x-latek Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Tzn. jak będę sobie radził w tej mojej przerąbanej materialnej sytuacji aż do jako takiego ustabilizowania się? 3 Puchary/Moc/5 Buław podsumy Rydwan HB>> Słońce-Koło Fortuny-Mag Proszę, jaka ładna karta wyszła po środku. 3 Puchary to jakby taka moja (częściowa!) beztroska, przecież nie mogę myśleć o tym cały czas, inaczej bym zwariował. Aha! Pytanie przecież dotyczy czasu od teraz. To może wtedy w międzyczasie coś wypiję też. Jakieś spotkania z ludźmi, w ogóle interakcje. Może to jakieś porozumienia między urzędami/właścicielami a mną? - sprzyjające mi porozumienia. Niezła karta hehe. Moc to Moc, to moja zdolność samoobrony w tym wszystkim/mych interesów/mego ludzkiego bytu. Po tej Mocy sądzę, że możliwe jest, że jakoś sobie poradzę zachowując w dalszym ciągu tą przyzwoitą egzystencję. Ale 5 Buław? Możliwe że to moja dalsza walka o przetrwanie, moje nerwy. Tylko, że to nie jest karta jakiegoś klarownego rezultatu. Ha! Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Ogolnie rzecz biorac bedziesz sobie radzil. Masz power, masz zapal. Sytuacja w 5 Bulaw widac, ze taka nie za bardzo jest, ale moze ze wsparciem zyczliwych ludzi (3 Kielichow) bedzie ok. Slonce w podsumie z Kolem i Magiem wskazuje na takie dorywcze prace gdzies tam po drodze, wykorzystywanie roznych okazji, korzystanie z tego, co Ci sie na horyzoncie pojawi. Rydwan... no, zeby nie zakasywac rekawow. Ogolnie zawsze jakas mozliwosc pojawi sie, zeby nie utonac. I dotrwac do tej stabilizacji wyczekiwanej. Cytuj
x-latek Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 Rydwan... no, zeby nie zakasywac rekawow. Sacralka, nie bardzo to rozumiem. Żeby nie zakasywać rękawów do pracy czy coś innego miałaś na myśli? Może po prostu "przejęzyczyłaś się" w czymś tam pisząc szybko, domyślam się? Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 powiedziałabym, że bardzo dobrze będziesz sobie radził i chyba dużo wsparcia otrzymasz od znajomych, poza tym, masz dużo siły w sobie.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Ogolnie rzecz biorac bedziesz sobie radzil. Masz power, masz zapal. Sytuacja w 5 Bulaw widac, ze taka nie za bardzo jest, ale moze ze wsparciem zyczliwych ludzi (3 Kielichow) bedzie ok. Slonce w podsumie z Kolem i Magiem wskazuje na takie dorywcze prace gdzies tam po drodze, wykorzystywanie roznych okazji, korzystanie z tego, co Ci sie na horyzoncie pojawi. Rydwan... no, zeby nie zakasywac rekawow. Ogolnie zawsze jakas mozliwosc pojawi sie, zeby nie utonac. I dotrwac do tej stabilizacji wyczekiwanej. Ba... tak to jest, jak sie pisze z samego ranca. Skrot myslowy wyszedl bardzo dziwaczny. Chodzilo mi o to, zeby sie nie wahac tylko zakasac rekawy i dzialac oczywiscie. Brr... slowotwor dziwny wyszedl. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 poradzisz sobie(3kielichy,moc) A te 5 buław to ta sytuacja obecna Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 piękne karty: 3 Puchary/Moc/5 Buław podsumy Rydwan HB>> Słońce-Koło Fortuny-Mag widać,że już niedługo będziesz zadowolony z tego co się stanie, nabierzesz więcej pewności siebie i będziesz bronił zaciekle tego,żeby tak to zostało. Możliwe,że nadarzy się jakaś niespodziewana sytuacja awaryjna z tej sytuacji, która teraz nastała. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi