Skocz do zawartości

Jak sobie z tym dalej poradzę?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tzn. jak będę sobie radził w tej mojej przerąbanej materialnej sytuacji aż do jako takiego ustabilizowania się?

3 Puchary/Moc/5 Buław

podsumy Rydwan HB>> Słońce-Koło Fortuny-Mag

Proszę, jaka ładna karta wyszła po środku. 3 Puchary to jakby taka moja (częściowa!) beztroska, przecież nie mogę myśleć o tym cały czas, inaczej bym zwariował.

Aha! Pytanie przecież dotyczy czasu od teraz. To może wtedy w międzyczasie coś wypiję też. Jakieś spotkania z ludźmi, w ogóle interakcje. Może to jakieś porozumienia między urzędami/właścicielami a mną? - sprzyjające mi porozumienia. Niezła karta hehe.

Moc to Moc, to moja zdolność samoobrony w tym wszystkim/mych interesów/mego ludzkiego bytu. Po tej Mocy sądzę, że możliwe jest, że jakoś sobie poradzę zachowując w dalszym ciągu tą przyzwoitą egzystencję.

Ale 5 Buław? Możliwe że to moja dalsza walka o przetrwanie, moje nerwy. Tylko, że to nie jest karta jakiegoś klarownego rezultatu. Ha!

Napisano

Ogolnie rzecz biorac bedziesz sobie radzil. Masz power, masz zapal. Sytuacja w 5 Bulaw widac, ze taka nie za bardzo jest, ale moze ze wsparciem zyczliwych ludzi (3 Kielichow) bedzie ok. Slonce w podsumie z Kolem i Magiem wskazuje na takie dorywcze prace gdzies tam po drodze, wykorzystywanie roznych okazji, korzystanie z tego, co Ci sie na horyzoncie pojawi. Rydwan... no, zeby nie zakasywac rekawow. Ogolnie zawsze jakas mozliwosc pojawi sie, zeby nie utonac. I dotrwac do tej stabilizacji wyczekiwanej.

Napisano
Rydwan... no, zeby nie zakasywac rekawow.

Sacralka, nie bardzo to rozumiem. Żeby nie zakasywać rękawów do pracy czy coś innego miałaś na myśli?

Może po prostu "przejęzyczyłaś się" w czymś tam pisząc szybko, domyślam się?

Napisano

powiedziałabym, że bardzo dobrze będziesz sobie radził i chyba dużo wsparcia otrzymasz od znajomych, poza tym, masz dużo siły w sobie....

Napisano
Ogolnie rzecz biorac bedziesz sobie radzil. Masz power, masz zapal. Sytuacja w 5 Bulaw widac, ze taka nie za bardzo jest, ale moze ze wsparciem zyczliwych ludzi (3 Kielichow) bedzie ok. Slonce w podsumie z Kolem i Magiem wskazuje na takie dorywcze prace gdzies tam po drodze, wykorzystywanie roznych okazji, korzystanie z tego, co Ci sie na horyzoncie pojawi. Rydwan... no, zeby nie zakasywac rekawow. Ogolnie zawsze jakas mozliwosc pojawi sie, zeby nie utonac. I dotrwac do tej stabilizacji wyczekiwanej.

Ba... tak to jest, jak sie pisze z samego ranca. Skrot myslowy wyszedl bardzo dziwaczny. Chodzilo mi o to, zeby sie nie wahac tylko zakasac rekawy i dzialac oczywiscie. Brr... slowotwor dziwny wyszedl.

Napisano

poradzisz sobie(3kielichy,moc) :) A te 5 buław to ta sytuacja obecna :)

Napisano

piękne karty:

3 Puchary/Moc/5 Buław

podsumy Rydwan HB>> Słońce-Koło Fortuny-Mag

widać,że już niedługo będziesz zadowolony z tego co się stanie, nabierzesz więcej pewności siebie i będziesz bronił zaciekle tego,żeby tak to zostało. Możliwe,że nadarzy się jakaś niespodziewana sytuacja awaryjna z tej sytuacji, która teraz nastała.

• Lubię to! 1