Frambuesa_ Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Nigdy wczesniej nie wyszly mi tak dziwne karty, dlatego prosze o pomoc w interpretacji. Moze tarot nie chcial odpowiedziec i dlatego wylosowalam takie karty? Jakie beda nasze stosunki z X (facet) do konca roku? Arcykaplan, Krol Denarow, Rycerz Bulaw + Rycerz Denarow, Krolowa Bulaw, Wieza Nie wiem jak moge to zinterpretowac.. Ze beda bardzo zmienne, raz lepiej raz gorzej? Byc moze pojawi sie ktos inny i to calkowicie zakonczy nasza znajomosc. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Pytanie, jak wyglada Wasza relacja teraz...? Cytuj
mlodzia Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 A kto to dla Ciebie ? Kolega, partner, bo to ważne jest. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 7 Października 2013 Autor Napisano 7 Października 2013 Nie jest moim partnerem, spotykalismy sie przez jakis czas, krecilismy ze soba i teraz jakos ucichło.. Dlatego dziwne mi sie wydaja te karty, bo tylu facetow w jednym rozkladzie (albo tyle twarzy jednego faceta). Cytuj
mlodzia Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Rozłozylas 6 kart czy 3 i trzy ostanie dołożone ? Cytuj
Frambuesa_ Napisano 7 Października 2013 Autor Napisano 7 Października 2013 Rozłozylas 6 kart czy 3 i trzy ostanie dołożone ? Rozlozylam 3 karty i 3 dolozylam Cytuj
mlodzia Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Związku raczej nie widać, stosunki raczej poprawne niż szalone. Rycerz buław może wskazywać na nowa świeża znajomość. Pzd Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Pewnie jeszcze cicho będzie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Ja bym do osob odnosila tylko Krola i Krolowa. On Monetowy Ty Bulawowa. Rycerze, jako rozne zrywy i porywy w Waszej relacji. V Papiez jako relacja taka formalna wlasnie, z konkretnymi ramami, dotad i nie dalej aby. I pozniej mamy pana Monetowego, ktory obok ma Rycka Bulaw. Ogolnie tu moga byc proby jakies wychodzenia poza obecne ramy relacji. Jednak na ile to cos konkretnego wniesie... hmm... Podejrzewam, ze raczej niewiele. Z podsumu masz Ksiezyc a z podsumu HB Swiat i Cesarzowa. Na koncu rozkladu Wieza, ktora no roznie moze oznaczac. Cos runie na dobre, pierdyknie, ze tak powiem. Z podsumow nie bylabym zbytnio optymistyczna. Mozliwe, ze w tej Bulawowej zaczniesz szukac gdzies dalej... mozliwosci. Moze Cie to po prostu wkurzyc. Czekanie na niewiadomo co. PS. Monetowy ma zdolnosci ciagnac takie niewiadomo co w nieskonczonosc. Niby zdecydowany, jak czegos chce, ale potrafi sie zastanawiac, myslec, latami... Ewentualnie powiedzialabym, jak czegos nie chce, to Bulawowa go do niczego nie zmusi. Tym samym rytm dzialan moze sie zwyczajnie rozjechac w rozne strony swiata. Edytowane 8 Października 2013 przez SacralNirvana 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi