x-latek Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Wieża odwrócona/Królowa Mieczy odwrócona/5 Mieczy odwrócone Coo? :szok: Ostatnio adwokat mi mówił, że sprawa szykowana jest na marzec. Po kartach widać że raczej nic z tego nie będzie do marca. Od tej pory do marca to jest i tak bardzo długo! Jakby nie patrzeć na to, to jest pół roku No mówię, tragedia! A w ogóle to na co ja liczę wstawiając ten post tutaj? - że tak zapytam się siebie. Chyba na to, że ktoś to odczyta inaczej i mnie pocieszy. Oj mówię, żywot przerąbany mój teraz jak nigdy przedtem. Ich to nie obchodzi czy ty masz za co żyć. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) W marcu moze rzeczywiscie ta sprawa ruszyc i to raptownie, rozpoczac sie (Wieza)... i utknac w miejscu. Rydwan masz w podsumie. HB Cesarzowa ze Swiata... Ogolnie sprawa rozpoczac rzeczywiscie moze sie w marcu, ale moim zdaniem przeciagnie sie nieco. Ewentualnie, co jeszcze mi przychodzi na mysl, ze tu Krolowa Mieczy szybko zadziala, zeby te sprawe szybko zakonczyc. Ciach, trach i bedzie decyzja. Rydwan tez by o tym mowil. Tu nie ma jakiegos gdybania. Jest tylko tak albo nie... i baj baj. Edytowane 8 Października 2013 przez SacralNirvana 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Wieża odwrócona/Królowa Mieczy odwrócona/5 Mieczy odwrócone Coo? :szok: Ostatnio adwokat mi mówił, że sprawa szykowana jest na marzec. Po kartach widać że raczej nic z tego nie będzie do marca. Od tej pory do marca to jest i tak bardzo długo! Jakby nie patrzeć na to, to jest pół roku No mówię, tragedia! A w ogóle to na co ja liczę wstawiając ten post tutaj? - że tak zapytam się siebie. Chyba na to, że ktoś to odczyta inaczej i mnie pocieszy. Oj mówię, żywot przerąbany mój teraz jak nigdy przedtem. Ich to nie obchodzi czy ty masz za co żyć. obstawiam, że dostaniesz tą rentę... gdzieś przeczytałam, że odwrócona królowa mieczy oznacza rencistę, chorego itp.... a 5 mieczy to też wyczytałam, bo taka mądra to ja nie jestem:-P, oznacza też taką sytuację, w której ktoś przez los zostaje zwolniony z walki o byt... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Hehe... skoro Crowley Mieczowa nazywa wykastrowana kobieta... to moze byc i inwalidka tudziez rencistka. Sorry... za skojarzenia... :crazyangel: Powaznie zas... fajnie, nie znalam tego znaczenia Mieczowej. Dobrze wiedziec. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Października 2013 Maestro Napisano 8 Października 2013 Tzn.może zapaść, ale wg mnie nie będzie to tak, jak sobie wyobrażasz, choć pierwsza myśl mi mówi, ze do marca decyzja nie zapadnie i trzeba będzie polatać z papierami jeszcze, w 5 mieczy masz pyrrusowe zwycięstwo, więcej strat niż zysków, więcej nerwów niż to wszystko warte.. 1 Cytuj
x-latek Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 gdzieś przeczytałam, że odwrócona królowa mieczy oznacza rencistę, chorego itp.... Ty wiesz dziewczyno że z tą Królową Mieczy coś istotnego przypomniałaś mi. Pamiętam, w mym pierwszym roku tarotowania stawiałem karty dla pewnego dziadka. Jego pytanie było czy dostanie odszkodowanie powypadkowe/czy wygra sprawę? Me zapiski z tamtego czasu już straciłem, ale pamiętam że w tym krótkim rozkładzie na 3 karty była odwrócona KM i 4 Miecze (czy odwrócone, czy na wprost to już nie pamiętam, mniejsza z tym). Trzeciej karty już nie pamiętam. Oczywiście, nie potrafiłem dziadkowi odpowiedzieć na pytanie. Byłem tylko zły na karty, że zamiast konkretnie odpowiedzieć mi to tylko wyszły jakieś niedorzeczne bzdury, zamiast przykładowo monetowych kart. Z czasem okazało się, że dziadek wygrał sprawę. A i potem jeszcze w związku z tym i dostał rentę. Yhy! Co prawda tu moje pytanie brzmi co do ram czasu kiedy zapadnie decyzja, ale jak wiemy karty odpowiadają też i często "na wyrost". Cytuj
x-latek Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 Tzn.może zapaść, ale wg mnie nie będzie to tak, jak sobie wyobrażasz, choć pierwsza myśl mi mówi, ze do marca decyzja nie zapadnie i trzeba będzie polatać z papierami jeszcze, w 5 mieczy masz pyrrusowe zwycięstwo, więcej strat niż zysków, więcej nerwów niż to wszystko warte.. O ja pitolę!... Przerąbane! Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Ty wiesz dziewczyno że z tą Królową Mieczy coś istotnego przypomniałaś mi. Pamiętam, w mym pierwszym roku tarotowania stawiałem karty dla pewnego dziadka. Jego pytanie było czy dostanie odszkodowanie powypadkowe/czy wygra sprawę? Me zapiski z tamtego czasu już straciłem, ale pamiętam że w tym krótkim rozkładzie na 3 karty była odwrócona KM i 4 Miecze (czy odwrócone, czy na wprost to już nie pamiętam, mniejsza z tym). Trzeciej karty już nie pamiętam. Oczywiście, nie potrafiłem dziadkowi odpowiedzieć na pytanie. Byłem tylko zły na karty, że zamiast konkretnie odpowiedzieć mi to tylko wyszły jakieś niedorzeczne bzdury, zamiast przykładowo monetowych kart. Z czasem okazało się, że dziadek wygrał sprawę. A i potem jeszcze w związku z tym i dostał rentę. Yhy! Co prawda tu moje pytanie brzmi co do ram czasu kiedy zapadnie decyzja, ale jak wiemy karty odpowiadają też i często "na wyrost". Tak, ale Twoje pytanie rozpoczyna sie od CZY... takze karty mogly to tez zlapac jako np. pytanie o sama rente. Konkretnie KIEDY pytajac, pytasz stricte w kontekscie ram czasowych. Tu jest tlo CZY... wiec jak najbardziej moglo to wylapac sama kwestie renty... nie tylko ram czasowych. Cytuj
x-latek Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 Tak, ale Twoje pytanie rozpoczyna sie od CZY... takze karty mogly to tez zlapac jako np. pytanie o sama rente. Konkretnie KIEDY pytajac, pytasz stricte w kontekscie ram czasowych. Tu jest tlo CZY... wiec jak najbardziej moglo to wylapac sama kwestie renty... nie tylko ram czasowych. Słuszna uwaga! Cytuj
slawa Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) obstawiam, że dostaniesz tą rentę...gdzieś przeczytałam, że odwrócona królowa mieczy oznacza rencistę, chorego itp.... a 5 mieczy to też wyczytałam, bo taka mądra to ja nie jestem:-P, oznacza też taką sytuację, w której ktoś przez los zostaje zwolniony z walki o byt... Iwus 78 akurat z tej walk inikt nas nie zwolni. Iwka78 z tym zwolnieniem o byt to troche przeinterpretowalas,to co czytalas brzmi tak: "...Alister Crovley nadal tej karcie tytul KLESKA. Gdyz rzeczywiscie,z punktu widzenia kogos,kto o cos walczy,dazy do materialnego celu, Piatka Mieczy to oslabienie woli i zaniedbanie spraw tego swiata..." "...Jednak tarot nie zna ani dobra ani zla.To co zgubne dla jednych,jest blogoslawienstwem dla drugich.Poeci takze matematycy - pod wplywem tej samej energii,ktora magowie zakleli w Piatce Mieczy,tworza swoje najwieksze dziela! Z Piatki Mieczy wynika tez nauka,ze aby ludzie o tworczych umyslach mogli naprawde rozwinac swoje talenty,spoleczenstwo musi zwolnic ich od trudow walki o byt....""...Piatka Mieczy oznacza tez mistycyzm i duchowe wzloty religijnosci i uduchowienie.Oznacza natchnienie,ktore jest wyzsze niz zlo i przyziemnosc tego swiata. ..." "...Jako karta trzecia, wskazowka do dzialania.Rob to,do czego czujesz w tej chwili natchnienie i powolanie. Na ruchy w swerze materialnej raczej brak ci sil;wiec moze najlepsza rzecza jest jakas wewnetrzna przemiana,medytacje,cwiczenia wizualizacyjne.Zawsze pozostaje nadzieja. ..." Taraka X-latek uwazam,ze rete dostaniesz mimo iz bedziesz mial niezyczliwe osoby,ktore chcialyby ci zaszkodzic(zwroc uwage na osoby,ktorych nie sposob nie zauwazyc lubiacych przekazywac informacje). Zastanow sie tez dlaczego wlasnie Piatka Mieczy wyszla na koncu rozkladu(jak wszystkie piatki pokazuja" smierc w kolejnych zywiolach). Moze jestec stworzony do celow wyzszych:witch: Zycze powodzenia:icon_smile: Edytowane 8 Października 2013 przez slawa literowka 1 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 decyzja być, to będzie,ale niestety nie korzystana dla Ciebie. Nawet nie taka najgorsza jest ta wieża tutaj,ale odwr 5 mieczy, która zawsze wskazuje na perfidne działania drugiej osoby. Jakaś kobieta tutaj nie dopuści do tego, by Ci się udało Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Nawet nie taka najgorsza jest ta wieża tutaj,ale odwr 5 mieczy, która zawsze wskazuje na perfidne działania drugiej osoby. Jakaś kobieta tutaj nie dopuści do tego, by Ci się udało Jeśli to tak, to ja już domyślam sie która to bitch :palacz: Ja już jej odpowiedniej reprymendy udzielę przed czasem, że jej oczy zbledną. Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Z Piatki Mieczy wynika tez nauka,ze aby ludzie o tworczych umyslach mogli naprawde rozwinacswoje talenty,spoleczenstwo musi zwolnic ich od trudow walki o byt....""...Piatka Mieczy oznacza tez mistycyzm i duchowe wzloty religijnosci i uduchowienie.Oznacza natchnienie,ktore jest wyzsze niz zlo i przyziemnosc tego swiata. ..." W takim razie błagam zwolnijcie mnie ludzie z tej walki o byt! A ja już Was naprowadzę na tę właściwą drogę rozwoju duchowego. Na tę mistyczną ma się rozumieć, z pominięciem wszelkich religijnych bredni. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Października 2013 Maestro Napisano 10 Października 2013 W takim razie błagam zwolnijcie mnie ludzie z tej walki o byt! A ja już Was naprowadzę na tę właściwą drogę rozwoju duchowego. Na tę mistyczną ma się rozumieć, z pominięciem wszelkich religijnych bredni. Zwalniamy Ciebie łaskawie z tej walki:lol: Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Zwalniamy Ciebie łaskawie z tej walki:lol: No i super! Cytuj
x-latek Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Czy do marca 2014 zapadnie decyzja w sprawie mojej rencinki? Wieża odwrócona/Królowa Mieczy odwrócona/5 Mieczy odwrócone Już się nie zgadza:) Znaczy się co do mego odczytu po tych kartach. Wczoraj dostałem powiadomienie z urzędu. Egzamin wyznaczony jest na konkretny dzień w styczniu. Przy okazji me inne rozkłady wskazują pośrednio na przyznanie mi rencinki! :jupi: :energia: :brum: Niech tylko to mi przyznają i zaczynam swoją drugą młodość:flamenco::crazyangel: Edytowane 23 Października 2013 przez x-latek Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Października 2013 Maestro Napisano 23 Października 2013 WERYFIKACJA Czy do marca 2014 zapadnie decyzja w sprawie mojej rencinki? Wieża odwrócona/Królowa Mieczy odwrócona/5 Mieczy odwrócone Już się nie zgadza:) Znaczy się co do mego odczytu po tych kartach. Wczoraj dostałem powiadomienie z urzędu. Egzamin wyznaczony jest na konkretny dzień w styczniu. Przy okazji me inne rozkłady wskazują pośrednio na przyznanie mi rencinki! :jupi: :energia: :brum: Niech tylko to mi przyznają i zaczynam swoją drugą młodość:flamenco::crazyangel: Wow:)) Powiedz kiedy konkretnie ten egzamin, a potrzymam mocno kciuki za Ciebie;))):witch: Cytuj
x-latek Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 Wow:)) Powiedz kiedy konkretnie ten egzamin, a potrzymam mocno kciuki za Ciebie;))):witch: Nie napisałem konkretnej daty dlatego żeby nie zapeszać. Jak mi na początku stycznia przypomnisz o tym to na priv wyślę Ci tę datę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi