Gość Nayala Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Notorycznie wyskakuje mi w kartach krol denarow....zadalam katrom pytania odnosnie jegomoscia: Kim jest król denarów, który wciaz pokazuje sie w mich rozkladach? sprawka, 2 puchary kaplanka..... pomyslalam o jakism znajomym prawniku, a mam ich kilku i to troche tak z relacja z nimi jest jak na dole.... czy znam juz tego pana? 4 denary,2 bulaw, 5 denarów Zdecydowanie nie, ewentualniee...to ktos z kims relacja sie zamknela jakis czaa temu, ktos z daleka....w tej chwili nieobecny w moim zyciu. w blizszy mi emocjonalnie sposob... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 A przy jakich pytaniach najczęściej wyskakuje? Cytuj
Gość Nayala Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 a roznie czesto o pracy cos Cytuj
panna.marta Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 no wg tego rozkładu, to może być Twój przyszły ukochany albo mąż skoro sprawka i 2 kielichy a dalej kapłanka, jakbyś jeszcze miała kapłana obok to bym byla pewna na 100% Cytuj
Gość Nayala Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 hahahaha ja tak licze na męża, że... Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Tak, to jest ktos, kogo juz znasz, ale kontakty sa wprawdzie mile, jednak poprawne politycznie. Z Monetowymi Krolikami czesto tak wygladaja znajomosci... Przynajmniej moje. Jeszcze jedno. Pan moze Ci sie nawet podobac, ale sam trzyma znajomosc na dystans, pilnuje wytyczonych ram. Nie czujesz sie z tym pewnie ani najlepiej. Teraz badaj, ktory Ci sie podoba a trzyma Cie na bezpieczna odleglasc... Cytuj
Gość Nayala Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 ahahaah pasowaloby na prawnika,ale ten pan raczej mam mnie gdzies XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi