąć dwie roboty, może... Tą, którą masz i tą jakąś tam nową. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 zdecydowanie od czerwca masz b duze szanse na coś i to dobrze płatnego. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Października 2013 Maestro Napisano 7 Października 2013 W marcu 2014 r., Rycerz Denarów zwiastuje nową pracę Cytuj
Czarownica Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 W marcu może byc gdzies rozmowa ale nic z tego nie będze, w czerwcu cos ciekawego sie rysuje i juz czerwiec/lipiec ja myślę, że te prace dostaniesz, bo kolejny miesiąc to juz etat Cytuj
emilr Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Też obstawiam czerwiec, coś zacznie sie dziać, moze coś Ciw oko wpadnie, bo w lipcu już Twoje działanie Cytuj
Orchidea87 Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Stawiam na lipiec i sierpień ...ale być może już w lutym (as mieczy) zaczniesz szukać aktywniej tj. wysyłać cv, listy motywacyjne. W lutym/marcu może zatrudnią Cię na próbę, ale nic z tego nie będzie(albo będą odwlekać decyzje o zatrudnieniu w nieskończoność). Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 ej 10 mieczy jest negatywna karta w uczuciach a na sprawy finansowo intelektualne dziesiątka to 'pełnia' - wydaje mi się, zę mozesz dostać podwyżkę, bo na grudzień masz 10 buław - czyli niezły zapiernicz (podnieśli pensje to i wiecej wymagają) w maju bedziesz miała definitywnie dosc i czerwiec bedzie czasem, gdy zmienisz to i owo takie moje zdanie Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 ej 10 mieczy jest negatywna karta w uczuciach a na sprawy finansowo intelektualne dziesiątka to 'pełnia' - wydaje mi się, zę mozesz dostać podwyżkę, bo na grudzień masz 10 buław - czyli niezły zapiernicz (podnieśli pensje to i wiecej wymagają)w maju bedziesz miała definitywnie dosc i czerwiec bedzie czasem, gdy zmienisz to i owo takie moje zdanie dzięki czarownico:-) aaaa już wiem co się mogło zaznaczyć w tej 10 mieczy w takim razie... zaczęłam powtarzać język niemiecki i w grudniu zamierzam szukać grupy, aby kontynuować naukę, więc to się mogło pokazać.... Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Marca 2014 Autor Napisano 28 Marca 2014 częściowa weryfikacja marzec był bardzo ważnym miesiącem, bo wpadłam na pomysł swojej działalności.... zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... 1 Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 Ja stawiam na przełom czerwca i lipca jeżeli chodzi o pracę, której chcesz Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 W kwietniu i maju możesz mieć pod górkę z realizacją swoich planów. W czerwcu możliwe, ze pojawi się nowy pomysł albo jakiś nowy plan, ewentualnie modyfikacja tego co wymyśliłaś teraz. I to powinno wypalić. W lipcu widać, że będziesz musiała się napracować, ale w opłaci się, bo w sierpniu już masz ful-wypas;). Potem w październiku widać chwilowy zastój, ale chwilowy, bo w listopadzie znowu wychodzi słoneczko:). Powodzenia. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 częściowa weryfikacja marzec był bardzo ważnym miesiącem, bo wpadłam na pomysł swojej działalności.... zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... słuchajcie, ale numer.... dziś jest ostatni dzień marca i dziś właśnie dostałam maila na służbową skrzynkę z agencji pośrednictwa pracy, że są zainteresowani i żebym podała prywatny adres... podałam... a co mi tam:-) przesłali mi ofertę, złożyłam CV, ale nie wiem, czy coś z tego będzie.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Marca 2014 Maestro Napisano 31 Marca 2014 słuchajcie, ale numer....dziś jest ostatni dzień marca i dziś właśnie dostałam maila na służbową skrzynkę z agencji pośrednictwa pracy, że są zainteresowani i żebym podała prywatny adres... podałam... a co mi tam:-) przesłali mi ofertę, złożyłam CV, ale nie wiem, czy coś z tego będzie.... Nie chcę być nieskromna, ale ja wyczytałam to w Twoich kartach, konkretnie, ze w Rycku Denarów może być nowa praca;) Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 Nie chcę być nieskromna, ale ja wyczytałam to w Twoich kartach, konkretnie, ze w Rycku Denarów może być nowa praca;) ach Ty moja nieskromna:-)))) Cornelia napisała, że będzie tylko rozmowa... więc ciekawa jestem jak to będzie....:-) na pewno dam Wam znać:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Marca 2014 Maestro Napisano 31 Marca 2014 ach Ty moja nieskromna:-)))) Cornelia napisała, że będzie tylko rozmowa... więc ciekawa jestem jak to będzie....:-) na pewno dam Wam znać:-) No i mam nadzieję, że wyjdzie na moje i na Twoje )))) Czego Ci szczerze życzę Cytuj
Czarownica Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 ach Ty moja nieskromna:-)))) Cornelia napisała, że będzie tylko rozmowa... więc ciekawa jestem jak to będzie....:-) na pewno dam Wam znać:-) Interpretowałam pod pytanie kiedy się zacznie praca w nowej firmie, no a w marcu się nie zaczęła;) Rycek Denarowy jak dla mnie zawsze przenosi coś na dalsze miesiące, stąd moje "będzie tylko rozmowa" (w tym wypadku akurat "tylko" odezwali się), a późniejsze "ale nic z niej nie będzie" wynika już dla mnie z faktu, że karty na kolejny miesiąc, w który denarowy nas przenosi nie pokazują podjęcia pracy. ALE: po pierwsze może jedna coś z tej rozmowy wyniknie, tylko właśnie pracę faktycznie podejmiesz w typowanych, późniejszych miesiącach, a po drugie i najważniejsze - ja się mogę mylić ))) Życzę powodzenia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Marca 2014 Maestro Napisano 31 Marca 2014 kwiecień 2014 - 5 mieczymaj 2014 - 7 mieczy mozliwe, że obecny szef będzie robił w tym czasie wszystko, zeby Ciebie zatrzymać... Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 Interpretowałam pod pytanie kiedy się zacznie praca w nowej firmie, no a w marcu się nie zaczęła;) Rycek Denarowy jak dla mnie zawsze przenosi coś na dalsze miesiące, stąd moje "będzie tylko rozmowa" (w tym wypadku akurat "tylko" odezwali się), a późniejsze "ale nic z niej nie będzie" wynika już dla mnie z faktu, że karty na kolejny miesiąc, w który denarowy nas przenosi nie pokazują podjęcia pracy. ALE: po pierwsze może jedna coś z tej rozmowy wyniknie, tylko właśnie pracę faktycznie podejmiesz w typowanych, późniejszych miesiącach, a po drugie i najważniejsze - ja się mogę mylić ))) Życzę powodzenia! :-) mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia... więc zobaczymy... na razie CV wysłane, ale jakoś do mnie nie dzwonią, żeby się już na szybko umawiać.... Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Marca 2014 Autor Napisano 31 Marca 2014 mozliwe, że obecny szef będzie robił w tym czasie wszystko, zeby Ciebie zatrzymać... nie wierzę.... to nie ten typ człowieka.... Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 **** dalsza weryfikacja***** w ten piątek, czyli w kwietniu byłam na rozmowie w agencji pośrednictwa pracy... no i zobaczymy, czy zostanę zaproszona przez firmę X, agencja ma przesłać moją kandydaturę, a pani dyrektor HR ma zadecydować, czy są zainteresowani, czy nie... Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Maja 2014 Autor Napisano 22 Maja 2014 **** dalsza weryfikacja*****w ten piątek, czyli w kwietniu byłam na rozmowie w agencji pośrednictwa pracy... no i zobaczymy, czy zostanę zaproszona przez firmę X, agencja ma przesłać moją kandydaturę, a pani dyrektor HR ma zadecydować, czy są zainteresowani, czy nie... ***WERYFIKACJA**** właśnie teraz otrzymałam odpowiedź, że niestety wybrali inną kandydatkę.... no ale tak to jest, jak się nie chce już etatu w głębi serca, tylko myśli się o swoim... 1 Cytuj
Trida Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 7 mieczy na maj w sumie mogłoby sugerować wybór kogoś innego. Ale czerwiec lipiec są takie karty z nadzieją więc kto wie Cytuj
Czarownica Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 A, czyli jednak się nie myliłam ;P No to może dalsze też się sprawdzą Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Maja 2014 Autor Napisano 26 Maja 2014 no ciekawa jestem jak to się rozwinie.... i czy w ogóle się rozwinie... bo już tracę nadzieję, na cokolwiek lepszego... tutaj niby jestem na nowym stanowisku, ale nie robię nic rozwojowego, wręcz bym powiedziała, że się cofnęłam.... no i znów się stałam czyjąś asystentką.... a to mi nie pasuje... Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Listopada 2014 Autor Napisano 17 Listopada 2014 no jakiś diabełek mnie podkusił, żeby rzucić karty na pytanie: kiedy rozpocznę pracę w nowej firmie? obecnie jestem zatrudniona, ale szukam cały czas innej roboty... posucha straszna, bo ja muszę znaleźć robotę blisko domu, więc Wawa odpada...i tak sobie wymyśliłam - wyciągnęłam po jednej karcie na każdy miesiąc, ale jakoś tej pracy nowej nie widzę... nie chodzi mi o interpretację każdej karty, ale wytypowanie tej jedynej, najwspanialszej:-) ja obstawiam lipiec.... oczywiście zweryfikuję:-) listopad 2013 - wieża (jak nic rozpierducha w robocie...) grudzień 2013 - 10 mieczy (kurde... no chyba odejdę sama normalnie no...) styczeń 2014 -10 buław luty 2014 - As mieczy marzec 2014 - rycerz denarów kwiecień 2014 - 5 mieczy maj 2014 - 7 mieczy czerwiec 2014 - 3 buławy lipiec 2014 - VIII moc sierpień 2014 - 10 denarów wrzesień 2014 - rycerz kielichów październik 2014 - 7 denarów listopad 2014 - XIX słońce przeanalizowałam te karty i tak naprawdę, to one raczej pokazują moje hobby, które próbuję rozkręcić na boku niż moją pracę zawodową... pewnie dlatego tak jest, bo w tym bym się spełniła i traktuję to jako pracę... nadal jestem w tej firmie, w której byłam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi